Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Selam kızlar bende yorumda bulunayım dedim

Mart ayında 2 tane 3 gün embriyosu Transfer edildi banada..

Bende Dayanamayıp testi transferden 11 gün sonra yaptım Sonuç

11.gün beta 66.8

13. Gün beta 182 Derken böylece iki üçe katlanıp devam etti ve bir baktim beta 11 bin küsürlerdeydi sonuç elhamdulillah ikizlerime hamileyim 10 haftamız önemli olan sağlıklı artması beta hcg bunun içinde mutlaka 2 günde bir beta testi yapın allah yardımcınız olsun

Merhaba banada 3tane 5. Gün orta kaliteli transfer yapıldı 10.gün 286.75 12.gün615.15 drumbir daha yaptırmamı istemedi

12. gün 349
16. gün 2581
2 düşüğüm var. çok korkuyorum bişe olur diye 20. mayısta kontrolüm var. dua edin kızlar

Ikiz oldugu ne zmn belli oldu benim 12 gun 266 15 gün 850 ve kese yi gördük 1 kese 1 bebek göründü ikiz icin erkenmis

Ikiz oldugu ne zmn belli oldu benim 12 gun 266 15 gün 850 ve kese yi gördük 1 kese 1 bebek göründü ikiz icin erkenmis

Kese zaten 1500 Veya 2000 li Beta hcgde görünüyor Benim 6 haftalik iken göründü elhamdüllilah Bizede cok büyük Süpriz olmustu normalde görünürdü ikiz gebelik söz konusu ise rabbim hayirlisini versin .. önemLi olan keselerinde gelismesi bana Doktorum bekle biri gelismeye bilir Demisti cok sükür iki yavrumunda Kalbi atiyo Allah kucagimiza almayi nasip etsin ..rabbim olmayanlarada versin

Merhabalar..
5 gün embriyo transferi oldum.. bugün 6 günüm
Beta hcg 32,1 cikti sizler ne dersiniz artar mi acaba
Asil test günüm üc gün sonra persembe tekrar yaptiricam ama cok zormus beklemek..

Merhabalar..
5 gün embriyo transferi oldum.. bugün 6 günüm
Beta hcg 32,1 cikti sizler ne dersiniz artar mi acaba
Asil test günüm üc gün sonra persembe tekrar yaptiricam ama cok zormus beklemek..

3 gün daha bekleyin derim önemLi olan beta Hcg degerinizin 2 Günde bir iki Kart artmasidir saglikli bir gebelik icin Allah ve yar yardimciniz olsun

Allah razi olsun rabbim isteyen herkeze versin ben 7 yildir ugrasiyorum bu 6 tüp bebek denemem.. sifir deger haricinda daha baska bi deger görmemistim..

Bugün dayanamadim yine kan aldirdim
Transferin 6 günü - 32 beta hcg
Bugün transferin 8 günü 92 cikti degerim.. sevinebilirmiyim acaba artik..?!

Maşallah çok güzel çıkmış sonucun hayırlı olsun canım artık sevinebilirsin

Maşallah çok güzel çıkmış kesesinide görürsün inş... iki embriyo mu Transfer edilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…