- 9 Mart 2015
- 106
- 80
Ins cnm.. yok birtane 5 gün embriyosu..Maşallah çok güzel çıkmış kesesinide görürsün inş... iki embriyo mu Transfer edilmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins cnm.. yok birtane 5 gün embriyosu..Maşallah çok güzel çıkmış kesesinide görürsün inş... iki embriyo mu Transfer edilmişti
Maşallah benimde öyle belirtilerin oldu mu adet ağrısı var iki gündür bende 7.gunumdeyimIns cnm.. yok birtane 5 gün embriyosu..
Normal moral bozmak yok benim hala ara ara oluyorKızlar 7.gunum ve adet ağrısıyla uyandım umudum tükeniyor normal mi bu yoksa olumsuz mu
Arada bi adet agrisi gibi oluyordu ama sonrasinda geciyor.. bugünde sabah vardi hafif agrim simdi yok.. bence bu belirtiler ilaclardan oluyor..Maşallah benimde öyle belirtilerin oldu mu adet ağrısı var iki gündür bende 7.gunumdeyim
Endometriozis var o yüzden şiddetli ağrı beni mahvediyor Hayırlısı olsunNormal moral bozmak yok benim hala ara ara oluyor
İlaçlardan olduğunu düşünüyorum inşArada bi adet agrisi gibi oluyordu ama sonrasinda geciyor.. bugünde sabah vardi hafif agrim simdi yok.. bence bu belirtiler ilaclardan oluyor..
Maşallah çok güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah5. Gün tek embriyo transferi
9. Gün 50.99
11. Gün 114.4 şükür ❤
İnşallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin çok sağolMaşallah çok güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahİnşallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin çok sağol ❤
Kaç olduğunun çok önemi yok canım önemli olan iki gün sonra iki katı olması inşallah katlanarak devam eder11.gün 8.16 çok mu düşük kızlar
Kaç olduğunun çok önemi yok canım önemli olan iki gün sonra iki katı olması inşallah katlanarak devam eder
Yok canım dert etme bnm de genele göre düşük değerim aslında onu takmıştım çok herkesin bünyesi ayrı ona göre beta salgısı da değişir kafaya takiyo insan evet ama 2 katına çıksın yeterli inanInşallah sevindim ama sonra burayı okuyunca değerleri görünce moralim bozuldu
Inşallah çıkar canım yunurta rezervim az 1 yumurtam oluştuYok canım dert etme bnm de genele göre düşük değerim aslında onu takmıştım çok herkesin bünyesi ayrı ona göre beta salgısı da değişir kafaya takiyo insan evet ama 2 katına çıksın yeterli inan
İns canım tekrar baştan tedavi süreci zordur ol dua et bebisi sıkı sıkı tutunsunInşallah çıkar canım yunurta rezervim az 1 yumurtam oluştu