Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Bacim gordumde leke geldi diye gorduk keseyi gordugume sevindim tamam ama hala endise ve korku icindeyim lekem devam edio cnki
Allah korusun ya at içinden kötü düşünceleri benim de 10.gün olmuştu kahverengi leke hemen iğne verdiler prolutex hala kullanıyorum 2 gün anca sürdü leke belki de yerleşmeydi

Kizlar dusuk tehlikesinde progestan fitil kullanilormi . Bn gunde 3 dega kullaniom vajinadan . Ama hala dunden beri leke gelio . Coraspirini kes dediler .

Kizlar dusuk tehlikesinde progestan fitil kullanilormi . Bn gunde 3 dega kullaniom vajinadan . Ama hala dunden beri leke gelio . Coraspirini kes dediler .
Merhaba ben şuan 8+2 günlük hamileyim. İlk transferin 9. Günü kahverengi lekelenmem oldu birkaç gün sürdü. Sonra 6+3 te lekelenmem tekrar başladı ve şuan tam iki haftadır devam ediyor. Hatta iki gün önce çok yoğun kırmızı renkte kanamam oldu. Hemen doktora gittim rahim içimde veya rahim ağzında aktif kanama görünmedi. Bebek iyi görünüyor dedi. Ama baya endişelendim. Corasprini kullanmıyorum. Hergün 3 progestan alıyorum. Sizde merak etmeyin Inşalh bir sorun yoktur bebekte. Dua edin ve bol bol dinlenin. Malesef olabiliyor böyle şeyler

Cok sukur lekelenme sanki biraz kesildi gbi gelio ama cok degil hafif belkide yavas yavas kesilir . Calisyorum birde sirf o yuzden korkuyorum bnde pazartesiye kadar rapor aldim birsey olur diyeb

Kızlarrrrr 5+5 olarak vajinal yoldan kesemizi gördük bugun çok şükür
Biraz minnak bir kese ama güzel oluşmuş rahim içeriside temiz dedi doktorumuz haftaya tekrar ultrason var kese büyüyor mu kontrol edilecek inşallah herşey güzel olacak

Canm cok sukur bnde keseyi gordum buyun zaten 2 gun once gormustim bugin net bi sekilde gördük hatta yuzde 80 bebek oluşuyor dedi cok sukur haftayada kalp atisina gtcez :)

Bana kese boyutunu soylemedi canim doktor . Yaziyormu kagitta kac mm veya cm olduğu bi baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…