Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kizlar az once vc ye gittim koyu kahverengi yogun bi sekilde gelmis ya yaa dusukmu yasiyirum acana

Merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah . En son ki kan sonucunuz 5000 küsürdü sanırım artık kese karından bile görünür korkuyla cumayı beklemek yerine randevunuzu yarına alın derim ben hem doktorla konuşup sıkıntı olmadığını duyunca içiniz rahatlar.

Merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah . En son ki kan sonucunuz 5000 küsürdü sanırım artık kese karından bile görünür korkuyla cumayı beklemek yerine randevunuzu yarına alın derim ben hem doktorla konuşup sıkıntı olmadığını duyunca içiniz rahatlar.
Ay kizlar bn kahverengi icin gttim duramadim evde cuma gunuydu kese gunum cik sukur kesemide gordu :) lekemem devam edio bu tur lekemenler dogal ama yat dinlen dedi iste .progestana devam coraspirini bir sure kes dedi

Ay kizlar bn kahverengi icin gttim duramadim evde cuma gunuydu kese gunum cik sukur kesemide gordu :) lekemem devam edio bu tur lekemenler dogal ama yat dinlen dedi iste .progestana devam coraspirini bir sure kes dedi
Yazcaktim.musait degildim canim lekelenme yerlesme kanamasi buyuk ihtimalle hadi gizun aydin keseyide gordun simdi sira kalp atisindaa o mihtesem anda hadi bakalimm

Allahim ins herkezin sorunsuz bir sekilde hamileleigi surer bn suan diken üstündeyim leke devam edio doktora gittigim halde korkuyom vala :KK43:

Tatlim. Mrb senin degerler ne alemde kan verdinmi bidaha yukselmismi
Merhaba canım evet en son pazartesi kan verdim 🙏 böylelikle
Transferin
10.günü 49.98
12.günü 84.82
14.günü 143.65
17.günü 384.30
19.günü 798.28 çıkmış oldu.
Tüp bebek merkezine bildirdim perşembe muayenemiz var. Perşembe İstanbul da olacağız inşallah sizler gibi kesemizi görürüz 🙏

Transferin
10.günü 49.98
12.günü 84.82
14.günü 143.65
17.günü 384.30
Tüp bebek merkezine bildirdim perşembe muayenemiz var. Perşembe İstanbul da olacağız inşallah sizler gibi kesemizi görürüz 🙏
Senin ikizmi canim

Transferin
10.günü 49.98
12.günü 84.82
14.günü 143.65
17.günü 384.30
Cok iyi canim persembeye kadar 1000 gwcwr isalla

X