- 8 Kasım 2017
- 464
- 249
Bugün 18.gunum ilk test yaptirdigimda 8.gündü 28.08Kaçıncı günün değerin kaç değer düşük olabiliyor önemli olan gün aşırı ikiye katlamasi İnş Kuc ağına alirsin
Şuan tüp bebek mi yaptırdınız nasıl peki şimdiBaska bi dr.a gitmistim o miyomdan dolayi oldugunu ve tup bebek yapan dr sana bunu nasil yapti senin miyomn var dedi kizdi . nese amelyat oldum patoloji sonucumda RAHİM KANSERİ oldugumu ogrendik meger vucudumda kanser oldugu icin bebek durmuomus o arastirma sirasinda bide boğazimda kitle vardi ondanda TÜKRÜK BEZİ KANSERİ oldugumi ogrendik yani vücudumda ayni ay içerisinde iki kanser oldugunu ogrendik
Bebegim düşmeseydi biz ogrenemicektik bu bir yil icinde tedavi oldum simdi tekrar yaptirdik tup bebek. Benim hikayem cok farkli yani insallah allah kimseye yasatmasin .
Yüzde yetmiş artması yeterli diyorlar hem blli olmuyor bazen Bi anda yükseliyor İnş sağlıklı Bi gebeliktirBugün 18.gunum ilk test yaptirdigimda 8.gündü 28.08
12.gün 48.08 yani artmadi ama doktrum onemli degil dedi ama budurum beni pek tatmin etmedi . cunku herkesin cok yuksek ve ikiye katlio
Bu seferde kan degerim cok az. 5.gun embriyosuydu 1tane transfer edildi. 8.gün kan degerim 28.08 12.gun48 bide yarin gitcem 20.günum olcak insallah yukselmistir kan degerrimŞuan tüp bebek mi yaptırdınız nasıl peki şimdi
Oylede ama o gün aşiri olunca kabul etmiyorlarmi canim benim arada 4gun varYüzde yetmiş artması yeterli diyorlar hem blli olmuyor bazen Bi anda yükseliyor İnş sağlıklı Bi gebeliktir
Yani evet 4 günse sağlıksız Bi gebelik. Olabilir ama en iyisini doktor. Bilir İnş korktuğunuz gbi degildirOylede ama o gün aşiri olunca kabul etmiyorlarmi canim benim arada 4gun var
Hayirli bakalimYani evet 4 günse sağlıksız Bi gebelik. Olabilir ama en iyisini doktor. Bilir İnş korktuğunuz gbi degildir
Benim 10. Günde 14.7 çıktı hiç umudum yoktu 12. Günde 56 çıktı 16. Günde 280 çıktı yani hamileyim asla umudunu kesme bence sende hamilesinBu seferde kan degerim cok az. 5.gun embriyosuydu 1tane transfer edildi. 8.gün kan degerim 28.08 12.gun48 bide yarin gitcem 20.günum olcak insallah yukselmistir kan degerrim
Allah razi olsun insallah dedigin gibidirBenim 10. Günde 14.7 çıktı hiç umudum yoktu 12. Günde 56 çıktı 16. Günde 280 çıktı yani hamileyim asla umudunu kesme bence sende hamilesin ☺
Sonucu aldığında yazarsın merak ettimAllah razi olsun insallah dedigin gibidir
Tamam insallah yarin öglene dogru belli olur insallhSonucu aldığında yazarsın merak ettim ☺
Canim simdi geldim eve . kan degerim 1400 yukselmis cok sukur allaha dr. Hersey normal kan degerin cok guzel yukselmis dedi bugun bakmayalim keseye pazartesi gunu gel kesin görüruz dedi cok saolsin verdigin moral icin rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. İnsallah bide burda o kadar cok kimyasal gebeliktir diyen olduki kendimi hep ona hazirlamişim dr. 1400 diyince ne yapcagimi bilemedim :) insallah kesyi ve kalbide goruruz hayirlisiylaSonucu aldığında yazarsın merak ettim
Kacinci gun degerin bu deger ?Canim simdi geldim eve . kan degerim 1400 yukselmis cok sukur allaha dr. Hersey normal kan degerin cok guzel yukselmis dedi bugun bakmayalim keseye pazartesi gunu gel kesin görüruz dedi cok saolsin verdigin moral icin rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. İnsallah bide burda o kadar cok kimyasal gebeliktir diyen olduki kendimi hep ona hazirlamişim dr. 1400 diyince ne yapcagimi bilemedim :) insallah kesyi ve kalbide goruruz hayirlisiyla
8.gunun 28 12.günum 48 20.gunum 1400Kacinci gun degerin bu deger ?
Transferden soraki kacinci gun.
Insallah hakkinda hayirlisi olur nasipte varsa neden olmasin
8.gunun 28 12.günum 48 20.gunum 1400
Hadi bakalim insallah guzel seyler olur.8.gunun 28 12.günum 48 20.gunum 1400
Öyle tabi canim onemli olan saglikla kucagimza almakKacinci gun degerin bu deger ?
Transferden soraki kacinci gun.
Insallah hakkinda hayirlisi olur nasipte varsa neden olmasin
Hepimiz icin insallah kuzumHadi bakalim insallah guzel seyler olur.
ne olacagini Allah bilir sadece.
Hakkinda ne saģliklisi hayirlisi olacaksa o olsun insallah