Tebrikler cnm ne güzel eller ayaklar görünmüş enfeksiyon için de nasıl oldu ki cok geçmiş olsun doktor işini bilirKizlae doktordan geldim yavrularin ellerini aysklarini gordum kipor kipirlar yaaa enfeksiyon ciktii igne yazdi prolex die
10 haftalikCanım senin ne kadarlık ki
Igne verdi 15gun sobra zeka testine gidecesTebrikler cnm ne güzel eller ayaklar görünmüş enfeksiyon için de nasıl oldu ki cok geçmiş olsun doktor işini bilir
Kaci tuttu canim bellimomerhaba hanimlar. benim de 3. gun 3 tane embriyo transfer edildi.
11. gun 283
12. gun 360
14. gun 700
16. gun 1360
19.gun 3670
21.gun 5555 sanki son deger dusuk gibi geldi moralim bozuldu.
Kizlar benim 11ci gun degerim az oncw cikti tahlilim 565 nasil sizce
Ya bn değerden cok anlamam yüksek degilmi veya normalmi sizceMaşallah. Çok. İyi bir değer hayırlı olsun
Ya bn değerden cok anlamam yüksek degilmi veya normalmi sizce
Yok bn 9 cu gunun aksaminda degerim 180 di bugunde 11 ci gun 565 cikmis %60 mi artis olmus yaniHiç takılma böyle şeylere önemli olan değerin 2 güne %60 artması bide dış gebelik olmaması.. Zor bir süreçten geçiyorsunuz zaten şuanda acaba şöyle mi böyle mi diye hamileliğini zehir etme kendine..
dr ikinci degerden sonra 20 gun sonra muaneye gel dedi daha keseye bakilmadiKaci tuttu canim bellimo
Anldim canim saglikli gebelik olsn insdr ikinci degerden sonra 20 gun sonra muaneye gel dedi daha keseye bakilmadi
Canım ikiz mi acaba senin ki yüzde yüzden fazla artmış kiYok bn 9 cu gunun aksaminda degerim 180 di bugunde 11 ci gun 565 cikmis %60 mi artis olmus yani
Maşallah allah kucağına almayı nasip etsin10 haftalik
Tel embriyo benim :) benmkide mi bölündü naptiCanım ikiz mi acaba senin ki yüzde yüzden fazla artmış ki
Tek bölünmüş de olabilir :)Tel embriyo benim :) benmkide mi bölündü napti
Bana da deger yuksek geldi olabilme ihtimali varmikiTek bölünmüş de olabilir :)
11 .gün paylaşanlara göre yüksek geldi artışı da fazla 13. Gün bakalım kaç çıkacak olada bilir canım neden olmasın:)Bana da deger yuksek geldi olabilme ihtimali varmiki