- 8 Kasım 2016
- 125
- 106
- 31
Merhaba arkadaşlar, öncelikle Allah herkesin gönlüne göre evlatlar nasip etsin su arife gününde.
Benimde transfer günü hariç 7.gün bugün test yaptık değer 16.16 cıktı sizce nasıl ?
Aynen bakalım perşembe batıracaktık normalde o güne kadar artış olur inşallahDeğerden ziyade artışı takip etmek gerekiyor. 7.gün için güzel bence. İnşallah rabbim tamamına erdirir.
Mrh benimde 10. Gun 21.7 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar yaptır dedi ben çok üzüldüm sizin doktorunuz ne diyor boyle olup ta yükselen hamile olma var mi acabaMerhaba kızlar benim 9. Gün 4 çıkmıştı değerim. Bugün 12. Gün tekrar yaptırdım 17 çıktı. Çok düşük bir değer ama katlanarak devam ediyor. Sizce nasıl ??
3. Gün embriyosu
Mrh benimde 10. Gun 21.7 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar yaptır dedi ben çok üzüldüm sizin doktorunuz ne diyor boyle olup ta yükselen hamile olma var mi acaba
Mrh benimde 10. Gun 21.7 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar yaptır dedi ben çok üzüldüm sizin doktorunuz ne diyor boyle olup ta yükselen hamile olma var mi acaba
Yaptırdım mi bugün test bende yarından sonra yaptiricam ama yukselcegini beklemiyprimBekleyelim ağar 2 günde bir katlanırsa sağlıklı devam eder dedi. Ama benim doktorumda beklemiyordu bu kadar düşük olmasını. Bu şekilde olup yükselende var kimyasal gebelik yaşayanda var dedi. Yarın tekrar baktırcam
İyi katlanmış un sboyle devam eder inş benimde senin gibi yukselir yarin tekrar kan vericem bakalım sonuc ne olucakArkadaşlar bugün tekrarladım testi.
9. Gün 4 çıkmıştı
12. Gün 17
14. Gün 50
Bugün yani 14. Gün progesteron 7 çıktı biraz düşük gibi iğne atındım. Sizce nasıl umut var mı.
İnşallah değildir çok erken test bakmaya başlamışsın ben de durmadım 5.gün idrar da baktım negatif çıktı moralim bozuldu9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110 çıktı.
Progesteronum 7den 20ye yükselmiş. Bilmiyorum hala çok düşük ama kimyasal değildir umarım.
Benimde öyle olmuştu . Sabah ağrıyla uyandım adet oldum sandım ama ağrı aynı ama adet olmuyosun. Normal korkmaBugün benim 14 günüm adet günüme 3 gün kalmış çok şiddetli adet sancısı çekiyorum sizce normalmı. Sonuçu pozitif olupta
Merhaba hayır kalmadım daha.yıl sonuna 3.tedaviye başlamayı düşünüyoruzMerhaba.bende senin gibi kurtaj oldum.suan tekrar hamile kalabildinmi
İnşallah değildir çok erken test bakmaya başlamışsın ben de durmadım 5.gün idrar da baktım negatif çıktı moralim bozuldu
Kaçıncı gün embiryosuydu?9. Gün benim idrarda negatifti