Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Merhaba kizlar beni diger sayfalardan taniyosaniz bilirsiniz gecen ay 25 yumurtadan 9 embrion olmustu yumurtalar kalitesiz dendi embriolarda zaten oldu ve transfer olmadi bu ay baya gecikti adetim normalde 3,4 gun erken gelirdi yani 30 gunden hesaplrsam 28i adet olmam lazimdi en geci fakat olmadi iki gun test yaptim negativ bugun qaliba silik cikti sizce. Boyle biswy ola bilrmi? Catlatma ignesi falan olmadi bu ay yani hic bir ilacin etkisi olamaz , yumurta toplanan sonrasi ay kendiligimden hamile olmus ola bolirmiyim? Hicbir agrim adet belirtim biseyimde yok

Eklentiler

• A99BBF67-DC06-4E9C-9099-D83A353FFD0C.jpeg
    60,6 KB · Görüntüleme: 196
Ayy olabilir neden olmasın inşallah hamilesindir rabbim nasip etsin sanadaaa test ver kanda baktır haber et

Ayy olabilir neden olmasın inşallah hamilesindir rabbim nasip etsin sanadaaa test ver kanda baktır haber et
Dun ve bugu yaptigim testler negativdi nasil oluyor hala anlamadim, test bozukda digildi, bende cogu zaman adet gecikince boyle pozitiv gosterip sonradan negativ oluyor ve adet oluyorum acaba yumurta kalitesizligi sorunu cozulmedimi hala o kadar ilactan sonra hele

Allah Allah bilemedim ki bence doktora görunün en azından neden adetınız gecıkıyor onu öğrenirsiniz başka bır rahatsızlık olmasın

Merhaba transfer sonrası 8.günüm sabah ilk idrarla yaptım ilk 5 dakikada böyle oldu sanırım oldu çifte bayram oldu resmen test günüm cumartesi
Herkese hayırlı bayramlar

Kızlar merhaba bu süreç içerisinde her türlü beni üzecek bilgiden uzak durmaya çalıştım.
6 günlük 1. kalite 2adet dondurulmuş embriyo transferi sonrası 9.gün kan değerim 24 çıktı. Doktorum düşük olduğunu ama bekleyelim dedi. Yrn gene kan vereceğim ama beni umutsuzluk sardı. Dayanamayıp foruma yazma kararı aldım benim gibi değeri düşük çıkıp daha sonra sağlıklı gebelik geçiren var mı acaba?

Canım belli olmaz yükselebilir de umudunu kaybetme pozitif ol hayırlısı Allahtan

Umut etmeye korkar oluyor insan sanki sonrasında daha çok üzülecek gibi hayırlısını diliyorum sadece
Deme öyle hersey hayal etmek umut etmek degilmi hayat bu umutsuz yaşanır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…