Hayırlı olsun canım güzel sonuç inşallah sağlıkla kucağına alirsin12 gün 344 9 gün testle öğrendim ilk inşallah herşey güzel gider Allah ım herkese versin
Kızlar mrb benimde5. gün dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi 4.gün erkem gebelikte çift cizgi cıktı 7. Gün kan verdim 70.7 cıktı 12.gün 300.6 cıktı.. İkiye katlanmış mi
Cnm gebeligin devam ettimi acabaarkadaşlar merhaba, dünden beri girip çıkmadığım site kalmadı sağlıklı bilgiye bi türlü ulaşamadım. benim 11 ağustosta 1.klite 5.gün emriyosu transferim oldu, dün tahlil günümdü beta hcg 15.11 progesteronda 14 küsür bişey çıktı. kafamı karıştıran yaşadığım yerdeki dr.um sonucun pozitif olduğunu ve 11. güne göre normal olduğunu söylerken tüp bebek yaptırdığım izmirdeki hastanenn hemşiresi muallakta bi değer olduğunu söyledi. bende aslnda izmirdeki hemşire gibi düşünüyorum netten okudğm kadarıyla bana da değer düşük geldi, yarın tekrar yaptrcam testi..benm gibi olan var mı merak ediyorum bu değerden yarına yükselir mi sizce, ben umudumu kaybetmiyorum ama sizce de umut var mı? cevaplarsanız çok sevinirim daha önce buna benzer şeylerr duydunuz mu? şimdidedn teşekkürler..
Canım aynı durumdayım da. Sağlıkla doğurdun mu bebeğini acabakızlar 16. gün değerim 174.22
Bugun 11. Günüm değerim 34,9 geldi sabahtan beri ağlıyorum buraya girdim oyalanayım diye. Bunu okuyunca umut oldunuz bana Allah razı olsun. İnşallah aynı durumu yaşarım hayırlısıylaCanım cumartesi tekrar yaptır bakalım...Şimdilik iyi katlanıyor..Benim de 10.gün 34 tü,12 gün 57,15.gün 144 tü..Değerlerim baya düşük başlamıştı ama bak şimdi ikizlerime hamişim
Nasıl sonuçlandı canım ben de benzer durumdayımArkaşlar 3.tüp bebek denemem ama hala sevinemiyorum
ama bu topiği başından beri okudum
ve moralim düzeldi
9.gün 18
11.gün 42
13.gün 72 sanırım embryonun kaç hücreli olduğu falan etkiliyor.benim 3.gün embrysu idi sanırım hücresi azdı bana bilgi vermediler..ınş bundan sonra da yükselir..sizce yükselmiş olması iyi değil mi..morale ihtiycım var..kimyasal olsa az artardı anladığım kadarıyla dimi..aff rabbim yardım et sen bize...
İnşallah canım teşekkür ederim ❤katlanmis gibi canim iyi bence
Canım gebeliğin nasıl sonuçlandı değerlerimiz çok yakınaarya merhaba,
benım tup bebekdı. transferden sonra baktırdığım beta değerlerim;
12.gün 26
14.gun 45
16 gun 68
18 gun 300
4 gun sonra 2.000
en son 5000 yakındıve kese buyumusdu. 20 gun sonra ınsallah kalp sesınıde duyabılrım. kese gozukdu ama hep asama asama ilerlediğimiziçin tam sevinemiyorum. Ama suankı durum biile mucize. Bence seniğn değerlerin de yükselir. sabırlı olmak ve umut etmekten vazgecmemek gerek. İlk 26 yı gordugumde hayal kırıklıgı yasamısdım ama dr'um yüksebileceğini söyledi ve gerçektende yukseldı ve bu durumdayım.Ama yolumuz uzun.Daha çok heycan yasayacağımız soyluyor tecrubelı arkadaslar. Oyuzden ıcınıferh tut. İnsallah senın değerlerinde 18.gunden ıtıbaren yukselecek.
Canım nasıl sonuçlandı gebeliğin benim de değerlerim çok düşük belki umutolursun bana diye sormak istedimay canım annesi ona kocaman bir yer açtı onu bırakmasın diye :)) dua ediyorum canım boş kaldıkça hep okuyorum . allahıma şükürler olsun bu günleride gösterdi inşl böyle güzel devam eder .
bu gece yarısından sonrada 41 Ayetel Kürsi ve meryem suresini okuyacam . Allahım zaman cabucak geçsin de kalp atışlarını duyayım diyorum . Eşim benden daha çok heyecanla bekliyor ben kesin ağlarım onu duyduğum zaman diyor :)) inşl sonuna kadar devam eder kucağımdada görürüm .
2 günde 3 katı artmış canım süper gelişme. Tekrar nezaman test yapacaksın? Bilgilendirirsen çok mutlu olurum. Bu 2 günde neler yaşadın hissettiğin yada yaşadığın belirtiler var mı? Ay benim değerim gibi sevindim. İnşallah değerlerin güzel artış gösterir şimdiden hayırlı olsun cnm..10.gün 19
12.gün 59
Biraz düşük ama yarın yeniden bakılacak
İnşallah canım inşallah bu son olur ve uğraşların sonucunu güzel şekilde alırsın..Belirti olarak sadece ilk hafta bacaklarımda ağrı hissettim. 10. Gün test sonucunu alınca hiç moralimi bozmadım bu sefer çok ümitliyim dedim. 12. Günü olan sonuca ben çok sevindim ama doktorum temkinli konuştu. Bu 3. Tüp bebek denemem bu arada. Yarın test günüm inşallah güzel sonuçlar verebilirim
Çok güzel cnm değerin sağlıcakla kucakla evladini insBugün 127 çıktı