Orası öyle canım varsa gelmeye niyeti gelck ztn ama insan yine de üzülüyor. Hepimiz zor dönemlerden geçiyoruz. Bu da olmazsa uzun bir müddet ara veririm zaten. Yarın değer güzel çıkar inşallah yüzüm güler. Okudum değerleri olabiliyormus aslında bklm kısmet.Icin rahat olsun hersyi yapmissin bence bunun bi kalibi yok. Hrrkesin hamileligi veyaşadigi her hamilelik kendine ozgü.
Standarta bağlamislar otomatik hrrseyi..
Sen bunlara takilma bekle bakalim.
:)) konus dök icini bosver
Elinden geleni yapmissin hic tasa etme.
Aynen hersey olabilir. Cok yipratici hemde..Orası öyle canım varsa gelmeye niyeti gelck ztn ama insan yine de üzülüyor. Hepimiz zor dönemlerden geçiyoruz. Bu da olmazsa uzun bir müddet ara veririm zaten. Yarın değer güzel çıkar inşallah yüzüm güler. Okudum değerleri olabiliyormus aslında bklm kısmet.
Bnce çok geçirme sıcağı sıcağına olsun ama yazın transfer daha iyi bnce havalar ısınınca hasta olcm korkusu çok kötü. Zaten dondurulmuşun varmış dene bnce kuzum.Aynen hersey olabilir. Cok yipratici hemde..
3ncuye hem hycanli hem korkuluym ama elden gelen baska birsey yok.
Ah ah. Nisanda istiyorum mesela dusügü ocakta yaptim.Bnce çok geçirme sıcağı sıcağına olsun ama yazın transfer daha iyi bnce havalar ısınınca hasta olcm korkusu çok kötü. Zaten dondurulmuşun varmış dene bnce kuzum.
Benimki de belli etmiyo ama bnden çok takıyor bizim de es kaynaklı bide raporlu hastayız biz çok düşük değerleri. Ona da üzülüyor zaten olmadıkça beraber yipraniyoruz. Bence Nisan tam zamanıAh ah. Nisanda istiyorum mesela dusügü ocakta yaptim.
Ama esim pek bi hevessiz. Durumlardan dolayi hem bana hem bebeklere uzuldu.
Erkekler biz gibi degil dyanilsiz.
Benmde esimin morfoloji 2. Ne yptiysak yukselmedi.Benimki de belli etmiyo ama bnden çok takıyor bizim de es kaynaklı bide raporlu hastayız biz çok düşük değerleri. Ona da üzülüyor zaten olmadıkça beraber yipraniyoruz. Bence Nisan tam zamanı
Değerlerin çok iyi benim doktor sadece 12ci gün değer istedi sonra, 2 hafta sonra gel dedi. Kese gordu sonra yine 2 hafta sonra gel dedi.. Öyle işte..Stres bitmiyo ki bende. İşten izinliyim cnm çalışmakta istemiyo anca dizi izleyip yatıyorum. Yarın değer artacak mı stresi var şuan. Doktor iyi diyo ama sence nasıl değer
Evet profesör Bnmki 10 gün arayla kese kalp için çağrıyo. Gün verelim dedi kese için değer iyi ama için rahat etcekse ver dedi sen yine. Üç gündür ishal vardı birde grip başladı hepsi üst üste inşallah bsy olmaz.Değerlerin çok iyi benim doktor sadece 12ci gün değer istedi sonra, 2 hafta sonra gel dedi. Kese gordu sonra yine 2 hafta sonra gel dedi.. Öyle işte..
Senin doktorunda professor mu
Maşallah canım benimKızlar sonucumu aldım içim rahatladı
8. Gün 48
10. Gün 103
12. Gün 186
14. Gün 416
Güzel dimii
Cumaya kese için gün verdiler inşallah görürüz minnoşuMaşallah canım benim ❤
Göreceksiniz allahın izniyleCumaya kese için gün verdiler inşallah görürüz minnoşu
MerhabaHerkese merhaba. Ilk beta yi ogrendigimden beri bu basligi okuyorum. Daha anca yariladim sayfalari, ama bana cok umut oldu. Ilk degerim transferden sonra 9. Gunde 36 cikmisti. Cok yuksek degildi ama hamileydim. Doktorum 4 gun sonra yenilememi istedi ve 104,7 cikti. O gun dunya basima yikildi. 4 kat artmasi gerekiyordu bekledigim 144 idi. Artacak mi ne olacak ne edecek diye gunler gecmeye basladi. Doktorum yine 4 gun sonra test istedi ama ben bu sefer dayanamadim 2. Gunde yaptim deger 189,9 cikti. Yine bekledigimiz gibi degildi. Ama doktorum tum tedaviyi aynen devam ettirmemi boyle seyler olabilecegini, bir sonraki artisin onemli oldugunu soyledi. Yine 4 gunluk bir bekleme maratonu basliyordu. Ve bugun nihayet sonucu aldik ve bebegim ve ben simdilik kazanmis gorunuyoruz allaha sukur deger 812 oldu. Burada degeri duzenli artmaya lara bende umut olmak istedim. Muhakkak etkileniyorsunuz ama vazgecmeyin. Inaninca oluyormus. Simdi sirada kese var. insallah haftaya da onu gorecegiz. Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah.
Bende merak ettim nasıl gidiyorHerkese merhaba. Ilk beta yi ogrendigimden beri bu basligi okuyorum. Daha anca yariladim sayfalari, ama bana cok umut oldu. Ilk degerim transferden sonra 9. Gunde 36 cikmisti. Cok yuksek degildi ama hamileydim. Doktorum 4 gun sonra yenilememi istedi ve 104,7 cikti. O gun dunya basima yikildi. 4 kat artmasi gerekiyordu bekledigim 144 idi. Artacak mi ne olacak ne edecek diye gunler gecmeye basladi. Doktorum yine 4 gun sonra test istedi ama ben bu sefer dayanamadim 2. Gunde yaptim deger 189,9 cikti. Yine bekledigimiz gibi degildi. Ama doktorum tum tedaviyi aynen devam ettirmemi boyle seyler olabilecegini, bir sonraki artisin onemli oldugunu soyledi. Yine 4 gunluk bir bekleme maratonu basliyordu. Ve bugun nihayet sonucu aldik ve bebegim ve ben simdilik kazanmis gorunuyoruz allaha sukur deger 812 oldu. Burada degeri duzenli artmaya lara bende umut olmak istedim. Muhakkak etkileniyorsunuz ama vazgecmeyin. Inaninca oluyormus. Simdi sirada kese var. insallah haftaya da onu gorecegiz. Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah.
BurdayızzzNerdesin kızlar
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsinCumaya kese için randevum var heyecanlı bekleyiş benim ki