Kızlar aranızda dhea biesteron kullanan oldumu.bir sonraki tedavi de yumurtalar kaliteli olsun diye doktorum kullan mamı istedi..
Sonuç?Kan verdim bekliyorum. Allah sonumu hayir etsin insallah
Biliyordum inşallah sağlıkla kucağına alırsınCanim simdi geldim eve . kan degerim 1400 yukselmis cok sukur allaha dr. Hersey normal kan degerin cok guzel yukselmis dedi bugun bakmayalim keseye pazartesi gunu gel kesin görüruz dedi cok saolsin verdigin moral icin rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. İnsallah bide burda o kadar cok kimyasal gebeliktir diyen olduki kendimi hep ona hazirlamişim dr. 1400 diyince ne yapcagimi bilemedim :) insallah kesyi ve kalbide goruruz hayirlisiyla
İnsallah hepimiz alirizBiliyordum inşallah sağlıkla kucağına alırsın
inanamıyorum cokkk sevindim valla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel günler sizi beklesin İnş zor zamanlarını unuttursun bebeğiniz siCanim simdi geldim eve . kan degerim 1400 yukselmis cok sukur allaha dr. Hersey normal kan degerin cok guzel yukselmis dedi bugun bakmayalim keseye pazartesi gunu gel kesin görüruz dedi cok saolsin verdigin moral icin rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. İnsallah bide burda o kadar cok kimyasal gebeliktir diyen olduki kendimi hep ona hazirlamişim dr. 1400 diyince ne yapcagimi bilemedim :) insallah kesyi ve kalbide goruruz hayirlisiyla
Saolsin kuzum amin insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallahİnanmıyorum cookkk sevindim
inanamıyorum cokkk sevindim valla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel günler sizi beklesin İnş zor zamanlarını unuttursun bebeğiniz si
canım benm degerlerm daha az arttı senınkine göre daha az ama pazartesi keseyi görduk çok sukur üzülme benm dr. ilk 20 gün iki kat artmasını beklemeyiz genelde dedi . benim 8.günüm 28 12.günüm 48 çıkmıştı o kadar cok aglamıştımki ama sonra 20.günüm kan degerim 1400 yukselmişti 23.günde keseyi görduk seninki bna göre daha düzenli artmış . ve illa 2 kat artması gerekmiyor yüzde altmış, yetmiş artmasıda yeterli senin artışında cok guzl her bünye bir degil inşallah bebeğin seninle...Herkese merhaba. Ilk beta yi ogrendigimden beri bu basligi okuyorum. Daha anca yariladim sayfalari, ama bana cok umut oldu. Ilk degerim transferden sonra 9. Gunde 36 cikmisti. Cok yuksek degildi ama hamileydim. Doktorum 4 gun sonra yenilememi istedi ve 104,7 cikti. O gun dunya basima yikildi. 4 kat artmasi gerekiyordu bekledigim 144 idi. Artacak mi ne olacak ne edecek diye gunler gecmeye basladi. Doktorum yine 4 gun sonra test istedi ama ben bu sefer dayanamadim 2. Gunde yaptim deger 189,9 cikti. Yine bekledigimiz gibi degildi. Ama doktorum tum tedaviyi aynen devam ettirmemi boyle seyler olabilecegini, bir sonraki artisin onemli oldugunu soyledi. Yine 4 gunluk bir bekleme maratonu basliyordu. Ve bugun nihayet sonucu aldik ve bebegim ve ben simdilik kazanmis gorunuyoruz allaha sukur deger 812 oldu. Burada degeri duzenli artmaya lara bende umut olmak istedim. Muhakkak etkileniyorsunuz ama vazgecmeyin. Inaninca oluyormus. Simdi sirada kese var. insallah haftaya da onu gorecegiz. Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah.
Keseyi gördün mü canımCanim simdi geldim eve . kan degerim 1400 yukselmis cok sukur allaha dr. Hersey normal kan degerin cok guzel yukselmis dedi bugun bakmayalim keseye pazartesi gunu gel kesin görüruz dedi cok saolsin verdigin moral icin rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. İnsallah bide burda o kadar cok kimyasal gebeliktir diyen olduki kendimi hep ona hazirlamişim dr. 1400 diyince ne yapcagimi bilemedim :) insallah kesyi ve kalbide goruruz hayirlisiyla
Çok mutlu oldum darısı başımıza inşallahKızlar 11. Gün değerim 1040 13. Gün değerim 2515 çıkmıştı ikiz olabilir demiştiniz evet ikitane kese gördük bugün çok şükür darısı başınıza
Keseyi gördum ama bebek gorünmuyr canim ya boş gebelik yada yavaş ilerliyor dedi dr. Bugun gittik gene 1.28 yazio13.00mm fln oluyor kese kucuk ilerliyorKeseyi gördün mü canım
Bence güzel artmış bende 14.7 ile başladım sonra 56 olsun sonra 280 çok iyi dedi doktorummerhaba kızlar 3.gün embriyosunun
7.günü 13.23
9.günü 61.55
11.günü 167
12.günü 270 arttı sizce nasıl. birde hep böylemi gider. yoksa bir den pik mi yapıyor.
bu 4.transferim hala .ok şaşkınım
Gittikce artisin hizlanirmerhaba kızlar 3.gün embriyosunun
7.günü 13.23
9.günü 61.55
11.günü 167
12.günü 270 arttı sizce nasıl. birde hep böylemi gider. yoksa bir den pik mi yapıyor.
bu 4.transferim hala .ok şaşkınım
teşekkürler sağolunGittikce artisin hizlanir
Hayirli olsun
Merhaba canım benim 3 gün embriyosu 12.günde yani senin 10.günün oluyo.270 çıktı. ben bugün 2 kese gördümMerhaba kızlar. 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 10. gün güzel bir sonuç aldım. 234. ☺ İlk kez yaşıyorum bunu çok güzelmiş. ☺ Bu değerlerde olup ikiz olan var mı aranızda? 2 embriyomuz transfer edildi.