11. Günü bekle baska kan verme değerin normall. Gözün aydınnnnKızlar 3 gün embriyosu 2 taneydi bu gün transfer günü saymassak 8. Gün kan verdim 7,2 çıktı sizce nasıl
Ay tşk ederim bu haberi duymak güzel11. Günü bekle baska kan verme değerin normall. Gözün aydınnnn
Bence de değerin güzel,kan vereceğin güne kadar bekle,hayırlı olsunKızlar 3 gün embriyosu 2 taneydi bu gün transfer günü saymassak 8. Gün kan verdim 7,2 çıktı sizce nasıl
Ay çok tşk ederim moral oluyorsunuzBence de değerin güzel,kan vereceğin güne kadar bekle,hayırlı olsun
Masallah ne guzel cikmis keseleri gorelimde sonra kalp atislari icin heyecanli bekleyis 9 ay boyunca bu beklemeler bitmeyecek insallah Allah nasip ederse kucagimiza alip rahatlariz artik:)alisanindunyasi aynen ben de senin dırumundayım benim de 14.gün 381 çıkmıştı ben de cumartesi kese görmeye gideceğim inş hep aklım orda ikiye katlanmış mıdır? Bi daha mı test yaptırsam kese oluşacak mı falan kafamda deli sorular. Yarın da işe başlıycam bu 5 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Benim doktorda gerek yok baktırmaya sağlıklı ilerliyor dedi bende merakımdan baktırdım sağlıklı ilerliyordu gerçkten için rahat olsun. Hayırlı olsun bebişinKizlar merhaba
4.gün embriyosu transfer edildi 8.gün beta hcg 85 10.gün 246 cikti cok sukur. Doktorum tekrar test yaptirmana gerek yok 5 gün sonra gel keseye bakalim dedi bu sekilde ilerleyen oldu mu?
Bende merak icindeyim acaba saglikli artiyor mu diye gidip baktirsammi tekrar
Arkadaşım gebeliğin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah Ama nacizane fikrim beta hcg artışlarını kontrol et için rahat etmezse benim de tüp bebek transfer inden sonra düzgün ilerliyordu birden tutarsız oldu bir indi bir çıktı şimdi dış gebelik şüphesiyle hastanedeyim en azından bir kez daha baktır derim bende baktırmadım tesadüfen kan değerlerine bakılınca gördümki gerilemiş değerim sadece fikrimi söyledim İnşallah Allah kucağına almayıda nasip etsinKizlar merhaba
4.gün embriyosu transfer edildi 8.gün beta hcg 85 10.gün 246 cikti cok sukur. Doktorum tekrar test yaptirmana gerek yok 5 gün sonra gel keseye bakalim dedi bu sekilde ilerleyen oldu mu?
Bende merak icindeyim acaba saglikli artiyor mu diye gidip baktirsammi tekrar
Ne zaman tutarsiz oldu yani dustu degerlerin kacti peki? Sanirim kese gorulmemisti dis gebelik riski var demis doktor? Insallah oyle degildir.Arkadaşım gebeliğin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah Ama nacizane fikrim beta hcg artışlarını kontrol et için rahat etmezse benim de tüp bebek transfer inden sonra düzgün ilerliyordu birden tutarsız oldu bir indi bir çıktı şimdi dış gebelik şüphesiyle hastanedeyim en azından bir kez daha baktır derim bende baktırmadım tesadüfen kan değerlerine bakılınca gördümki gerilemiş değerim sadece fikrimi söyledim İnşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin
Doktorum bayram sonu kontrele çağırmıştı ilk değerim 123.6 idi sonra 244.6 oldu buraya kadar normal doktor dedi gel bayram sonu kontrele bende sağlık ocağına gittim bir 3 gün sonra kansızlıktan orda dedim betaya bidaha bakalım o zaman 204 düşmüş sonra şu sürekli kan takibi ve en son bayramın 4 günü yatışımı verdiler birazdan da kürtaja gircemNe zaman tutarsiz oldu yani dustu degerlerin kacti peki? Sanirim kese gorulmemisti dis gebelik riski var demis doktor? Insallah oyle degildir.
doktor mu istedi kan testi devamini?
Masallah degerleriniz cok iyi ikiz gebelik miydi? Adet sancisi bende de var ara ara geliyor gidiyor ama normalmis progesteron ilaclari yaparmis bu agriyi doktorum endise etme dediSlm kızlar Rabbim herşeyin hayırlısı ni nasip etsin inşallah benimde değerlerin
9 gün 151 .12 gün 581 .15 gün 2584 yanında doktora gidecem keseyi görmek için bu değerler nasıl kızlar bide adet sancısı var böyle olanlar varmi
Cok gecmis olsun Allah sabir versin insallah birdahaki sefere saglikli bir gebelik olur. Endiselerimiz hic bitmiyo degerler iyi gitse bile keseyi goreyim sonra kalp atislari sonra saglikli mi diye diye kendimizi yiyip bitiriyoruz iste..Doktorum bayram sonu kontrele çağırmıştı ilk değerim 123.6 idi sonra 244.6 oldu buraya kadar normal doktor dedi gel bayram sonu kontrele bende sağlık ocağına gittim bir 3 gün sonra kansızlıktan orda dedim betaya bidaha bakalım o zaman 204 düşmüş sonra şu sürekli kan takibi ve en son bayramın 4 günü yatışımı verdiler birazdan da kürtaja gircem
Öyle canım Allah sizede kolaylık versin hiç bişey için stres yapma Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahCok gecmis olsun Allah sabir versin insallah birdahaki sefere saglikli bir gebelik olur. Endiselerimiz hic bitmiyo degerler iyi gitse bile keseyi goreyim sonra kalp atislari sonra saglikli mi diye diye kendimizi yiyip bitiriyoruz iste..
Geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur dış gebelik kesimi kördaş oluyorsunuz Rabbim ne isterse o olur her zaman en hayırlısı ni isteyelim.Arkadaşım gebeliğin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah Ama nacizane fikrim beta hcg artışlarını kontrol et için rahat etmezse benim de tüp bebek transfer inden sonra düzgün ilerliyordu birden tutarsız oldu bir indi bir çıktı şimdi dış gebelik şüphesiyle hastanedeyim en azından bir kez daha baktır derim bende baktırmadım tesadüfen kan değerlerine bakılınca gördümki gerilemiş değerim sadece fikrimi söyledim İnşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin
Ikitane embriyo transfer ettiler bilmiyorum tutumu ikiside yarın gidecem ama kaç günlük oluyor bilmiyorum benim ayin 10 da transferi m olduMasallah degerleriniz cok iyi ikiz gebelik miydi? Adet sancisi bende de var ara ara geliyor gidiyor ama normalmis progesteron ilaclari yaparmis bu agriyi doktorum endise etme dedi
Bu gün betaya baktılar ilerlememiş ultrasonda bişey gözükmüyor değerler yüksek olmadığından anlayamadılar o yüzden kürtaj yapacaklar sonra beta değerlerimle anlaşılcak inşallah yükselmezde kürtajla atlatırım canımGeçmiş olsun inşallah bir şey yoktur dış gebelik kesimi kördaş oluyorsunuz Rabbim ne isterse o olur her zaman en hayırlısı ni isteyelim.
4 yada 5 haftalik sayiliyor masallah benimkide oyle suanIkitane embriyo transfer ettiler bilmiyorum tutumu ikiside yarın gidecem ama kaç günlük oluyor bilmiyorum benim ayin 10 da transferi m oldu