- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
Kaçıncı gün embiryosuydu?
Arkadaşlar 3. Gün embriyosu 9. Gün bhcg 37
Acildeki dr çok düşük bir ihtimal gebesin dedi yorumlariniza ihtiyacim var
Umarım devam eder. Sizin hiç çocuğunuz var mı bu kaçıncı denemenizInsallah arkadaşım seninde çok güzel katlanmış masallah
Canm acildeki dr halt etmiş cok düşük bir ihtimaş ne demek..3.gun embrıyosuna gore degerin gayet iyi..5.günle karsılastırırsan 7.gün oluyo yanı gayet iyi degerim inşallah güzelce katlanır canm..Arkadaşlar 3. Gün embriyosu 9. Gün bhcg 37
Acildeki dr çok düşük bir ihtimal gebesin dedi yorumlariniza ihtiyacim var
Daha çok erken canım biraz sabret malesef bizler dayanamayıp erkenden yapıyoruz testlerimizi ama herkesin bünyesi bir değil sen test gününü bekleyip tekrar yaptır bence umutsuzluğuda kapılma sakınArkadaşlar bugün dayanamadım kan verdim, 5.gün embriyosu ve transferin 6. günü bugün tek embriyo, değerim 0,88 çıktı, moralim çok bozuldu, yükselme ihtimali var mı acaba
Bende senin gibi dayanamadım burdan bir arkadaş bana bu resmî yolladı içim rahatladıArkadaşlar bugün dayanamadım kan verdim, 5.gün embriyosu ve transferin 6. günü bugün tek embriyo, değerim 0,88 çıktı, moralim çok bozuldu, yükselme ihtimali var mı acaba
8 . Gün kanda bthcg çıkıyorArkadaşlar bugün dayanamadım kan verdim, 5.gün embriyosu ve transferin 6. günü bugün tek embriyo, değerim 0,88 çıktı, moralim çok bozuldu, yükselme ihtimali var mı acaba
Haklısın, test gününe kadar bekleyeceğim, teşekkür ederimDaha çok erken canım biraz sabret malesef bizler dayanamayıp erkenden yapıyoruz testlerimizi ama herkesin bünyesi bir değil sen test gününü bekleyip tekrar yaptır bence umutsuzluğuda kapılma sakın
8 . Gün kanda bthcg çıkıyor
Umarım artışı görürüz8 . Gün kanda bthcg çıkıyor
Evet 7. Günüm son 5 gün kaldı ama dayanamayacağım pazar günü bende kan a baktıracağımUmarım artışı görürüzsiz de bekliyosunuz sanırım
İnşallah inşallahSiz bilirsiniz umarım da iyi çıkar sonuçlarınız ama ben erken verdim kanı bugün gözlerim hep ağlamaklıydı.İnşallah en kısa sürede sağlıcakla bebeklerinize kavuşursunuz
Bende 3. Gün embiryosuna 5. Gün kan verdim sonuç 0.66 idi. Salak gibi üzüldüm ama bi umut vardı içimde 11. Gün tekrar kan verdim sonuç 156 idiArkadaşlar bugün dayanamadım kan verdim, 5.gün embriyosu ve transferin 6. günü bugün tek embriyo, değerim 0,88 çıktı, moralim çok bozuldu, yükselme ihtimali var mı acaba
Çoook sevindim ne güzel habersağlıcakla kucağına alman dileğiyleBende 3. Gün embiryosuna 5. Gün kan verdim sonuç 0.66 idi. Salak gibi üzüldüm ama bi umut vardı içimde 11. Gün tekrar kan verdim sonuç 156 idişok geçirdim. Daha geçen hafta oldu bu söylediğim şimdi keseleri görmek için sabırzlanıyorum. Merak etme sabret aende 11. Güne kadar sonra ver üzülme bebişide üzmeeeeeew
Çoook sevindim ne güzel habersağlıcakla kucağına alman dileğiyle[/sağolasın allah razı olsun darısı basınaaa üzülmeeee sakınnn kesin pozitif cıkcak bak görürsün bir daha da kan verme 11. Güne kadar
Aynen öyle yapp en iyisi emin ol sabretİnşallah, çok sağolunevet kan vermiycem ta ki gününe kadar