Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kızlar mrb benimde5. gün dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi 4.gün erkem gebelikte çift cizgi cıktı 7. Gün kan verdim 70.7 cıktı 12.gün 300.6 cıktı.. İkiye katlanmış mi

Cnm gebeligin devam ettimi acaba

Merhaba, bugün benim transferimin 7. günü, iki tane dondurulmuş 5. gün emriyosu transfer edilmişti, kana geçen değeri idrarda hemen görebildiğim için negatif sanırım.

Ama 2018 ekim ayında yine 2 tane 5.gün emriyosu ile ikizlere hamile kalmıştım, hep bir gün kalırsam bu foruma yazıcam derdim bugüne kısmetmiş. transferin 5. gününden itibaren idrar testleri pozitifti.
7.gün: 41,90
8.gün:72,5
9.gün:105
10.gün: 80 (klinikte yapıldı ilaçları bırak dendi ama eşim bıraktırmadı, tek belirti bu gün oldu siddetli ve biraz farklı kasık ve karın ağrıları oldu ama regl oluyorum sandım)
11.gün:192 (sabah çok açık pembe bir damla kan geldi regl oldum diye ağlayarak gittim kan vermeye)
12.gün 300
13.gün:416
15.gün:962
kalp atışları güçlenmedi ve 8. haftanın sonunda kürtaj oldum. kürtajdan sora 3 kere kontrole gittiğim halde tekrar tedaviye başlamak için gittiğim kontrolde yani 5. ay parça kaldığı görüldü tekrar kürtaj oldum. Biraz uzun oldu sanırım, dilerim herkes sağlıkla ve sağlıklı bebeklerini kucağına alır en kısa zamanda..

Canım cumartesi tekrar yaptır bakalım...Şimdilik iyi katlanıyor..Benim de 10.gün 34 tü,12 gün 57,15.gün 144 tü..Değerlerim baya düşük başlamıştı ama bak şimdi ikizlerime hamişim
Bugun 11. Günüm değerim 34,9 geldi sabahtan beri ağlıyorum buraya girdim oyalanayım diye. Bunu okuyunca umut oldunuz bana Allah razı olsun. İnşallah aynı durumu yaşarım hayırlısıyla

Nasıl sonuçlandı canım ben de benzer durumdayım

Canım gebeliğin nasıl sonuçlandı değerlerimiz çok yakın

Canım nasıl sonuçlandı gebeliğin benim de değerlerim çok düşük belki umutolursun bana diye sormak istedim

10.gün 19
12.gün 59
Biraz düşük ama yarın yeniden bakılacak
2 günde 3 katı artmış canım süper gelişme. Tekrar nezaman test yapacaksın? Bilgilendirirsen çok mutlu olurum. Bu 2 günde neler yaşadın hissettiğin yada yaşadığın belirtiler var mı? Ay benim değerim gibi sevindim. İnşallah değerlerin güzel artış gösterir şimdiden hayırlı olsun cnm..

Belirti olarak sadece ilk hafta bacaklarımda ağrı hissettim. 10. Gün test sonucunu alınca hiç moralimi bozmadım bu sefer çok ümitliyim dedim. 12. Günü olan sonuca ben çok sevindim ama doktorum temkinli konuştu. Bu 3. Tüp bebek denemem bu arada. Yarın test günüm inşallah güzel sonuçlar verebilirim

İnşallah canım inşallah bu son olur ve uğraşların sonucunu güzel şekilde alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…