Benimde 5 gün embriyosudu 9 gün çıktı kanda bence de çıkar verirsenizNatalia01 sonucun belli oldumu bende bugün kan vermek istiyorum fakat korkuyorum 5. Gün embriyosu ve 9. Günüm bugün
Evt aslında biliyorum ama ayağım o hastane kapısına bi türlü gidemiyorBenimde 5 gün embriyosudu 9 gün çıktı kanda bence de çıkar verirseniz
Bende çok stres yapmıştım bişey hissetmiyorum bebek tutunamadı diye eşim zorla götürdü bu streste tutmuşsa da düşüreceksin diyeEvt aslında biliyorum ama ayağım o hastane kapısına bi türlü gidemiyor
Benimde 7. Gün bakıp 2 rakamını görünce moralim bozuldu bazı arkadaşların 7.gün-de çıkıyor 15. 16. 20 gibi değerler bende 2 olunca yoktur dedim artik senin 9.gün-de kaç cıktı hcgBende çok stres yapmıştım bişey hissetmiyorum bebek tutunamadı diye eşim zorla götürdü bu streste tutmuşsa da düşüreceksin diye
Doktorlar zaten 9 günün değerini baz almıyor önemli olan test günü diyorlar. Bunu yaptıktan sonra da bitmiyor aman iki kat artacak mı aman keseyi görecek miyiz aman kalp atşını duyacakmıyız
Benim bildiğim kadarıyla kullandığımız ilaçlardan kaynaklı bu hamilelik belirtilerini yaşıyoruz ondan belirtilere çok takılmamak gerekTüp bebekle hamile kalan arkadaşlar size bir sorum olacak. Adet belirtisiyle gebelik belirtisinin aynı olduğu söyleniyor. Benim bugün transferimin 6. Günü. Aynı adet belirtilerine benzer belirtiler var.
Benim rahimde ve popoda soğukluk hissi oluyor adet yaklaşınca.
Şimdi sorum şu vücut acaba hamilelik ve gebelikte aynı belirtiyi mi veriyor. Bu kadar belirti varken tüp bebeğimin tutma şansı var mı acaba.
Artan çok insan var inşallah sizin de artmıştır o yüzden erken test yapılmamalı insan morali bozuluyor . İlk denememde 11 gün 37ydi doktoru aradım kötü dedi moralim bozuldu iki gün boyunca ağladım sızladım belki kötü demese bi ımut kalacaktı yükselecekti..Benimde 7. Gün bakıp 2 rakamını görünce moralim bozuldu bazı arkadaşların 7.gün-de çıkıyor 15. 16. 20 gibi değerler bende 2 olunca yoktur dedim artik senin 9.gün-de kaç cıktı hcg
Benimde adet belirtilerim oldu özellikle Adet öncesi ve adet günüm onun dışında hiç bi belirtim olmadı hepsini ilaca bağladım zaten halen bile belirtim yok bünyeden bünyeye değişiyor sanırım.Tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar size bir sorum olacak. Adet belirtisiyle gebelik belirtisinin aynı olduğu söyleniyor. Benim bugün transferimin 6. Günü. Aynı adet belirtilerine benzer belirtiler var.
Benim rahimde ve popoda soğukluk hissi oluyor adet yaklaşınca.
Şimdi sorum şu vücut acaba hamilelik ve gebelikte aynı belirtiyi mi veriyor. Bu kadar belirti varken tüp bebeğimin tutma şansı var mı acaba.
Yaa hayırlı olsun :) kaçıncı gün embriyosu ve bugün kaçıncı gününüzdü rica etsem. Sabırsızlanıyorum da ben :)Kızlarrr hamileyimmmmmmmmm:)
Allah tüm isteyenlere de yüzünü güldürsün sonucun 309
Teşekkür ederim canım Allah 5.günlük embriyosu 10 günümdü,sende mi testi günü bekliyonYaa hayırlı olsun :) kaçıncı gün embriyosu ve bugün kaçıncı gününüzdü rica etsem. Sabırsızlanıyorum da ben :)
Tebrik ederimmmmm çok mutlu oldum allahım sağ salimm kucagına almayı nasip etsin canımmKızlarrr hamileyimmmmmmmmm:)
Allah tüm isteyenlere de yüzünü güldürsün sonucun 309
Teşekkür ederim canımTebrik ederimmmmm çok mutlu oldum allahım sağ salimm kucagına almayı nasip etsin canımm
Evet benim 9.günüm ama 3.gün embriyosuTeşekkür ederim canım Allah 5.günlük embriyosu 10 günümdü,sende mi testi günü bekliyon
Değerin baya yüksek acaba ikiz miTeşekkür ederim canımamin amin :)Allah'ım tüm isteyenlere de yüzünü güldürsün
Benimde 3. Gün embiryosu 10. GünümEvet benim 9.günüm ama 3.gün embriyosu
Senin çıkar belki amaBenimde 3. Gün embiryosu 10. Günüm
Ben gittim 5. Gün kan verdim sonuç 0.633 umudum yok canım sıkkın çarşamba vercem nasip olursaSenin çıkar belki ama
Evet çarşamba artık kesin sonuç olur. Bakalım hayırlısı artık valla düşün düşün insan kafayı yiyecekBen gittim 5. Gün kan verdim sonuç 0.633 umudum yok canım sıkkın çarşamba vercem nasip olursa