Erken böyle sonuç çıktığı zaman iyi değil miŞu an bir şey söylemek için çok erken, en azından 11.günde net bir şey söylenebilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken böyle sonuç çıktığı zaman iyi değil miŞu an bir şey söylemek için çok erken, en azından 11.günde net bir şey söylenebilir.
Sizin değerleriniz sırasıyla kaç çıkmıştı acabaçok erken yapmışsın ama sonuç pozitif görünüyor hayırlı olsun :) ikiz olma ihtimali de yüksek ben de dayanamayıp senin gibi yapmıştım.5.gün akşam 58di ve ikiz :)
Bu değer çıkabilir veya düşebilir onun için 5. gün sonucuna pek güvenemem ben.Erken böyle sonuç çıktığı zaman iyi değil mi
5.gün 58Sizin değerleriniz sırasıyla kaç çıkmıştı acaba
Maşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.5.gün 58
7.gün 216
9.gün 425
12.günüm test günüm 1846
amin canım cümlemizeMaşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.
Canım hayırlı olsun rabbim kısa zamanda keseyi göstersin inşlh, banada dua et uarın test günüSelamlar,
2. Gün embiriyosu, 2 adet transfer edildi.
9. Gün 19
11. Gün 53
12. Gün 94
Pazartesi tekrar beta ölçülecekmiş. Hakkımızda hayırlısı
Canım iki embiryo nasıl transfer ettiler yaşın 35 üstü müMerhaba bana 2 tane 5. Gün embriyosu transfer ettiler. Bugün 5. Günüm ve değerim 20,7 çıktı. Sizce sonuç nasıl
Kuzum dualarım seninle. İnsallah hayırlı haberler alacaksın.Canım hayırlı olsun rabbim kısa zamanda keseyi göstersin inşlh, banada dua et uarın test günü
Çok sevindim adına, inşallah herşey aynı güzellikte devam ederKizlar cok sukur kesemizi gorduk 6+2dedi doktor cok guzel masallaj dedi kanda verdim bugunn 7559.93 cikti allahim tum isteyenlere nasip etsin iisallah kalp atisi agustosun 6sina gun verdii bide kalp atışni duysam rahaylicam icee
Tesekkur ederimm rabbim iste yen herkese nasip etsinÇok sevindim adına, inşallah herşey aynı güzellikte devam eder
Yaşım 27Canım iki embiryo nasıl transfer ettiler yaşın 35 üstü mü
Peki kuzum nasıl 2 tane ettiler normalde etmiyorlarmis ben de iki tane istiyorumYaşım 27
Canim devletler yapmıyor ama özeller genelde iki koyuyor üç ayri merkezde yaptirdim hepside iki koymakta israr ettiler ilk denememde 20 yaşındaydım ve hiç bir sorunum yoktu sen düşünPeki kuzum nasıl 2 tane ettiler normalde etmiyorlarmis ben de iki tane istiyorum
Cok sevindim ınsallah kalp atisinida duyarsin bende gittim bugün doktora banada 6+2dedi biz kalp atisinida duyduk cok şükür tarif edilmez bir duyguKizlar cok sukur kesemizi gorduk 6+2dedi doktor cok guzel masallaj dedi kanda verdim bugunn 7559.93 cikti allahim tum isteyenlere nasip etsin iisallah kalp atisi agustosun 6sina gun verdii bide kalp atışni duysam rahaylicam icee
Maşallah canım. pek de genç anne olmuşsun nazar değmesin ilk tedavinde oldu mu kuzum. Ben de özelde yaptırıyorum bana yeni bir yasa ile sağlık bakanlığı yasakladı denildiCanim devletler yapmıyor ama özeller genelde iki koyuyor üç ayri merkezde yaptirdim hepside iki koymakta israr ettiler ilk denememde 20 yaşındaydım ve hiç bir sorunum yoktu sen düşün