Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Selamlar,
2. Gün embiriyosu, 2 adet transfer edildi.
9. Gün 19
11. Gün 53
12. Gün 94

Pazartesi tekrar beta ölçülecekmiş. Hakkımızda hayırlısı

Arkadaşlar benim de bir ay sonra transferim olacak. Yarın yumurtalarim toplancak Allah'ın izniyle. Transferim tutmazsa dondurulmuş embriyolarım olursa eğer ve dondurulmuş embriyo ile devam edersem hastaneye ne kadar ödeniyor bilginiz var mı

Kizlar cok sukur kesemizi gorduk 6+2dedi doktor cok guzel masallaj dedi kanda verdim bugunn 7559.93 cikti allahim tum isteyenlere nasip etsin iisallah kalp atisi agustosun 6sina gun verdii bide kalp atışni duysam rahaylicam icee
Cok sevindim ınsallah kalp atisinida duyarsin bende gittim bugün doktora banada 6+2dedi biz kalp atisinida duyduk cok şükür tarif edilmez bir duygu
rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın

Canim devletler yapmıyor ama özeller genelde iki koyuyor üç ayri merkezde yaptirdim hepside iki koymakta israr ettiler ilk denememde 20 yaşındaydım ve hiç bir sorunum yoktu sen düşün
Maşallah canım. pek de genç anne olmuşsun nazar değmesin ilk tedavinde oldu mu kuzum. Ben de özelde yaptırıyorum bana yeni bir yasa ile sağlık bakanlığı yasakladı denildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…