Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Mrb kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim transferden sonra 9. Günüm bugün kan değerim 70 çıktı sizce nasıl tekrar çarşamba da test olucam 5. Gün ebriosu 2 tane yerleştirildi sizde degerim nasıl
Canım benim 14 Dü ve 2 aylık hamileyim şuanda bence sende kesin hamilesin ama ikize göre nasıl değer bilemiyorum

İlacı bırakma bende 3 ay sonra etkisini gösterdi. Doktor en az 3 ay denemeliyiz işe yarayıp yaramadığını görmek için dedi. Benim 1 yumurtam oldu 8 yumurta. Ve kaliteli 3 embriyo oluştu. Günde 3 tane içmiştim ve hayıt suyu içtim. Doktor verdi. Şimdi o yumurtalarla hamileyim. Çok kral bir doktorum var ayrıca işinde çok başarılı. O dediyse vardır bir bildiği..

İlacı bırakma bende 3 ay sonra etkisini gösterdi. Doktor en az 3 ay denemeliyiz işe yarayıp yaramadığını görmek için dedi. Benim 1 yumurtam oldu 8 yumurta. Ve kaliteli 3 embriyo oluştu. Günde 3 tane içmiştim ve hayıt suyu içtim. Doktor verdi. Şimdi o yumurtalarla hamileyim. Çok kral bir doktorum var ayrıca işinde çok başarılı. O dediyse vardır bir bildiği..

Kızlar sizce degerim nasıl ya valla dellenecem 9. Gün degerim 70.51 bugün 11. Gün deger 110.66 sizce nasıl ilerlemesi sanki deger düşük gibi doktorum cuma yine test istedi yardımmlütfen

Kızlar sizce degerim nasıl ya valla dellenecem 9. Gün degerim 70.51 bugün 11. Gün deger 110.66 sizce nasıl ilerlemesi sanki deger düşük gibi doktorum cuma yine test istedi yardımmlütfen
Ben de aynı şeyi yaşadım.

Arkadaşlar 5.gün blast. Tranaferim yapildi biraz sabirsizliktan erken mi davrandim bilmiyorum dün yani transferden sinra 4.günümde kanda beta testi yaptirdim 1.20 cikti moralim cok bozuldu.. durumu boyle olup 8. 9. Gune yukselen var mi ? Sanki bana yukselmeyecek gibi geliyor olmadi galiba.. ama sol kasigimda sislik ve ara ara sanki bicak batiriyorlar gibi agri oluyor.. cakat regl olcakmisim gibide gogsum sisti ve her regl oncesi cikan sivilcem cikti.. dünganin en zor işi hamile kalmakmis gibi hissediyorum =)

kızlar merhaba bana yardımcı olur musunz?
10.gün 809,20
12.gün 1000,0
hemşire değer artmamış cuma gel bir bakalım dedi.
moralim çok bozuk..

Çok teşekkür ederimbilgi verdiğin için. ben 2 kutu bitirdim benim yumurta sayımı arttırdı evet ama bu gittiğim doktor kullanma gerek yok dediği için almadım. Şubat ayında 2 tüp bebek denemem olacak sonuna doğru yine alıp başlayayım bari çünkü benim de yumurta sayımı arttırdı.

sen hangi ildesin bir de doktorun kim acaba yazabilirsen çok sevinirim.

Bende çok tedirginim ne olur bilgi verin banada benim 9. Gün 70.51 11. Gün 110.66 13. Gün degerim 181.5 sizce nasıl çok korkuyorum yarın tekrar test istedi doktorum ve bu artış iki katı degil bilmiyorum çok korkuyorum

Herkesin 2 katı olmuyor yüzde 60 en az ve o aralıkta sizinki de o yüzden endişe etmeyin Artar inş daha da

Herkesin 2 katı olmuyor yüzde 60 en az ve o aralıkta sizinki de o yüzden endişe etmeyin Artar inş daha da
İnşallah canım çok tedirginim allahım emeklerimizi arıya vermesin inşallah hepimizin çok mücadele ediyorum degerleri hemşiremle konuştuk ve doktorumla ne iyi ne kötü dedi beklicez dedi çok korkuyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…