Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Benim ilk 107 çıkmıştı sonra 80 lere düştü ilacı biraktirdi doktorum sonra bi kaç gün sonra adet oldum ama beta sıfırlanması için tekrar vermem gerekiyordu bu defa 90 larda çıktı sonra her 2 güne verdim ve gittikçe yükseldi doktorum dış gebelikten şüphelendi tedavi yapan doktoruma gitme şansım yoktu çünki tayinimiz çıktığı için o süreyi memlekette geçirdim telefonla bilgi veriyordum sadece bir sürü doktora gittim hiç biri birşey diyemiyodu ve bilinmezlik tam 2 aya yakın sürdü bu sürede beta 8000 leri gördü bi doktor ya dış gebelik yada ikiz olup biri düşüp biri kaldığı için böyle olmuştur dedi çok şükür dış gebelik değildi tek embriyo olmasına rağmen bölünmüş ve iki kese vardı ama boştu 😔 çok zor süreçlerdi rabbim kimseye yaşatmasın dilerim sizin güzel haberinizi alırız
Çok geçmiş olsun, teşekkür ederim cevabınız ve güzel dileklerinüz için. Dilerim sizin de herşey gönlünüzce olur.

Merhaba benimde bugün 11.gün yarına kadar sabırsızlanıyorum acaba gidip yaptirsam mi bilemedim😕
Kaçıncı gün embriyosu yaptırın çıkacaktır.
benim 5. Gün blasttı
6. Gün testte silik çizgi 7. Gün kanda 37 ile pozitifi gördüm ☺️
7. gün 37
9. Gün 154
11. Gün 443
Son olarak bugün kan verdim henüz çıkmadı sonuç hayırlısı 🙏
Umarım pozitifi sizde görürsünüz bebeğiniz sizinle olsun..

benim 5. Gün blasttı
7. gün 37
9. Gün 154
11. Gün 443
Benim de 5.gün embriyosu akşam gidip kan testi vercem bir saate çıkar insallah hayırlı haberler alırız 🤗

benim 5. Gün blasttı
7. gün 37
9. Gün 154
11. Gün 443
Sonucunuzu merak ettim de

Çok sevindim adınıza tebrik ederim🤗Darısı benim başıma inşallah🙏Bir de bisey soracaktim sizde belirtiler cok oldu mu kanamasi olanlar bile varmış bende hic olmadi da
Bende bel ağrısı oldu transfer sonrası ilk 4 gün sonra bütün belirtilerim kayboldu yerleşme kanaması oldu 7. Ve 8. Gün sütlü kahve gibi ve fitil koyarken farkettim özellikle dikkat etmesem anlamazdım bile.
Adet sancısı vs olmadı bende hala da yok göğüs hassasiyetim de yok sadece çok nadir 5-10 sn kasıklarda batma oluyor onunda ilaçlardan kaynaklı gaz sancısı olduğunu düşünüyorum
Belirti herkeste farklılık gösterir bence belirti hiç arama yaşadıklarımızı ilaç yapıyor gibi ☺️

Bende bel ağrısı oldu transfer sonrası ilk 4 gün sonra bütün belirtilerim kayboldu yerleşme kanaması oldu 7. Ve 8. Gün sütlü kahve gibi ve fitil koyarken farkettim özellikle dikkat etmesem anlamazdım bile.
Adet sancısı vs olmadı bende hala da yok göğüs hassasiyetim de yok sadece çok nadir 5-10 sn kasıklarda batma oluyor onunda ilaçlardan kaynaklı gaz sancısı olduğunu düşünüyorum
Belirti herkeste farklılık gösterir bence belirti hiç arama yaşadıklarımızı ilaç yapıyor gibi
Belirti herkeste farklılık gösterir bence belirti hiç arama yaşadıklarımızı ilaç yapıyor gibi ☺️
Test sonucum çıktı 253 🤗🤗 Nasil sizce sonucum

Ya hayırlı olsun sağlıkla katlansın inşallah gayet iyi değeriniz 😍
11. Gün mü bugün transfer gününü saymadan hesaplayınca

Cok tesekkur ederim insallah katlanır 🙏Transfer gününü saymayınca bugün 10.gün
Süper ozaman benim 9. Gün 154 tü 11. Gün 443 oldu zaten.
2 gün sonra aynı yerde testi tekrar edin sağlıkla kucağınıza da alırsınız inş 🙏
Ağustos 2021 anneleri topiğine dahil olabilirsiniz artık 😍😍

Insallah sağlıcakla kucağımıza alalım bebislerimizi🤗 😍😍Umarim hersey guzel ilerler ben hala inanamiorumki😁

Merhaba Bende değerlerimi yazayım
Transfer sonrası (tek 5. Gün embriyosu)
7. Gün 37
9. Gün 154
11.Gün 443
Takibe devam 🤗
Canım tek embriyomu transfer edildi ? Benim transfer dahil 9. Gün 134 çıktı çift embriyo

X