- 2 Mart 2013
- 447
- 403
Benimde senin gibi çok yüksek devam etse yaptıramazdımBn daha yaptırmadım :) bnm 11 ci gun 565 ti belki aksam acilde yaptiririm binleri belki bulmustur :)
Yapma dediler canim acaba kese belli olurmu suanda 4+3 um :)Benimde senin gibi çok yüksek devam etse yaptıramazdımben pazartesi yeniden yaptıracağım katlanmaya devam eder inşallah da ilk muayeneyi düşünürüm artık
Bende çok merak ediyorum gözüküyor mu diye herkesin farklı haftalarda gözükmüş okuduklarıma göre sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsın ben c tesi gidebilirimYapma dediler canim acaba kese belli olurmu suanda 4+3 um :)
Cuma gtcem bende canim ins o zamana belli olur :)Bende çok merak ediyorum gözüküyor mu diye herkesin farklı haftalarda gözükmüş okuduklarıma göre sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsın ben c tesi gidebilirim
Gunaydin kizlar canim sende erkem baslamis bulanrilarr bende 7+ 5 de başlamışti kiz buarada senin en son adet tarihin nezaman tatlımKizlar durumlar nasil bnde mide bulantisi basladi bugun 4+4 oldu dunden beri hissedilir duruma geldinerken degilmi yan
25 temmuzda oldum :) 4+4 olmuyormuGunaydin kizlar canim sende erkem baslamis bulanrilarr bende 7+ 5 de başlamışti kiz buarada senin en son adet tarihin nezaman tatlım
Canim sen tam 5 haftalik gorunuyorsun benim hesapladim sitede25 temmuzda oldum :) 4+4 olmuyormu
Yani 4+4 gorunuyorsun hadi bakam isallah devam edsin kusmalar erken baslamis yaaCanim sen tam 5 haftalik gorunuyorsun benim hesapladim sitede
Aaaa oylemiyim nasil hesapladinCanim sen tam 5 haftalik gorunuyorsun benim hesapladim sitede
Aaaa oylemiyim nasil hesapladin
[/QUOTE internetde 5hafanin icindesin 4+4 gorunuyo ama sen 5 hafta diyeceksin canim
Him anladim :) vala degisikmis cok erken ogrendigim icin vakit hc gecmio millet 8 haftalikken ogrenio biz daha 3 haftalikkrn öğrendikYani 4+4 gorunuyorsun hadi bakam isallah devam edsin kusmalar erken baslamis yaa
Ooy masallah cok guzell katlanmis gorursun keseyi bana vajinal bakmisti keseyi gorebilmemiz icin demisti cok ney görünmüş tuKizlar dun kan verdim transferin 18 ci gunu 5476 cikti
Vajinal tehlikelk degilmiOoy masallah cok guzell katlanmis gorursun keseyi bana vajinal bakmisti keseyi gorebilmemiz icin demisti cok ney görünmüş tu
Him bnde oyle biliodum canim tehlikeli oldugunu hatta sakin baktrma diolar .Hayir bilinen en buyuk yanliss askinda en sağlıklısi vajinal ultrasyon Aten bir veya iki kez baktiktan sonra gobekten devam edior ama bebegi keswyi herhangibir sikinti olup olmadığı gorebilmek icin vajinal bakmasi gerekior
Banada ole soyluyorlardi soledim doktora soleyen kisiler doktordan daha fazla tecrubeliyse gelsinler anlatsinlar sıkıntı ne olucakmis dedi guldi hatfa sakin ben 2kez baktirdim hemde ikiz hamilesiyim bikipsun hic biseycik olmasHim bnde oyle biliodum canim tehlikeli oldugunu hatta sakin baktrma diolar .