Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım ikiz :)Bende transferin 11. Günü 1040 çıkmıştı
13. Günü 2515 16 sında dra gideceğim çok merak ediyorum
Alıntı CevaplaHanimlar merhaba benim 3.tüp bebek deneyimim ve 1tane embriyo transfer edildi. İlk günü saymassak 8.gun kan degerim 27.8 12.günüm 48.08 sizce düşükmü ilerliyor? Dr. İlk gunler kan degere gore konusmak dogru degil dedi ama ben cok korkuyorum . bir hafta sonraya cagirdi brni nasil beklicem o gune kadar hic bi fikrim yok
maşallah canım hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallahBende transferin 11. Günü 1040 çıkmıştı
13. Günü 2515 16 sında dra gideceğim çok merak ediyorum
Kacinci gun embriyosu.
5.gun embriyosuKacinci gun embriyosu.
Bence kotu deģil.5.gun embriyosu
İnsallah canim herkesin degerleri cok yuksek insan bi sorguluo istemsizce gecenyil benm ayni 12.gun 313tü ondada gebelik devam etmedi 5haftalikken keseyi gorduk kaybettik hani buda aklima gelio kandegeri yuksek olsada kaybedebiliosun bilmiom korktum dr.umda pek bisey diemide oda tedirgin ettiBence kotu deģil.
Onemli olan saglikla ilerlemesi.
Benm 9.gun 9 du ilk transferimde. Sagliksix gebelik oldu.
İnsallah canim herkesin degerleri cok yuksek insan bi sorguluo istemsizce gecenyil benm ayni 12.gun 313tü ondada gebelik devam etmedi 5haftalikken keseyi gorduk kaybettik hani buda aklima gelio kandegeri yuksek olsada kaybedebiliosun bilmiom korktum dr.umda pek bisey diemide oda tedirgin etti
rabbim sanada hayirli saglikli bebekler nasip eder insallahBence kotu deģil.
Onemli olan saglikla ilerlemesi.
Benm 9.gun 9 du ilk transferimde. Sagliksix gebelik oldu.
Hayirlisi olsun nasibi varsa olucak gecmis gecmiste kaldi. Iyi düsun iyi olsun.İnsallah canim herkesin degerleri cok yuksek insan bi sorguluo istemsizce gecenyil benm ayni 12.gun 313tü ondada gebelik devam etmedi 5haftalikken keseyi gorduk kaybettik hani buda aklima gelio kandegeri yuksek olsada kaybedebiliosun bilmiom korktum dr.umda pek bisey diemide oda tedirgin etti
Saolsin insallh canimHayirlisi olsun nasibi varsa olucak gecmis gecmiste kaldi. Iyi düsun iyi olsun.
Bence yaptir sonradan yukselen cok oluomus . ümitlenme ama yaptir genedeAaa benimde bugün 10 günüm 1.20 den düşük sonuç çıktı tüp bebek yaptırdığım yere söyledim 12 .gün yaptırmana gerek yok dediler baktırsam mı acaba
Cvp verdiğiniz için sağolun biraz beklicem hala adet görmezsem yaptıracak iyi akşamlarBence yaptir sonradan yukselen cok oluomus . ümitlenme ama yaptir genede
Peki düşük nedeni olarak ne dendi sizeİnsallah canim herkesin degerleri cok yuksek insan bi sorguluo istemsizce gecenyil benm ayni 12.gun 313tü ondada gebelik devam etmedi 5haftalikken keseyi gorduk kaybettik hani buda aklima gelio kandegeri yuksek olsada kaybedebiliosun bilmiom korktum dr.umda pek bisey diemide oda tedirgin etti
Baska bi dr.a gitmistim o miyomdan dolayi oldugunu ve tup bebek yapan dr sana bunu nasil yapti senin miyomn var dedi kizdi . nese amelyat oldum patoloji sonucumda RAHİM KANSERİ oldugumu ogrendik meger vucudumda kanser oldugu icin bebek durmuomus o arastirma sirasinda bide boğazimda kitle vardi ondanda TÜKRÜK BEZİ KANSERİ oldugumi ogrendik yani vücudumda ayni ay içerisinde iki kanser oldugunu ogrendikPeki düşük nedeni olarak ne dendi size
Evet simdi bitti cok sukur allah razi olsun simdi 3ayda bir kontrollerim oluyo onun disinda baska bisey yok tekrarlamamasi gerek rahimdeki doktorum 1yil icinde gebeliknolmasi gerektiginu soyledi tekrarlama ihtimali cok yuksek. Allah razi olsun sizde insallah kucaginiza alirsiniz sagliklaeger bi sikinti olmazda hersey normal giderse hamileyim ama degerlerim cok dusuk insallah oda duzelirŞimdi bitti mi kanser tedavileriniz İnş iyisinizdir Allah tez zamanda kucağında doldursun İnş unuttursun o günleri hamile duası kabul olurmuş sizin iicn çok dua edicem. Ins
Kaçıncı günün değerin kaç değer düşük olabiliyor önemli olan gün aşırı ikiye katlamasi İnş Kuc ağına alirsinEvet simdi bitti cok sukur allah razi olsun simdi 3ayda bir kontrollerim oluyo onun disinda baska bisey yok tekrarlamamasi gerek rahimdeki doktorum 1yil icinde gebeliknolmasi gerektiginu soyledi tekrarlama ihtimali cok yuksek. Allah razi olsun sizde insallah kucaginiza alirsiniz sagliklaeger bi sikinti olmazda hersey normal giderse hamileyim ama degerlerim cok dusuk insallah oda duzelir