Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Cok sevindim kilar sizin adiniza sujur bebisler iyiymis bakin strese gerek yokumis dimii hehehe bizdede cinsiyet ohrenme telasi ikiko test telasimiz basladii

Kızlar benim afedersiniz sarı renkte akıntım oluyor eskiden beri vardı bunun gebeliğe zararı olur mu ,

Kızlar benim bugün transferimin 9. Gübü kan testi verdim 177 çıktı sonucum pozitif yani 🙈 cumartesi tekrar çağırdılar 12. Gün oluyor. Ben geçen ay 31 inde regli olmuştum yine 31.inde çağırıyorlar sizce bie sıkıntı olablir mi 😣 korkuyorum da ben biraz

Kızlar benim bugün transferimin 9. Gübü kan testi verdim 177 çıktı sonucum pozitif yani 🙈 cumartesi tekrar çağırdılar 12. Gün oluyor. Ben geçen ay 31 inde regli olmuştum yine 31.inde çağırıyorlar sizce bie sıkıntı olablir mi 😣 korkuyorum da ben biraz
Sonucun cok guzel cıkmış canim hayirli olsun😍

merhaba hanimlar. benim de 3. gun 3 tane embriyo transfer edildi.
11. gun 283
12. gun 360
14. gun 700
16. gun 1360
19.gun 3670
21.gun 5555 sanki son deger dusuk gibi geldi moralim bozuldu.
Hayırlı olsun arkadasım. Saglıkla biş şekilde kucağına alırsın inşallah. 3embriyo yasak diye biliyordum yanılmıyorsam. Türkiye'de mi transfer yapıldı

Ay su bile icemiom bn .. o derece midem bulanti sabab yumurta yiyim deidm haşlanmış cikardim bu kadar midem bulanmmaisti acaba jastaliktanmi hamileikmi
İkisi de olabilir. Susuz kalmamanız gerek. Önce midenizi bastıracak bir seyler yiyin sıvı alimini arttırın

X