Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

29 mayısta transferim oldu 2tane 5.gun embriyosu dün tahlil gunumdu bi umtla gittim hcg 33 sevinsem mi uzulsem mi bilemedim dunden beri gizli gizli agliyorum yarin yine hcg bakilacak ama umudum kalmadi dua edin bir mucize olsun tutunsun bebegim nolur cok ihtiyacim var

Merak etme cnm olmasa 15 felan cıkardı hic korkma

Canim sonucun ne oldu

Üzülme belki artar ne zaman yine kan verecen doktorun ne diyor ve nerde yaptirdin
doktor ilaclari kesmemi ve 1 hafta sonra tekrar olcturmemi soyledi artik umudum kalmadi en azindan dusersede biran once dussun cok yoruldum yiprandim Rabbim dusmanima bile yasatmasin bu yasadiklarimi

ilk denememdi sebepsiz infertilite dendi bende tup bebek yaparsak olur diye umitlenmistim ama olmadi yuregim cok aciyor
Bizede öyle denildi ve benim 3 denemede oldu canım tam umudumu kaybettiğim anda oldu inan zamanı vardi4 ben seni Iyi anlıyorum çünkü zor bi süreç ama gececektir

Bizede öyle denildi ve benim 3 denemede oldu canım tam umudumu kaybettiğim anda oldu inan zamanı vardi4 ben seni Iyi anlıyorum çünkü zor bi süreç ama gececektir
destegin icin sagol insallah kisa zamanda gecer ve bu acimin yerini sevinc alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…