Keşke gününde test yapsaydın strese girmeseydin canım ama sanki düşük gibi 4. Ama belli olmaz 2 gün daha sabretMerhaba 3.tüp bebek denemem. Bugün Transferin 8. günü kan testi yapıldı 4,16 çıktı. 5. Gün embriyosuydu. Çok ümitliydim, çünkü natural siklusta 6AA kalitede sağlıklı (genetik test yapıldı embriyoya) transfer yapılmıştı. Önceki denemelerimde hep 2 den küçüktğ bhcg değerim. Dr 2 gün sonra tekrar test yap dedi ama ihtimal düşük dedi. Bu durumu yaşayıp yükselen var mu?
Aslında dr bugün yap dedi. 20 kasım akşam 6 gibi transfer oldu 29 unda test yaptır dedi. Ben de bu sabah yaptırdım aslında8,5 günKeşke gününde test yapsaydın strese girmeseydin canım ama sanki düşük gibi 4. Ama belli olmaz 2 gün daha sabret
Içim rahatlasin dersen yarin da yaptır canım bana kalırsaAslında dr bugün yap dedi. 20 kasım akşam 6 gibi transfer oldu 29 unda test yaptır dedi. Ben de bu sabah yaptırdım aslında8,5 gün
Teşekkür ederim. salıyı bekliycem galiba.Içim rahatlasin dersen yarin da yaptır canım bana kalırsa
Işını ferah tut canım. Benim 2. Transferim doğaldı olumsuz oldu. Sende hiç iğne ilaç kullanmadın dimiTeşekkür ederim. salıyı bekliycem galiba.
Işını ferah tut canım. Benim 2. Transferim doğaldı olumsuz oldu. Sende hiç iğne ilaç kullanmadın dim
Bu gerçekten mümkün mü? 9.gün testim 4,16 çıktı. Bugün 11 gün az önce kan verdim sonucu bekliyorum ümitlenebilir miyim?benim de pozitif olur mu acabaCanım 10.gün test sonucu farklı çıkabiliyormuş..birinin 10.gün testi 0 çıkmış ama 12.gün birden 65 i bulmuş..süprizzzzz
Merhaba sonucunuz ne oldu söylemek isterseniz merak ettimBu gerçekten mümkün mü? 9.gün testim 4,16 çıktı. Bugün 11 gün az önce kan verdim sonucu bekliyorum ümitlenebilir miyim?benim de pozitif olur mu acaba
Merhaba öncelikle hayırlı olsunMerhaba benim 14.gunum ve sonucum 6 Cıktı doktor yukselebilir dedi cunki bundan 2 gun once 0 di bizde anlamadik boyle olup yukselen var mi acaba
11.gün testi 5,26 çıktı. Dr ilacı bırak sağlıklı bir gebelik değil dedi. İlacı bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum. Bugün adetin 4. Günü değerin sıfırlandığını görmek için test yaptırdık 121 çıktı. Anlamadım cumartesi dr a gidicez testi yenileyeceğiz ve ultrasonla bakılacak.Merhaba sonucunuz ne oldu söylemek isterseniz merak ettim
Benimde böyle olmuştu kaç embriyo transfer olmuştu acaba boş gebelik yaşadım maalesef ben dilerim sizin sağlıklı bi gebeliğiniz olur yavrunuzu kucağıniza alırsınız11.gün testi 5,26 çıktı. Dr ilacı bırak sağlıklı bir gebelik değil dedi. İlacı bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum. Bugün adetin 4. Günü değerin sıfırlandığını görmek için test yaptırdık 121 çıktı. Anlamadım cumartesi dr a gidicez testi yenileyeceğiz ve ultrasonla bakılacak.
Tek embriyo transferi olmuştu, sizin değerleriniz de yükselmiş miydi? 4,16 dan 5,26 yükselme az olduğu için tutmadı diye düşünmüştüm. Ama bugün 121 şaşırttı ve kafamı karıştırdı? Siz de adet görmüş olmanıza rağmen mi yükselmişti?Benimde böyle olmuştu kaç embriyo transfer olmuştu acaba boş gebelik yaşadım maalesef ben dilerim sizin sağlıklı bi gebeliğiniz olur yavrunuzu kucağıniza alırsınız
Merhaba tesekkur ederimMerhaba öncelikle hayırlı olsun
Kaçıncı gün embriyosuydu ? geç tutundu demekkiiçinizi ferah tuttun burada çok var düşük değerle bebeklerini kucaklarına alanlar
Benim ilk 107 çıkmıştı sonra 80 lere düştü ilacı biraktirdi doktorum sonra bi kaç gün sonra adet oldum ama beta sıfırlanması için tekrar vermem gerekiyordu bu defa 90 larda çıktı sonra her 2 güne verdim ve gittikçe yükseldi doktorum dış gebelikten şüphelendi tedavi yapan doktoruma gitme şansım yoktu çünki tayinimiz çıktığı için o süreyi memlekette geçirdim telefonla bilgi veriyordum sadece bir sürü doktora gittim hiç biri birşey diyemiyodu ve bilinmezlik tam 2 aya yakın sürdü bu sürede beta 8000 leri gördü bi doktor ya dış gebelik yada ikiz olup biri düşüp biri kaldığı için böyle olmuştur dedi çok şükür dış gebelik değildi tek embriyo olmasına rağmen bölünmüş ve iki kese vardı ama boştuTek embriyo transferi olmuştu, sizin değerleriniz de yükselmiş miydi? 4,16 dan 5,26 yükselme az olduğu için tutmadı diye düşünmüştüm. Ama bugün 121 şaşırttı ve kafamı karıştırdı? Siz de adet görmüş olmanıza rağmen mi yükselmişti?