- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
Kizlar az once vc ye gittim koyu kahverengi yogun bi sekilde gelmis ya yaa dusukmu yasiyirum acana
Ay kizlar bn kahverengi icin gttim duramadim evde cuma gunuydu kese gunum cik sukur kesemide gordu :) lekemem devam edio bu tur lekemenler dogal ama yat dinlen dedi iste .progestana devam coraspirini bir sure kes dediMerhaba hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah . En son ki kan sonucunuz 5000 küsürdü sanırım artık kese karından bile görünür korkuyla cumayı beklemek yerine randevunuzu yarına alın derim ben hem doktorla konuşup sıkıntı olmadığını duyunca içiniz rahatlar.
Super bnmde 69 cikmisti :)7. Günüm 98 çıktı 5. Gün embriyosu tek konuldu.
Yazcaktim.musait degildim canim lekelenme yerlesme kanamasi buyuk ihtimalle hadi gizun aydin keseyide gordun simdi sira kalp atisindaa o mihtesem anda hadi bakalimmAy kizlar bn kahverengi icin gttim duramadim evde cuma gunuydu kese gunum cik sukur kesemide gordu :) lekemem devam edio bu tur lekemenler dogal ama yat dinlen dedi iste .progestana devam coraspirini bir sure kes dedi
:) canım bu değer yüksek mi 7. GüneSuper bnmde 69 cikmisti :)
Tatlim. Mrb senin degerler ne alemde kan verdinmi bidaha yukselmismiBenimde senin gibi çok yüksek devam etse yaptıramazdımben pazartesi yeniden yaptıracağım katlanmaya devam eder inşallah da ilk muayeneyi düşünürüm artık
Minel mrb ben 9 gun kan veedimde 35.03 du suan ikizlerime hanileyim cok iyi bence:) canım bu değer yüksek mi 7. Güne
Maşallah canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Minel mrb ben 9 gun kan veedimde 35.03 du suan ikizlerime hanileyim cok iyi bence
Yo gayet iyi vala benimde hepsi yuksek cikti hatta tek koydurdim bn ikiz olabilir dediler kese tek gozuktu suan da:) canım bu değer yüksek mi 7. Güne
Ay hadi hayirli olsun cankm benim ne guzel haberlerMaşallah canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
İnş hayırlısı olsun bakalım
Aynen canim benim cok korktum iste corasprini kes dedi 3 gun zaten cuma kese icin doktoruma gitcektim bakalim o ne dicekYazcaktim.musait degildim canim lekelenme yerlesme kanamasi buyuk ihtimalle hadi gizun aydin keseyide gordun simdi sira kalp atisindaa o mihtesem anda hadi bakalimm
İnş kalp atışını da duyarsın çok güzel ilerler canım her şey :)Yo gayet iyi vala benimde hepsi yuksek cikti hatta tek koydurdim bn ikiz olabilir dediler kese tek gozuktu suan da
Merhaba canım evet en son pazartesi kan verdimTatlim. Mrb senin degerler ne alemde kan verdinmi bidaha yukselmismi
Senin ikizmi canimMerhaba canım evet en son pazartesi kan verdimböylelikle
Transferin
10.günü 49.98
12.günü 84.82
14.günü 143.65
17.günü 384.30
19.günü 798.28 çıkmış oldu.
Tüp bebek merkezine bildirdim perşembe muayenemiz var. Perşembe İstanbul da olacağız inşallah sizler gibi kesemizi görürüz
Ben daha doktor yüzü görmedimSenin ikizmi canim
Ahaha bnde daha doktor yuzu gormedim iste hatta bugun gtcektim doktor izindeymis baska doktora gttim ozelde hemenBen daha doktor yüzü görmedimelimde sadece kan testi sonuçları var ama sanmam ikiz değildir değerler cok yüksek değil
Cok iyi canim persembeye kadar 1000 gwcwr isallaMerhaba canım evet en son pazartesi kan verdimböylelikle
Transferin
10.günü 49.98
12.günü 84.82
14.günü 143.65
17.günü 384.30
19.günü 798.28 çıkmış oldu.
Tüp bebek merkezine bildirdim perşembe muayenemiz var. Perşembe İstanbul da olacağız inşallah sizler gibi kesemizi görürüz