Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak etme cnm olmasa 15 felan cıkardı hic korkma29 mayısta transferim oldu 2tane 5.gun embriyosu dün tahlil gunumdu bi umtla gittim hcg 33 sevinsem mi uzulsem mi bilemedim dunden beri gizli gizli agliyorum yarin yine hcg bakilacak ama umudum kalmadi dua edin bir mucize olsun tutunsun bebegim nolur cok ihtiyacim var
insallah canim nasil umut oldun anlatamam insallah dedigin gibidir.Allah ne muradin varsa versinMerak etme cnm olmasa 15 felan cıkardı hic korkma
11 gun arkadasın 57 cıktı korktu 14 gun sonra 300 cıktı sonra 16 gun 2000 gec tutunmus senn tembelinsallah canim nasil umut oldun anlatamam insallah dedigin gibidir.Allah ne muradin varsa versin
Canim sonucun ne oldu29 mayısta transferim oldu 2tane 5.gun embriyosu dün tahlil gunumdu bi umtla gittim hcg 33 sevinsem mi uzulsem mi bilemedim dunden beri gizli gizli agliyorum yarin yine hcg bakilacak ama umudum kalmadi dua edin bir mucize olsun tutunsun bebegim nolur cok ihtiyacim var
pazartesi 44tu bugun tekrar yapmami istediler artis cok dusuk herseyin hayirlisi olsunCanim sonucun ne oldu
Hayırlısı olsun canım ama az artıyor yabugun 59 olmus doktorla gorusemedim daha ne olacak durum bilmiyorum
boyle olup saglikli gebelik gecirende yok sanirim uzuluyorum artis yeterli olmadikcaHayırlısı olsun canım ama az artıyor ya
Üzülme belki artar ne zaman yine kan verecen doktorun ne diyor ve nerde yaptirdinboyle olup saglikli gebelik gecirende yok sanirim uzuluyorum artis yeterli olmadikca
doktor ilaclari kesmemi ve 1 hafta sonra tekrar olcturmemi soyledi artik umudum kalmadi en azindan dusersede biran once dussun cok yoruldum yiprandim Rabbim dusmanima bile yasatmasin bu yasadiklarimiÜzülme belki artar ne zaman yine kan verecen doktorun ne diyor ve nerde yaptirdin
Kacinci denememdi canım vardır hayır nasipten öteye gidilmiyordoktor ilaclari kesmemi ve 1 hafta sonra tekrar olcturmemi soyledi artik umudum kalmadi en azindan dusersede biran once dussun cok yoruldum yiprandim Rabbim dusmanima bile yasatmasin bu yasadiklarimi
ilk denememdi sebepsiz infertilite dendi bende tup bebek yaparsak olur diye umitlenmistim ama olmadi yuregim cok aciyorKacinci denememdi canım vardır hayır nasipten öteye gidilmiyor
Bizede öyle denildi ve benim 3 denemede oldu canım tam umudumu kaybettiğim anda oldu inan zamanı vardi4 ben seni Iyi anlıyorum çünkü zor bi süreç ama gececektirilk denememdi sebepsiz infertilite dendi bende tup bebek yaparsak olur diye umitlenmistim ama olmadi yuregim cok aciyor
destegin icin sagol insallah kisa zamanda gecer ve bu acimin yerini sevinc alirBizede öyle denildi ve benim 3 denemede oldu canım tam umudumu kaybettiğim anda oldu inan zamanı vardi4 ben seni Iyi anlıyorum çünkü zor bi süreç ama gececektir
Inşallah güzel sonuç alırsındestegin icin sagol insallah kisa zamanda gecer ve bu acimin yerini sevinc alir