Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kaçıncı günün değerin kaç değer düşük olabiliyor önemli olan gün aşırı ikiye katlamasi İnş Kuc ağına alirsin
Bugün 18.gunum ilk test yaptirdigimda 8.gündü 28.08
12.gün 48.08 yani artmadi ama doktrum onemli degil dedi ama budurum beni pek tatmin etmedi . cunku herkesin cok yuksek ve ikiye katlio

Baska bi dr.a gitmistim o miyomdan dolayi oldugunu ve tup bebek yapan dr sana bunu nasil yapti senin miyomn var dedi kizdi . nese amelyat oldum patoloji sonucumda RAHİM KANSERİ oldugumu ogrendik meger vucudumda kanser oldugu icin bebek durmuomus o arastirma sirasinda bide boğazimda kitle vardi ondanda TÜKRÜK BEZİ KANSERİ oldugumi ogrendik yani vücudumda ayni ay içerisinde iki kanser oldugunu ogrendik
Bebegim düşmeseydi biz ogrenemicektik bu bir yil icinde tedavi oldum simdi tekrar yaptirdik tup bebek. Benim hikayem cok farkli yani insallah allah kimseye yasatmasin .
Şuan tüp bebek mi yaptırdınız nasıl peki şimdi

Bugün 18.gunum ilk test yaptirdigimda 8.gündü 28.08
12.gün 48.08 yani artmadi ama doktrum onemli degil dedi ama budurum beni pek tatmin etmedi . cunku herkesin cok yuksek ve ikiye katlio
Yüzde yetmiş artması yeterli diyorlar hem blli olmuyor bazen Bi anda yükseliyor İnş sağlıklı Bi gebeliktir

Bu seferde kan degerim cok az. 5.gun embriyosuydu 1tane transfer edildi. 8.gün kan degerim 28.08 12.gun48 bide yarin gitcem 20.günum olcak insallah yukselmistir kan degerrim
Benim 10. Günde 14.7 çıktı hiç umudum yoktu 12. Günde 56 çıktı 16. Günde 280 çıktı yani hamileyim asla umudunu kesme bence sende hamilesin ☺️

merhaba,

2 ay önce tüp bebek tedavisi gördüm toplama yapıldı tek yumurtam vardı ve toplandı ancak transfer olmadı kaliteli değil denildi. Doktorum Biesteron kullanmamı yumurta kalitemi arttırabileceğini hatta bu ilaçla kendiliğinden bile hamile kalan var dedi. 1,5 aydır düzenli olarak hergün 2 adet içiyorum. Dün kontrole gittim benim sağ tüpümde tıkanıklık vardı yumurta gelişmiyordu yani tedavi sürecinde yumurta oluşmadı dün ki kontrolde 4 adet yumurta görüldü sol tarafta 2 tane. aynı zamanda folik asit ve balık yağıda kullanıyorum. Bence ilaçlar bir şekilde etkiliyor vücudu olumlu ya da olumsuz. Bir de şunu belirteyim ben 2 yıldır regli olmuyorum ilaçla oluyodum 2. ayım kendiliğinden geliyor ilaç almıyorum olmak için. 35 yaşımdayım ve 10 yıllık evliyim son 2 yıldır çocuk istiyoruz erken menopoz denildiği için başladım tedaviye hiç aşılama ya da başka bir tedavi yöntemim olmadı sadece tüp bebek. Uzun lafın kısası arkadaşlar her ilaç her bünyeye aynı şekilde işlemiyor. Bu nedenle bana iyi gelen size iyi gelmeyebilir.

Tüp bebek tedavimi devlette oldum dün gittiğim doktor özelde biesteronu bırak işe yaramıyor dedi. İncir kürü önerdi yumurta sayısını arttırıyor dedi ama ben bırakmıyorum biesteronu çünkü benim yumurta sayımda artış yaptı. İnciri de yapıcam çünkü doğal zararı olmaz diye düşünüyorum. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz.

Sonucu aldığında yazarsın merak ettim ☺️
Canim simdi geldim eve . kan degerim 1400 yukselmis cok sukur allaha dr. Hersey normal kan degerin cok guzel yukselmis dedi bugun bakmayalim keseye pazartesi gunu gel kesin görüruz dedi cok saolsin verdigin moral icin rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. İnsallah bide burda o kadar cok kimyasal gebeliktir diyen olduki kendimi hep ona hazirlamişim dr. 1400 diyince ne yapcagimi bilemedim :) insallah kesyi ve kalbide goruruz hayirlisiyla

Canim simdi geldim eve . kan degerim 1400 yukselmis cok sukur allaha dr. Hersey normal kan degerin cok guzel yukselmis dedi bugun bakmayalim keseye pazartesi gunu gel kesin görüruz dedi cok saolsin verdigin moral icin rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. İnsallah bide burda o kadar cok kimyasal gebeliktir diyen olduki kendimi hep ona hazirlamişim dr. 1400 diyince ne yapcagimi bilemedim :) insallah kesyi ve kalbide goruruz hayirlisiyla
Kacinci gun degerin bu deger ?
Transferden soraki kacinci gun.
Insallah hakkinda hayirlisi olur nasipte varsa neden olmasin

X