Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Arkadaşlar 3. Gün embriyosu 9. Gün bhcg 37
Acildeki dr çok düşük bir ihtimal gebesin dedi yorumlariniza ihtiyacim var

Benimde 9. Gün 4 çıktı ağladım üzüldüm.
Ama ilaçları bırakmadım. Devam ettim.

12. Gün 17
14. Gün 50
16. Gün 110 çıktı

Hala beklemedeyim bende :)
Senin değer daha güzel inşallah yükselir gider

Canm acildeki dr halt etmiş cok düşük bir ihtimaş ne demek..3.gun embrıyosuna gore degerin gayet iyi..5.günle karsılastırırsan 7.gün oluyo yanı gayet iyi degerim inşallah güzelce katlanır canm..

Arkadaşlar bugün dayanamadım kan verdim, 5.gün embriyosu ve transferin 6. günü bugün tek embriyo, değerim 0,88 çıktı, moralim çok bozuldu, yükselme ihtimali var mı acaba

Arkadaşlar bugün dayanamadım kan verdim, 5.gün embriyosu ve transferin 6. günü bugün tek embriyo, değerim 0,88 çıktı, moralim çok bozuldu, yükselme ihtimali var mı acaba
Daha çok erken canım biraz sabret malesef bizler dayanamayıp erkenden yapıyoruz testlerimizi ama herkesin bünyesi bir değil sen test gününü bekleyip tekrar yaptır bence umutsuzluğuda kapılma sakın :KK56:

8 . Gün kanda bthcg çıkıyor

Eklentiler

• 6C0A753F-B0E6-4123-8F5F-EF1780586250.png
    6C0A753F-B0E6-4123-8F5F-EF1780586250.png
    125,6 KB · Görüntüleme: 157
Daha çok erken canım biraz sabret malesef bizler dayanamayıp erkenden yapıyoruz testlerimizi ama herkesin bünyesi bir değil sen test gününü bekleyip tekrar yaptır bence umutsuzluğuda kapılma sakın :KK56:
Haklısın, test gününe kadar bekleyeceğim, teşekkür ederim☺️

Siz bilirsiniz umarım da iyi çıkar sonuçlarınız ama ben erken verdim kanı bugün gözlerim hep ağlamaklıydı.İnşallah en kısa sürede sağlıcakla bebeklerinize kavuşursunuz

Bende 3. Gün embiryosuna 5. Gün kan verdim sonuç 0.66 idi. Salak gibi üzüldüm ama bi umut vardı içimde 11. Gün tekrar kan verdim sonuç 156 idi:KK76: şok geçirdim. Daha geçen hafta oldu bu söylediğim şimdi keseleri görmek için sabırzlanıyorum. Merak etme sabret aende 11. Güne kadar sonra ver üzülme bebişide üzmeeeeeew

Bende 3. Gün embiryosuna 5. Gün kan verdim sonuç 0.66 idi. Salak gibi üzüldüm ama bi umut vardı içimde 11. Gün tekrar kan verdim sonuç 156 idi:KK76: şok geçirdim. Daha geçen hafta oldu bu söylediğim şimdi keseleri görmek için sabırzlanıyorum. Merak etme sabret aende 11. Güne kadar sonra ver üzülme bebişide üzmeeeeeew
Çoook sevindim ne güzel habersağlıcakla kucağına alman dileğiyle

X