Benim bi arkdasimin 10 cu 300 cikmisti sonra 600 cikmis ama tek :)11 .gün paylaşanlara göre yüksek geldi artışı da fazla 13. Gün bakalım kaç çıkacak olada bilir canım neden olmasın:)
6 cun 34Bak o iki katı ama seninki 2 katı değil fazlası
Değerlerini yazsana ilkinden itibaren
Ayni hastenede yaptrdim canim yk anlamadığım tek embriyo ikiz olmasi ne bilim :) bn tek istiom ya saglikli olsin tek olsin ikiz zor hem anne icin hemde saglik icim cocuklar icinKızlar testi ayni hastanede yaptırmadıysanız değerlerde oynama olabiliyor. Benim de 2 gunde 4 katına çıkmıştı ikiz olabilir dedi doktor sonraki tahlilde olmadığı anlaşıldı test yaptırdığım yerin farkıymış
Oo nasallah gayet guzel bolunne ihtimalide var cabim hayiri olsun isallahBana da deger yuksek geldi olabilme ihtimali varmiki
Hoba vala bn tek isterim ya ne bilim ..:) deger yuksek cikmisOo nasallah gayet guzel bolunne ihtimalide var cabim hayiri olsun isallah
Hayırlısı olsun canım bakalım ne olacak:)6 cun 34
7 gun 69
9 cu gun 180
11 ci gun 565
Aha da aklima kurt dustu tek derken çifte gidioz :) o degilde kocam duami etti ikiz istiodu hatta bn tek koydurdum bilerek o iki isituordu adamin deidigimi olcak acabaHayırlısı olsun canım bakalım ne olacak:)
Allah sağlıkla tamamına erdirsin de tek ya da ikiz :)Aha da aklima kurt dustu tek derken çifte gidioz :) o degilde kocam duami etti ikiz istiodu hatta bn tek koydurdum bilerek o iki isituordu adamin deidigimi olcak acaba
6. gün idrarda çıktımı peki?Ben aslinsa 6 ci gun ogrendim :)
6.gun 34
7.gun 69
10.gun 180 boyle cikti bn cok erken basladim :)
Cikti ama iyi bi test aldim 6 gun onceyo gosteren hemen cikti6. gün idrarda çıktımı peki?
Ahahah bi arkdasiminda yuksek ckmis ikizden suphelnmisler olmamis nasip kismet diyelim ozamanAllah sağlıkla tamamına erdirsin de tek ya da ikiz :)
Bugun 8. Günüm idrarda çıkmadı ve moralim çok kötü gidip kan yaptırmaya korkuyorum..Cikti ama iyi bi test aldim 6 gun onceyo gosteren hemen cikti
Ya bzen çıkmayabilir hemen moralini bozma canim gec tutunma olaylari oluyorBugun 8. Günüm idrarda çıkmadı ve moralim çok kötü gidip kan yaptırmaya korkuyorum..
Ama varsa kanda çıkar artık değilmiYa bzen çıkmayabilir hemen moralini bozma canim gec tutunma olaylari oluyor
Varsa az da olsa cikar canim . Ama dusuk çıkar suandaAma varsa kanda çıkar artık değilmi
Bn daha yaptırmadım :) bnm 11 ci gun 565 ti belki aksam acilde yaptiririm binleri belki bulmustur :)Ben test yaptırmaya devam ediyorum
5.Gün çift embriyo konuldu ortalama olarak
Transferin;
10.gün 50
12.gün 85
14.gün 145
17.gün 385 bu sabah
Ne dersiniz kızlar biraz geriden geliyoruz sanırım coğu kişi daha yüksek değerler ile devam ediyor ama artışlar iyi gözüküyor çok şükür