Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kızlar aranızda dhea biesteron kullanan oldumu.bir sonraki tedavi de yumurtalar kaliteli olsun diye doktorum kullan mamı istedi..

merhaba,

2 ay önce tüp bebek tedavisi gördüm toplama yapıldı tek yumurtam vardı ve toplandı ancak transfer olmadı kaliteli değil denildi. Doktorum Biesteron kullanmamı yumurta kalitemi arttırabileceğini hatta bu ilaçla kendiliğinden bile hamile kalan var dedi. 1,5 aydır düzenli olarak hergün 2 adet içiyorum. Dün kontrole gittim benim sağ tüpümde tıkanıklık vardı yumurta gelişmiyordu yani tedavi sürecinde yumurta oluşmadı dün ki kontrolde 4 adet yumurta görüldü sol tarafta 2 tane. aynı zamanda folik asit ve balık yağıda kullanıyorum. Bence ilaçlar bir şekilde etkiliyor vücudu olumlu ya da olumsuz. Bir de şunu belirteyim ben 2 yıldır regli olmuyorum ilaçla oluyodum 2. ayım kendiliğinden geliyor ilaç almıyorum olmak için. 35 yaşımdayım ve 10 yıllık evliyim son 2 yıldır çocuk istiyoruz erken menopoz denildiği için başladım tedaviye hiç aşılama ya da başka bir tedavi yöntemim olmadı sadece tüp bebek. Uzun lafın kısası arkadaşlar her ilaç her bünyeye aynı şekilde işlemiyor. Bu nedenle bana iyi gelen size iyi gelmeyebilir.

Tüp bebek tedavimi devlette oldum dün gittiğim doktor özelde biesteronu bırak işe yaramıyor dedi. İncir kürü önerdi yumurta sayısını arttırıyor dedi ama ben bırakmıyorum biesteronu çünkü benim yumurta sayımda artış yaptı. İnciri de yapıcam çünkü doğal zararı olmaz diye düşünüyorum. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz.
minik mihmandar

Canim simdi geldim eve . kan degerim 1400 yukselmis cok sukur allaha dr. Hersey normal kan degerin cok guzel yukselmis dedi bugun bakmayalim keseye pazartesi gunu gel kesin görüruz dedi cok saolsin verdigin moral icin rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. İnsallah bide burda o kadar cok kimyasal gebeliktir diyen olduki kendimi hep ona hazirlamişim dr. 1400 diyince ne yapcagimi bilemedim :) insallah kesyi ve kalbide goruruz hayirlisiyla
Biliyordum inşallah sağlıkla kucağına alırsın ☺️

İnanmıyorum cookkk sevindim
Canim simdi geldim eve . kan degerim 1400 yukselmis cok sukur allaha dr. Hersey normal kan degerin cok guzel yukselmis dedi bugun bakmayalim keseye pazartesi gunu gel kesin görüruz dedi cok saolsin verdigin moral icin rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. İnsallah bide burda o kadar cok kimyasal gebeliktir diyen olduki kendimi hep ona hazirlamişim dr. 1400 diyince ne yapcagimi bilemedim :) insallah kesyi ve kalbide goruruz hayirlisiyla
inanamıyorum cokkk sevindim valla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel günler sizi beklesin İnş zor zamanlarını unuttursun bebeğiniz si

Herkese merhaba. Ilk beta yi ogrendigimden beri bu basligi okuyorum. Daha anca yariladim sayfalari, ama bana cok umut oldu. Ilk degerim transferden sonra 9. Gunde 36 cikmisti. Cok yuksek degildi ama hamileydim. Doktorum 4 gun sonra yenilememi istedi ve 104,7 cikti. O gun dunya basima yikildi. 4 kat artmasi gerekiyordu bekledigim 144 idi. Artacak mi ne olacak ne edecek diye gunler gecmeye basladi. Doktorum yine 4 gun sonra test istedi ama ben bu sefer dayanamadim 2. Gunde yaptim deger 189,9 cikti. Yine bekledigimiz gibi degildi. Ama doktorum tum tedaviyi aynen devam ettirmemi boyle seyler olabilecegini, bir sonraki artisin onemli oldugunu soyledi. Yine 4 gunluk bir bekleme maratonu basliyordu. Ve bugun nihayet sonucu aldik ve bebegim ve ben simdilik kazanmis gorunuyoruz allaha sukur deger 812 oldu. Burada degeri duzenli artmaya lara bende umut olmak istedim. Muhakkak etkileniyorsunuz ama vazgecmeyin. Inaninca oluyormus. Simdi sirada kese var. insallah haftaya da onu gorecegiz. Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah.

Herkese merhaba. Ilk beta yi ogrendigimden beri bu basligi okuyorum. Daha anca yariladim sayfalari, ama bana cok umut oldu. Ilk degerim transferden sonra 9. Gunde 36 cikmisti. Cok yuksek degildi ama hamileydim. Doktorum 4 gun sonra yenilememi istedi ve 104,7 cikti. O gun dunya basima yikildi. 4 kat artmasi gerekiyordu bekledigim 144 idi. Artacak mi ne olacak ne edecek diye gunler gecmeye basladi. Doktorum yine 4 gun sonra test istedi ama ben bu sefer dayanamadim 2. Gunde yaptim deger 189,9 cikti. Yine bekledigimiz gibi degildi. Ama doktorum tum tedaviyi aynen devam ettirmemi boyle seyler olabilecegini, bir sonraki artisin onemli oldugunu soyledi. Yine 4 gunluk bir bekleme maratonu basliyordu. Ve bugun nihayet sonucu aldik ve bebegim ve ben simdilik kazanmis gorunuyoruz allaha sukur deger 812 oldu. Burada degeri duzenli artmaya lara bende umut olmak istedim. Muhakkak etkileniyorsunuz ama vazgecmeyin. Inaninca oluyormus. Simdi sirada kese var. insallah haftaya da onu gorecegiz. Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah.
canım benm degerlerm daha az arttı senınkine göre daha az ama pazartesi keseyi görduk çok sukur üzülme benm dr. ilk 20 gün iki kat artmasını beklemeyiz genelde dedi . benim 8.günüm 28 12.günüm 48 çıkmıştı o kadar cok aglamıştımki ama sonra 20.günüm kan degerim 1400 yukselmişti 23.günde keseyi görduk seninki bna göre daha düzenli artmış . ve illa 2 kat artması gerekmiyor yüzde altmış, yetmiş artmasıda yeterli senin artışında cok guzl her bünye bir degil inşallah bebeğin seninle...

Bu mesajı benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaslara umut olmak için yazıyorum hanımlar. Bana bir tanesi 4 hücreli , bir tanesi 8 hücreli iki dondurulmuş embriyo transfer edildi . Transferimin 9. Gününde kan tahlili yaptırdım ve sonucum 10.38 çıktı . Doktorumu aradım son derece umutsuz konustu , tabii ki moralim inanılmaz bozuldu. Ben de tekrar tahlil vermek için 13. Gunu beklemeye karar verdim. O süreçte de bir hata edip idrar testleri aldım. Ve sabahları idrar testi yapıp koyulasip koyilasmadigini takip ettim. Onlar da hep silik çizgi çıktı sanki hiç koyulasmadi. Hergün birbirinin aynısı. Tabiki umudum iyice tükendi. Ancak 30 veya 40 çıkar değerim ve kimyasal gebeliktir diye bütün moralim alt üst olmuş şekilde bekledim. 13. Gün sabah gidip kan verdim ama kan sonucu öğleden sonra 3 veya 4 gibi çıkıyor. Eve geldim ve ağlayarak sonucu bekledim. Sinirlerim.artik iyice yipranmisti. Sonra eşim tahlil sonucunun 182 olduğunu söyledi ❤️ inanamıyorum haaalaa inanmiyorum. 10 olan değer 4 günde 182 ye çıkmış . Lütfen değeri düşük çıkan arkadaşlar morali izi bir sonraki değeri görmeden bozmamaya çalışın. Biliyorum çok zor . 12. Günden önce tahlil yaptırmayın , kendinizi ve yaninizdakileri üzmeyin. Hikayenin hepsini yazsam bir kitap olur. Söylemek istediğim çok şey var , ben çok umutsuz bir hastaydım binlerce şükür bu değeri gördüm. Rabbim bu yolda olan bütün hepimizi sağlıklı evlatlarla kurtarsın.

Keseyi gördün mü canım

merhaba kızlar 3.gün embriyosunun
7.günü 13.23
9.günü 61.55
11.günü 167
12.günü 270 arttı sizce nasıl. birde hep böylemi gider. yoksa bir den pik mi yapıyor.
bu 4.transferim hala .ok şaşkınım

Mrb kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim transferden sonra 9. Günüm bugün kan değerim 70 çıktı sizce nasıl tekrar çarşamba da test olucam 5. Gün ebriosu 2 tane yerleştirildi sizde degerim nasıl 🙏🏻🙏🏻🧿💕

Merhaba kızlar. 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 10. gün güzel bir sonuç aldım. 234. ☺️ İlk kez yaşıyorum bunu çok güzelmiş. ☺️ Bu değerlerde olup ikiz olan var mı aranızda? 2 embriyomuz transfer edildi.

Merhaba kızlar. 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 10. gün güzel bir sonuç aldım. 234. ☺ İlk kez yaşıyorum bunu çok güzelmiş. ☺ Bu değerlerde olup ikiz olan var mı aranızda? 2 embriyomuz transfer edildi.
Merhaba canım benim 3 gün embriyosu 12.günde yani senin 10.günün oluyo.270 çıktı. ben bugün 2 kese gördüm🥰 2gün sonra 575 oldu

X