- 12 Aralık 2019
- 138
- 2
- 30
Transfer günüde sayılıyor ama sayilniyorsa bnmde 9Evet9.gun bugün 133
Yok transfer gününü saymadım 7.gun 58.3 9.gun 133 pazartesi son tahlil yapılacakTransfer günüde sayılıyor ama sayilniyorsa bnmde 9
Hastahane farkıdır küçük bı düşüş korkmaBetam 2 gün önce 140tı Başka hastanede daha erken saatte yaptırdım testi maalesef 138,2 e düştü ne yapacağım bilmiyorum hastane farkı olabilir diyorlar
Baya yüksek tek embriyo muKızlar 10.gün 248di 12.gün 440 çıktı normal mi sizce
2 tane 5.gün embriyosuBaya yüksek tek embriyo mu
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin2 tane 5.gün embriyosu
Amin Allah razı olsun Rabbim hepimize o günleri göstersinHayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
Şimdi aynı hastanede yaptırdım 152,5 çıktıHastahane farkıdır küçük bı düşüş korkma
Canım kimyasal yada gelişmiyo gibi görünüyor doktoruna sor istersen Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin en kısa süredeŞimdi aynı hastanede yaptırdım 152,5 çıktı
Yüzde kaç artmış oluyor normal gibi hemşire bana %70yeterli demişti 3. Testi yaptırmadılarKızlar 10.gün 248di 12.gün 440 çıktı normal mi sizce
Ama cnm. İki. Günde ikiye katlamasi gerekiyor sbaska hastane olsa minik. Farklar olabiliyorBetam 2 gün önce 140tı Başka hastanede daha erken saatte yaptırdım testi maalesef 138,2 e düştü ne yapacağım bilmiyorum hastane farkı olabilir diyorlar
Aynı hastanede yaptırdım 152,5 çıktı doktor Pazartesi tekrarlayalım dedi, erken test yaptırmak hiç iyi değilmiş test günüm bugündü ilk defa bugün yaptırsam gebeyim diye sevinecektim şimdi perişan oldumAma cnm. İki. Günde ikiye katlamasi gerekiyor sbaska hastane olsa minik. Farklar olabiliyor
Nan o mz da insan kaybetme korkusu oluyor bazılarının da bu anda Pink yapıyor yükseliyor. Üç dört katına öle olan arkadaşlarım var ama sen Bi hastane belirle kendine farklı. Farklı. Yerlerde vermeAynı hastanede yaptırdım 152,5 çıktı doktor Pazartesi tekrarlayalım dedi, erken test yaptırmak hiç iyi değilmiş test günüm bugündü ilk defa bugün yaptırsam gebeyim diye sevinecektim şimdi perişan oldum
%77 artmışYüzde kaç artmış oluyor normal gibi hemşire bana %70yeterli demişti 3. Testi yaptırmadılar
Gayet iyi tüp bebek merkezin ne dedi%77 artmış
Güzel artış dedilerGayet iyi tüp bebek merkezin ne dedi
Umudunu hiç yitirme. iki gün sonraki kan değerlerin umarım güzel artar.10.günde test sonucu 14.7çıktı 2 gün sonra tekrar test yapıcam sizce umut var mı