Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kızlar benim değerler baya az yükseliyor benim gibi olup sonradan düzenli artan var mı
11.gün 36.2
13.gün 64
15.gün 94.6 bugünkü değerim cuma tekrarlıcam testi

Kızlar benim değerim 46 8. Gün düşük mü tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi korkuyorum
Hayır cnm bende 35 ile başlamıştım 9. Gündeydi sonraki 2 testte arttı buradaki arkadaşlar sağolsun çok rahatlattı daraldıkça onların yazdığı notları okudum:) sende daralma gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah..

Canım çok teşekkür ederim sen de beni rahatlattın allah razı olsun...

Benim rahmimin sol tarafı ağrıyor tuvalete çıkarkende zorlanıyorum ağrım oluyor neden acaba neden

Cnm ben sabah kivranarak uyandım sanki rahmim dusecekmis gibiydi tuvaletimi zor yaptım hala da ağrım var. Seninde mi öyle ? Birde sol kasıgim ve belimin yan tarafları ağrıyor

Cnm ben sabah kivranarak uyandım sanki rahmim dusecekmis gibiydi tuvaletimi zor yaptım hala da ağrım var. Seninde mi öyle ? Birde sol kasıgim ve belimin yan tarafları ağrıyor
Kız ben afedersin tuvalete çıkarken sağ alt karnım ağrıyor ama bu ilk günden be böyle yumurta toplandıktan sonrada be sanırım. Rahmimin sol tarafı genel olarak ağrıyor üstüde ağrıyor ama sol tarafı ağırlıklı şifdetli değil ağrı sabit

Aynen benimde hep sol. Ben transferin ilk zamanlari ishaldim dış gebelikten korktum merkezi aradım hemen. Onlar da bu kadar erken belirtisi olmaz dediler . Bugün birde mide bulantim var aşırı halsizim ve karın ağrısı. Bakkala gidecek dermanim yok. Sabah onu düşündüm atom karınca gibi yorulmak bilmezdim şimdi kolumu kaldiramiyorum Seninde mi yarın test gunundu ? Yumurta toplandıktan sonra olmuşsa acaba enfeksiyon fln mi kaptin ?

Benden 26 yumurta toplamdıgı için aşırı ağrı oldu dedi memet hoca herşey normal gidiyor dedi transfer gününe kadar sürekli kontrol etti. Şimdi baktım da ağrımın yeri değişti sanırım. Yorgun halsiz olman hamile olmandan canım bu güzel bişey ya acaba biz mi abartıyoz herşey normal belkide dua edelim allah büyüktür olacak bebege opma diyemeyiz ki allah nasip ettiyse elbet dünyaya gelir bebeklerimizzzevet yarın test günümdü dün yaptırdım

Cnm ben gebe kalmadan önce şiddetli ağrım olsa bile asla önemsemez doktora gitmezdim hep geçer bişi olmaz derdim ama şimdi içindeki canlıyı da düşünüyorsun hatta kendini düşünmediğin kadar onu düşünüyorsun bu yüzden pimpirikligimiz
Bol su iç şu rahim kasilmalarini onluyormus senden çok yumurta toplandığı için ağrın olmuş. Benden 13 tane toplanmıştı. Zamanla vücudun alışır düzene girer . birde ben sabah hamilelik takvimi indirdim gözlerim doldu okuyunca . Bak bebeğimiz bize ne yazmış ? Resmi ekliyorum.

Ayy gözlerim doldu bak buda hamilelikten. Düşünnmesek keşke şu bi ay su gibi gelse geçse kalp atışlarırını duysak kesesini görsek herşey sağlıklı bi şekilde ilerliyo olsa keşke inşallah o günleride görürürzz

İnsallah cnm Allah büyük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…