Saatine gorede degisir tabi. Belki ilerleyen saatkerde verdiysenjz fark olur. Hayirlisi neyse o olsun her zamanSüpermiş gerçi hangisini daha çok istediğime emin değilim de. Bir tanecik olsa yeter. Benim 12.gün de 517 çıktı.
İnsallah güzel haber alırsın kan sulandirici kullaniyo musunBrnim için dua edin kızlar kan verdim şimdi bekliyorum sonuç 9. Gün degerim 70.51 11. Gün degerim 110.66 13. Gün degerim 181.55 inşallah yükselir çünki hafta sonum hep tedirginim
Evet canım kullanıyorum enox diye bir igne amin canım inşallahİnsallah güzel haber alırsın kan sulandirici kullaniyo musun
Harika artış bir kaç güne kese bile görürsün bu değerle inşallah hayırlı haberKızlar
9. Gün 70.51
11. Gün 110.66
13. Gün 181.55
16. Gün 675.65 çıktı çok şükür nasıl artış sizce artık bir sorun olmaz inşallahdestekleriniz için tşk ederim kızlar inşallah pazartesi keseyi görmeye gidecem bakalım dua edin bana
Düşmez korkma, stressi hissediyorlar anne karnında. Bebişe bunu yapma.. Sana iyi gelen şeyler ile vakit geçir kafanı baska bi işle meşgul eden bir şey bul bacım...Kızlar ya 8. Gün 48 10. Gün 103 12. Gün 186 çıktı. Doktor gayet iyi dedi artış için ama içim hiç rahat değil yarın yine kan vericem kese için gün verelim dediler ama herkesin değerlerini okudum olabiliyormuş böyle. Duscek diye çok korkuyorum
Stres bitmiyo ki bende. İşten izinliyim cnm çalışmakta istemiyo anca dizi izleyip yatıyorum. Yarın değer artacak mı stresi var şuan. Doktor iyi diyo ama sence nasıl değerDüşmez korkma, stressi hissediyorlar anne karnında. Bebişe bunu yapma.. Sana iyi gelen şeyler ile vakit geçir kafanı baska bi işle meşgul eden bir şey bul bacım...
Degerin gayet iyi.. 2 kati artmis endise etme artik at bunu kafandanStres bitmiyo ki bende. İşten izinliyim cnm çalışmakta istemiyo anca dizi izleyip yatıyorum. Yarın değer artacak mı stresi var şuan. Doktor iyi diyo ama sence nasıl değer
Yani hemen hemen iki kati ama öncesi iki düşük ondan sanırım çok takıyorum benDegerin gayet iyi.. 2 kati artmis endise etme artik at bunu kafandan
Benimde ilk iki denemem dusük.. bende sanirim takarim ama olcaģi varsa olacak artik 3.cude de tamamen hissizlesirim galiba.Yani hemen hemen iki kati ama öncesi iki düşük ondan sanırım çok takıyorum ben
Zaten hazırdi embriyolar ondan dedim deneyelim yeniden opu fln o zor gelir mesela. İlki 7 haftalık düşük oldu benim. O da tüp bebekti kese bozuldu kürtaj da yapmadi çok kanama çektim. İkincide 50yi bile göremedim değerde kimyasal oldu gitti. Bu üçüncü ama sevinemiyorum ki şuan.Benimde ilk iki denemem dusük.. bende sanirim takarim ama olcaģi varsa olacak artik 3.cude de tamamen hissizlesirim galiba.
Seninde dusükler tup bebekmiydi?
Benm ilki erken di ama ikincisi ikiside tutunmustu dustü 6.haftada 3.cuye cesaret edemiyorum. Nasil karar verdin.
Anliyorum seni. Ama doģacaksa dogacak.Zaten hazırdi embriyolar ondan dedim deneyelim yeniden opu fln o zor gelir mesela. İlki 7 haftalık düşük oldu benim. O da tüp bebekti kese bozuldu kürtaj da yapmadi çok kanama çektim. İkincide 50yi bile göremedim değerde kimyasal oldu gitti. Bu üçüncü ama sevinemiyorum ki şuan.
Benim de öyle canım embriyo sıkıntım yok allahtan 23 yumurta toplandı ondan rahat ettim kaliteleri de iyi ama en iyi kalite bile olsa olmayınca olmuyo ilk iki 4aa 4ab idi mesela. Bzm klinikte 4 tam demek. Bunlar 3ab bilmiyorum ne olcak. Yarın yine kan vericemAnliyorum seni. Ama doģacaksa dogacak.
Saglikliysa tutunacak. Baska elden birsey gelmez. Baska seylerle ugrasmaya calis.
B3nm de dondurulmusum var.Onla devam ediyoruz 5.gun hepsi. Insallah hayirlisi olur. Akisina birakmaya calia
Bilmiyorum beynen yordu surec beni. Yaza dusunuyorum korkuyorum tabi. Ama korkunun ecele faydasi yok.hayirli zamanda o istekte olmayi diliyorum. 5 ayda 2 transfer oldum sık oldu biraz kendim istedim. Bu sefer araya 3 4 ay koyucaz artik.Benim de öyle canım embriyo sıkıntım yok allahtan 23 yumurta toplandı ondan rahat ettim kaliteleri de iyi ama en iyi kalite bile olsa olmayınca olmuyo ilk iki 4aa 4ab idi mesela. Bzm klinikte 4 tam demek. Bunlar 3ab bilmiyorum ne olcak. Yarın yine kan vericemsen ne zmn başlicksn yeni denemeye
İlkinde çok kanama oldu 3 ay geçen yaz komple kanamayla geçti yani. Hsgde sol tupum tıkalı çıkıyordu doktor görmek istedi belki açıklık varsa dusuge sebep olur diye. Histeroskopi oldum girdi baktı meğer sol tüpte acıkmış aslında çok darmis sadece. Çizik attı çıktı hc bsy yok dedi perdeden suphelenmisti çok gzl ddi içerisi. 2 ay sonra işte kimyasal oldu 2 ay sonra da bu transferim zaten. Kan sulandirici da kullanıyorum. Göbekten progesteron da alıyorum iğne. Prolutex yani. Fitili ayrı güya ama demekki embriyolar iyi dgl. Bide eşime de bna da genetik testler yapıldı ztn daha başlamadan önce hc bsy yok. Benden trombofili istedi o da temiz. Adama da kızamıyorum yapıyor yani herşeyi araştırdık. İçim huzursuz şuan tam katlamadi diye. Diğeri de çok gzl katliyodu da noldu sanki Bi de o varBilmiyorum beynen yordu surec beni. Yaza dusunuyorum korkuyorum tabi. Ama korkunun ecele faydasi yok.hayirli zamanda o istekte olmayi diliyorum. 5 ayda 2 transfer oldum sık oldu biraz kendim istedim. Bu sefer araya 3 4 ay koyucaz artik.
Insallah guzel haberlerini bekliyorum.. banada bi umut olursun ayni seyleri yasamis biri olarak. Mumkun olduğunca dusunmemeye calis. Ben transfer zamanlari hep cok rahattim ne olduysa kanama baslayinca oluyordu.
Hafif lekelenmelerin devami geliyordu.
Peki bi operasyon filan gecirdinmi dusuklerden sonra.yoksa ayni sekilde devammi ettin.
Icin rahat olsun hersyi yapmissin bence bunun bi kalibi yok. Hrrkesin hamileligi veyaşadigi her hamilelik kendine ozgü.İlkinde çok kanama oldu 3 ay geçen yaz komple kanamayla geçti yani. Hsgde sol tupum tıkalı çıkıyordu doktor görmek istedi belki açıklık varsa dusuge sebep olur diye. Histeroskopi oldum girdi baktı meğer sol tüpte acıkmış aslında çok darmis sadece. Çizik attı çıktı hc bsy yok dedi perdeden suphelenmisti çok gzl ddi içerisi. 2 ay sonra işte kimyasal oldu 2 ay sonra da bu transferim zaten. Kan sulandirici da kullanıyorum. Göbekten progesteron da alıyorum iğne. Prolutex yani. Fitili ayrı güya ama demekki embriyolar iyi dgl. Bide eşime de bna da genetik testler yapıldı ztn daha başlamadan önce hc bsy yok. Benden trombofili istedi o da temiz. Adama da kızamıyorum yapıyor yani herşeyi araştırdık. İçim huzursuz şuan tam katlamadi diye. Diğeri de çok gzl katliyodu da noldu sanki Bi de o varamaan kendi kendime konuştum resmen