- 5 Kasım 2018
- 442
- 337
- 38
Çok şükür cnmCok sevindim kilar sizin adiniza sujur bebisler iyiymis bakin strese gerek yokumis dimii hehehe bizdede cinsiyet ohrenme telasi ikiko test telasimiz basladii
Canim benim saydam sekilde gekioda bi doktoruna danis belki onemli bi durumdurKızlar benim afedersiniz sarı renkte akıntım oluyor eskiden beri vardı bunun gebeliğe zararı olur mu ,
Sonucun cok guzel cıkmış canim hayirli olsunKızlar benim bugün transferimin 9. Gübü kan testi verdim 177 çıktı sonucum pozitif yanicumartesi tekrar çağırdılar 12. Gün oluyor. Ben geçen ay 31 inde regli olmuştum yine 31.inde çağırıyorlar sizce bie sıkıntı olablir mi korkuyorum da ben biraz
Tek mi cift mi koydurdun canim bn tek koydurdugum halde transferin 10 cu gunu 200 ckmisti :)Arkadaşlar transferin 12.gunu 213 çıktı degerim yarın yine baktırıcakmışım. Nasıl sizce ikiz olabilir mi
Masallah sesinkide gayet güzel Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsinTek mi cift mi koydurdun canim bn tek koydurdugum halde transferin 10 cu gunu 200 ckmisti :)
Hayırlı olsun arkadasım. Saglıkla biş şekilde kucağına alırsın inşallah. 3embriyo yasak diye biliyordum yanılmıyorsam. Türkiye'de mi transfer yapıldımerhaba hanimlar. benim de 3. gun 3 tane embriyo transfer edildi.
11. gun 283
12. gun 360
14. gun 700
16. gun 1360
19.gun 3670
21.gun 5555 sanki son deger dusuk gibi geldi moralim bozuldu.
Bol hol su icin en önemlisi o. Haşlanmış patates muz gibi gıdalar yiyin.Kizlar ishal olduk ya asiri midem bulanuo ne yapmam grekio elim kolum kalkmio hic
Ay su bile icemiom bn .. o derece midem bulanti sabab yumurta yiyim deidm haşlanmış cikardim bu kadar midem bulanmmaisti acaba jastaliktanmi hamileikmiBol hol su icin en önemlisi o. Haşlanmış patates muz gibi gıdalar yiyin.
İkisi de olabilir. Susuz kalmamanız gerek. Önce midenizi bastıracak bir seyler yiyin sıvı alimini arttırınAy su bile icemiom bn .. o derece midem bulanti sabab yumurta yiyim deidm haşlanmış cikardim bu kadar midem bulanmmaisti acaba jastaliktanmi hamileikmi
Vala biraz canim tuzlu seyler istedi bastim tuzu oyle yedim ama cikardimİkisi de olabilir. Susuz kalmamanız gerek. Önce midenizi bastıracak bir seyler yiyin sıvı alimini arttırın
Bugün yani iki gün sonraIyi canim 2 gunde bi artis onemli onlarifa dkkte alalim
Bugün yani ilk değerden iki gün sonra beta hcg 1198 kızlarIyi canim 2 gunde bi artis onemli onlarifa dkkte alalim