Herkese merhaba. Ilk beta yi ogrendigimden beri bu basligi okuyorum. Daha anca yariladim sayfalari, ama bana cok umut oldu. Ilk degerim transferden sonra 9. Gunde 36 cikmisti. Cok yuksek degildi ama hamileydim. Doktorum 4 gun sonra yenilememi istedi ve 104,7 cikti. O gun dunya basima yikildi. 4 kat artmasi gerekiyordu bekledigim 144 idi. Artacak mi ne olacak ne edecek diye gunler gecmeye basladi. Doktorum yine 4 gun sonra test istedi ama ben bu sefer dayanamadim 2. Gunde yaptim deger 189,9 cikti. Yine bekledigimiz gibi degildi. Ama doktorum tum tedaviyi aynen devam ettirmemi boyle seyler olabilecegini, bir sonraki artisin onemli oldugunu soyledi. Yine 4 gunluk bir bekleme maratonu basliyordu. Ve bugun nihayet sonucu aldik ve bebegim ve ben simdilik kazanmis gorunuyoruz allaha sukur deger 812 oldu. Burada degeri duzenli artmaya lara bende umut olmak istedim. Muhakkak etkileniyorsunuz ama vazgecmeyin. Inaninca oluyormus. Simdi sirada kese var. insallah haftaya da onu gorecegiz. Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah.