- 12 Ocak 2019
- 55
- 37
Yaa ne tatlı bir haber umarım sağlıkla kucağına alırsınMerhaba canım benim 3 gün embriyosu 12.günde yani senin 10.günün oluyo.270 çıktı. ben bugün 2 kese gördüm 2gün sonra 575 oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ne tatlı bir haber umarım sağlıkla kucağına alırsınMerhaba canım benim 3 gün embriyosu 12.günde yani senin 10.günün oluyo.270 çıktı. ben bugün 2 kese gördüm 2gün sonra 575 oldu
sendeeeYaa ne tatlı bir haber umarım sağlıkla kucağına alırsın
Canım benim 14 Dü ve 2 aylık hamileyim şuanda bence sende kesin hamilesin ama ikize göre nasıl değer bilemiyorumMrb kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim transferden sonra 9. Günüm bugün kan değerim 70 çıktı sizce nasıl tekrar çarşamba da test olucam 5. Gün ebriosu 2 tane yerleştirildi sizde degerim nasıl
İnan bilmiyorum bugün yine kan verdim bakalım kaç çıkacak canım allahım deninde evladını kucagına almayı nasip etsin inş herşey gönlümüzce olurCanım benim 14 Dü ve 2 aylık hamileyim şuanda bence sende kesin hamilesin ama ikize göre nasıl değer bilemiyorum
İlacı bırakma bende 3 ay sonra etkisini gösterdi. Doktor en az 3 ay denemeliyiz işe yarayıp yaramadığını görmek için dedi. Benim 1 yumurtam oldu 8 yumurta. Ve kaliteli 3 embriyo oluştu. Günde 3 tane içmiştim ve hayıt suyu içtim. Doktor verdi. Şimdi o yumurtalarla hamileyim. Çok kral bir doktorum var ayrıca işinde çok başarılı. O dediyse vardır bir bildiği..merhaba,
2 ay önce tüp bebek tedavisi gördüm toplama yapıldı tek yumurtam vardı ve toplandı ancak transfer olmadı kaliteli değil denildi. Doktorum Biesteron kullanmamı yumurta kalitemi arttırabileceğini hatta bu ilaçla kendiliğinden bile hamile kalan var dedi. 1,5 aydır düzenli olarak hergün 2 adet içiyorum. Dün kontrole gittim benim sağ tüpümde tıkanıklık vardı yumurta gelişmiyordu yani tedavi sürecinde yumurta oluşmadı dün ki kontrolde 4 adet yumurta görüldü sol tarafta 2 tane. aynı zamanda folik asit ve balık yağıda kullanıyorum. Bence ilaçlar bir şekilde etkiliyor vücudu olumlu ya da olumsuz. Bir de şunu belirteyim ben 2 yıldır regli olmuyorum ilaçla oluyodum 2. ayım kendiliğinden geliyor ilaç almıyorum olmak için. 35 yaşımdayım ve 10 yıllık evliyim son 2 yıldır çocuk istiyoruz erken menopoz denildiği için başladım tedaviye hiç aşılama ya da başka bir tedavi yöntemim olmadı sadece tüp bebek. Uzun lafın kısası arkadaşlar her ilaç her bünyeye aynı şekilde işlemiyor. Bu nedenle bana iyi gelen size iyi gelmeyebilir.
Tüp bebek tedavimi devlette oldum dün gittiğim doktor özelde biesteronu bırak işe yaramıyor dedi. İncir kürü önerdi yumurta sayısını arttırıyor dedi ama ben bırakmıyorum biesteronu çünkü benim yumurta sayımda artış yaptı. İnciri de yapıcam çünkü doğal zararı olmaz diye düşünüyorum. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz.
minik mihmandar
İlacı bırakma bende 3 ay sonra etkisini gösterdi. Doktor en az 3 ay denemeliyiz işe yarayıp yaramadığını görmek için dedi. Benim 1 yumurtam oldu 8 yumurta. Ve kaliteli 3 embriyo oluştu. Günde 3 tane içmiştim ve hayıt suyu içtim. Doktor verdi. Şimdi o yumurtalarla hamileyim. Çok kral bir doktorum var ayrıca işinde çok başarılı. O dediyse vardır bir bildiği..merhaba,
2 ay önce tüp bebek tedavisi gördüm toplama yapıldı tek yumurtam vardı ve toplandı ancak transfer olmadı kaliteli değil denildi. Doktorum Biesteron kullanmamı yumurta kalitemi arttırabileceğini hatta bu ilaçla kendiliğinden bile hamile kalan var dedi. 1,5 aydır düzenli olarak hergün 2 adet içiyorum. Dün kontrole gittim benim sağ tüpümde tıkanıklık vardı yumurta gelişmiyordu yani tedavi sürecinde yumurta oluşmadı dün ki kontrolde 4 adet yumurta görüldü sol tarafta 2 tane. aynı zamanda folik asit ve balık yağıda kullanıyorum. Bence ilaçlar bir şekilde etkiliyor vücudu olumlu ya da olumsuz. Bir de şunu belirteyim ben 2 yıldır regli olmuyorum ilaçla oluyodum 2. ayım kendiliğinden geliyor ilaç almıyorum olmak için. 35 yaşımdayım ve 10 yıllık evliyim son 2 yıldır çocuk istiyoruz erken menopoz denildiği için başladım tedaviye hiç aşılama ya da başka bir tedavi yöntemim olmadı sadece tüp bebek. Uzun lafın kısası arkadaşlar her ilaç her bünyeye aynı şekilde işlemiyor. Bu nedenle bana iyi gelen size iyi gelmeyebilir.
Tüp bebek tedavimi devlette oldum dün gittiğim doktor özelde biesteronu bırak işe yaramıyor dedi. İncir kürü önerdi yumurta sayısını arttırıyor dedi ama ben bırakmıyorum biesteronu çünkü benim yumurta sayımda artış yaptı. İnciri de yapıcam çünkü doğal zararı olmaz diye düşünüyorum. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz.
minik mihmandar
Ben de aynı şeyi yaşadım.Kızlar sizce degerim nasıl ya valla dellenecem 9. Gün degerim 70.51 bugün 11. Gün deger 110.66 sizce nasıl ilerlemesi sanki deger düşük gibi doktorum cuma yine test istedi yardımmlütfen
Çok teşekkür ederimbilgi verdiğin için. ben 2 kutu bitirdim benim yumurta sayımı arttırdı evet ama bu gittiğim doktor kullanma gerek yok dediği için almadım. Şubat ayında 2 tüp bebek denemem olacak sonuna doğru yine alıp başlayayım bari çünkü benim de yumurta sayımı arttırdı.İlacı bırakma bende 3 ay sonra etkisini gösterdi. Doktor en az 3 ay denemeliyiz işe yarayıp yaramadığını görmek için dedi. Benim 1 yumurtam oldu 8 yumurta. Ve kaliteli 3 embriyo oluştu. Günde 3 tane içmiştim ve hayıt suyu içtim. Doktor verdi. Şimdi o yumurtalarla hamileyim. Çok kral bir doktorum var ayrıca işinde çok başarılı. O dediyse vardır bir bildiği..
sen hangi ildesin bir de doktorun kim acaba yazabilirsen çok sevinirim.Çok teşekkür ederimbilgi verdiğin için. ben 2 kutu bitirdim benim yumurta sayımı arttırdı evet ama bu gittiğim doktor kullanma gerek yok dediği için almadım. Şubat ayında 2 tüp bebek denemem olacak sonuna doğru yine alıp başlayayım bari çünkü benim de yumurta sayımı arttırdı.
Bir sıkıntı yok değerlerinde canım bence iyi gidiyor %60 yükseliş yeterliMerhaba transfer sonrası 11.gün beta hcg 34, 13.gün 57 çıktı 2 gün sonra tekrar ölçülecek bu durumda olup yükselen var mı?
Herkesin 2 katı olmuyor yüzde 60 en az ve o aralıkta sizinki de o yüzden endişe etmeyin Artar inş daha daBende çok tedirginim ne olur bilgi verin banada benim 9. Gün 70.51 11. Gün 110.66 13. Gün degerim 181.5 sizce nasıl çok korkuyorum yarın tekrar test istedi doktorum ve bu artış iki katı degil bilmiyorum çok korkuyorum
10.gun degerim 240 tiMerhaba kızlar. 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 10. gün güzel bir sonuç aldım. 234. ☺ İlk kez yaşıyorum bunu çok güzelmiş. ☺ Bu değerlerde olup ikiz olan var mı aranızda? 2 embriyomuz transfer edildi.
İnşallah canım çok tedirginim allahım emeklerimizi arıya vermesin inşallah hepimizin çok mücadele ediyorum degerleri hemşiremle konuştuk ve doktorumla ne iyi ne kötü dedi beklicez dedi çok korkuyorum şuanHerkesin 2 katı olmuyor yüzde 60 en az ve o aralıkta sizinki de o yüzden endişe etmeyin Artar inş daha da
Süpermiş gerçi hangisini daha çok istediğime emin değilim de. Bir tanecik olsa yeter. Benim 12.gün de 517 çıktı.10.gun degerim 240 ti
12.gun 490 iki kese gormustuk