Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Merhaba arkadaşlar, öncelikle Allah herkesin gönlüne göre evlatlar nasip etsin su arife gününde.
Benimde transfer günü hariç 7.gün bugün test yaptık değer 16.16 cıktı sizce nasıl ?

Merhaba arkadaşlar, öncelikle Allah herkesin gönlüne göre evlatlar nasip etsin su arife gününde.
Benimde transfer günü hariç 7.gün bugün test yaptık değer 16.16 cıktı sizce nasıl ?

Değerden ziyade artışı takip etmek gerekiyor. 7.gün için güzel bence. İnşallah rabbim tamamına erdirir.

Merhaba kızlar benim 9. Gün 4 çıkmıştı değerim. Bugün 12. Gün tekrar yaptırdım 17 çıktı. Çok düşük bir değer ama katlanarak devam ediyor. Sizce nasıl ??
3. Gün embriyosu
Mrh benimde 10. Gun 21.7 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar yaptır dedi ben çok üzüldüm sizin doktorunuz ne diyor boyle olup ta yükselen hamile olma var mi acaba

Mrh benimde 10. Gun 21.7 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar yaptır dedi ben çok üzüldüm sizin doktorunuz ne diyor boyle olup ta yükselen hamile olma var mi acaba

Hiç üzülme. Önemli olan katlanarak artması. İnşallah herşey yolunda gidecek. Rabbim hayırlıysa nasip etsin. Allaha sığın ve buna inan.

Merhaba kızlar. 1 Ağustos’ transferim oldu. 12 gün 323 ve 14 gün 645 oldu değerim. 27 sinde randevum var. Ama ayın 17 inde üç gün önce pembe kan geldi az miktarda hayatımda ilk kez pembe gördüm çok korktum. Sonra kahverengi oldu az az. Bugün tamamen kesildi çok şükür. Ama çok korkuyorum zaman geçmiyor. İnş herşey yolundadır. Dua edermisiniz bu dördüncü denemem.

Bekleyelim ağar 2 günde bir katlanırsa sağlıklı devam eder dedi. Ama benim doktorumda beklemiyordu bu kadar düşük olmasını. Bu şekilde olup yükselende var kimyasal gebelik yaşayanda var dedi. Yarın tekrar baktırcam

Yaptırdım mi bugün test bende yarından sonra yaptiricam ama yukselcegini beklemiyprim

Arkadaşlar bugün tekrarladım testi.

9. Gün 4 çıkmıştı
12. Gün 17
14. Gün 50

Bugün yani 14. Gün progesteron 7 çıktı biraz düşük gibi iğne atındım. Sizce nasıl umut var mı.

önemli olması iki katlanması diye biliyorum. Seninki güzel katlanmış maşallah. Hayırlı uğurlu olsun.

Arkadaşlar bugün tekrarladım testi.

9. Gün 4 çıkmıştı
12. Gün 17
14. Gün 50

Bugün yani 14. Gün progesteron 7 çıktı biraz düşük gibi iğne atındım. Sizce nasıl umut var mı.
İyi katlanmış un sboyle devam eder inş benimde senin gibi yukselir yarin tekrar kan vericem bakalım sonuc ne olucak

9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110 çıktı.

Progesteronum 7den 20ye yükselmiş. Bilmiyorum hala çok düşük ama kimyasal değildir umarım.

9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110 çıktı.

Progesteronum 7den 20ye yükselmiş. Bilmiyorum hala çok düşük ama kimyasal değildir umarım.
İnşallah değildir çok erken test bakmaya başlamışsın ben de durmadım 5.gün idrar da baktım negatif çıktı moralim bozuldu

Bugün benim 14 günüm adet günüme 3 gün kalmış çok şiddetli adet sancısı çekiyorum sizce normalmı. Sonuçu pozitif olupta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…