Ya biz şimdi iki haftalık mı hamile oluyoru anlıyamadımİnsallah cnm Allah büyük..
Ya biz şimdi iki haftalık mı hamile oluyoru anlıyamadımbi fikrin varmı
Benide 3 ağıstos transferim evet bilgi alsak ne iyi olcakCanım transfer gününe göre internette hesaplama yapılıyor ona göre 6 Ağustos'ta transfer olmussan 4 haftalık yazıyor. Benim 4hafta çıkıyor ama sanmıyorum doğru olduğuna. Ancak doktor HCG ve ultrasona göre birleyebilir sanırım.
Tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar bizibu konuda bilgilendirse
Canım transfer gününe göre internette hesaplama yapılıyor ona göre 6 Ağustos'ta transfer olmussan 4 haftalık yazıyor. Benim 4hafta çıkıyor ama sanmıyorum doğru olduğuna. Ancak doktor HCG ve ultrasona göre birleyebilir sanırım.
Son adet tarihinize göre yada transfer tarihinden 2 hafta öncesine göre hesaplanıyor kızlar.Benide 3 ağıstos transferim evet bilgi alsak ne iyi olcak
Ne güzel bir uygulama adı ne bunun canımCnm ben gebe kalmadan önce şiddetli ağrım olsa bile asla önemsemez doktora gitmezdim hep geçer bişi olmaz derdim ama şimdi içindeki canlıyı da düşünüyorsun hatta kendini düşünmediğin kadar onu düşünüyorsun bu yüzden pimpirikligimiz
Bol su iç şu rahim kasilmalarini onluyormus senden çok yumurta toplandığı için ağrın olmuş. Benden 13 tane toplanmıştı. Zamanla vücudun alışır düzene girer . birde ben sabah hamilelik takvimi indirdim gözlerim doldu okuyunca . Bak bebeğimiz bize ne yazmış ? Resmi ekliyorum. Eki Görüntüle 2179557
Hayırlısı olsunKızlar bugün transferin 10. Günü.
2. Gun embriyosu transfer edilmisti. Hemsire kanda gebelik testini haftaya pazartesi yaptirmami söylemişti. Yani 13. Güne denk geliyor.
Ben dayanamadım bugün betahcg baktirdim. 55 çıktı. İyi bir değer mi? Bunu bile bana sürpriz oldu. Yorum yaparmısiniz?
Çok güzel maşallah, 2 gün sonra tekrar yaptırırsın artışı da görmüş olursunuz. Allah sağlıkla devam etmeyi nasip etsinKızlar bugün transferin 10. Günü.
2. Gun embriyosu transfer edilmisti. Hemsire kanda gebelik testini haftaya pazartesi yaptirmami söylemişti. Yani 13. Güne denk geliyor.
Ben dayanamadım bugün betahcg baktirdim. 55 çıktı. İyi bir değer mi? Bunu bile bana sürpriz oldu. Yorum yaparmısiniz?
Değerin çok iyi canım mâşâAllah neden öyle söylemiş ki doktor anlamadım gayet iyi tebrik ederimSlm kızlar bugün 9 günüm test yaptım 151 çıktı doktor moralim çok bozuldu ben sana şimdi hamilesin diyemem dedi değer artması gerek dedi siz ne diyorsunuz
Ne saçma şey gayet iyi değern doktora hiç bakma canım iki gün sonra artışı önemliSlm kızlar bugün 9 günüm test yaptım 151 çıktı doktor moralim çok bozuldu ben sana şimdi hamilesin diyemem dedi değer artması gerek dedi siz ne diyorsunuz
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1Canım transfer gününe göre internette hesaplama yapılıyor ona göre 6 Ağustos'ta transfer olmussan 4 haftalık yazıyor. Benim 4hafta çıkıyor ama sanmıyorum doğru olduğuna. Ancak doktor HCG ve ultrasona göre birleyebilir sanırım.
Teşekkürler canım bilmiyorum ki kendi doktorum a gidemedim bu başka bir doktordu yani gebelik varmı lafını zor aldım doktordan canımı çok sıktı neyse Rabbim isteyen herkese bizede inşallah nasip eder allahtan hep hayırlısı ni istiyorum bide benim adetim inanılmaz sancılı geçer işallah değerlerim artarda hiç bir şey olmazDeğerin çok iyi canım mâşâAllah neden öyle söylemiş ki doktor anlamadım gayet iyi tebrik ederim
Abartmış bence doktorunuz siz ona bakmayın lütfen benimde 9. Gün 188 çıkmıştı 11. Gün 674 13. Gün 2020 bu herkeste farklı oluyorTeşekkürler canım bilmiyorum ki kendi doktorum a gidemedim bu başka bir doktordu yani gebelik varmı lafını zor aldım doktordan canımı çok sıktı neyse Rabbim isteyen herkese bizede inşallah nasip eder allahtan hep hayırlısı ni istiyorum bide benim adetim inanılmaz sancılı geçer işallah değerlerim artarda hiç bir şey olmaz
Geçmiş olsun canım gelişmedimi sorun neydi? Genetik test yaptırdınız mı?
Cnm hayırlı olsun moralini bozma yerleşme kanaması oluyor genelde boyle durumlarda. Insallah saglikla kavus bebegineBenim transferin 12. günü. Sabah acilde betahcg baktirdim. 242 çıktı. ( İlk değer 50) Sevincim kursagimda kaldı. Bir saat önce lavaboya gittigimde peceteye kan geldi. İlk gun adet başlangıcında olduğu gibi. (hafif kabızlık vardı çok aşırı ikinmadim ama şimdi çok kızıyorum kendime) Hemşireyi aradım proluton iğne aldık. Şimdi hastaneden geliyorum. Düştü mü acaba?
Hayır erken bakmışsınız artış normal sınırlarda. 13. Gün bakılır 3. Gün embriyosunda. 2 gün ara ile bir kaç defa bakın iki kat artış oluyorsa normaldirMerhaba kızlar benim 9. Gün 4 çıkmıştı değerim. Bugün 12. Gün tekrar yaptırdım 17 çıktı. Çok düşük bir değer ama katlanarak devam ediyor. Sizce nasıl ??
3. Gün embriyosu