Dondurulmuşum yok. Beni üzen kısmı da bu aslında. Başa sarmak zorundayımKısmet değilmiş hayırlı olsun canım. Dondurulmuş çar mıydı. İbşallah en kısa zamanda pozitif görürsün
Tekrardan güç geliyor insana canım, yılmamak lazım. Belki de kendiliğinden oluverir. Sen iyi ol yeter kiDondurulmuşum yok. Beni üzen kısmı da bu aslında. Başa sarmak zorundayım
Aynen, üzüldüm ama şuan iyiyim. Bi 3 ay ara verir denerim tekrar İnşallahTekrardan güç geliyor insana canım, yılmamak lazım. Belki de kendiliğinden oluverir. Sen iyi ol yeter ki
Hafi bakalım hayırlı sonuçlar alalım bende beklemedeyimBen de birazönce yaptırdım sonucum 1.5 saate çıkacak nedense ben de çok ümitsizim.
Aynen bakalım birlikte bekleyeceğiz benim 8. günüm bugün inş en 20 nin üzerinde bi değerimiz çıkar lütfen allahımHafi bakalım hayırlı sonuçlar alalım bende beklemedeyim
İnşallahhAynen bakalım birlikte bekleyeceğiz benim 8. günüm bugün inş en 20 nin üzerinde bi değerimiz çıkar lütfen allahım
Sonuçtan haber var mıHafi bakalım hayırlı sonuçlar alalım bende beklemedeyim
Tebrik ederimmmmmm cok sevindim hamilesin canımmmBenim 46 çıktı
158 cıktıııııııııSonuçtan haber var mı
Ayy hayırlı olsun çok sevindimm158 cıktııııııııı
Teşekkğr ederim allah istwyen herkese nasip etainnAyy hayırlı olsun çok sevindimm
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucaklarînıza aldırsın insallahTeşekkğr ederim allah istwyen herkese nasip etainn
Hayırlı olsun cnm kaçıncı günündü bugün benim yarın 12.Gün bitiyor test yapacağım son olarak hayırlısı artık158 cıktııııııııı
Benim 3. Gün embiryosu 11 . GünümdüHayırlı olsun cnm kaçıncı günündü bugün benim yarın 12.Gün bitiyor test yapacağım son olarak hayırlısı artık
11. Gün 3. Gün embşryosuyduElfidaberra arkadaşım kaçıncı günündü