Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Günaydın kızlar ,şimdi hazırlanıyorum kan vermeye gidecaz eşimle ,eşim diyorki kalbim fırlayacak yerimde bende aynısıyım,ama şimdiye kadar hiç ne ağrı ne sızım yoktu o üzden sanki tutmamış düşünüyorum,lütfen bana bol bol dua edin

İnşallah iyi haberler yazasın buraya dualarımız seninlee

Inşallah yaaa ,çok korkuyorum ama gene negatif alacam diye yaaa,tedaviler negatif 4 aşılama negatif 2 tüp bebek negatif sonra ameliyat oldum tüplerimi bağlattım ve bu 3.cü tüp bebek
Allah büyüktür dua et ne olacagı bellimi olur bende 3 asılama yaptırdım bu ilk tüp bebegim bugun 10.gün ama 3. Gün embiryodu. Ne hikayeler var 9. Tüp bebeğinde tutan. Kan verdin mi ne zaman çıkcak

Allah büyüktür dua et ne olacagı bellimi olur bende 3 asılama yaptırdım bu ilk tüp bebegim bugun 10.gün ama 3. Gün embiryodu. Ne hikayeler var 9. Tüp bebeğinde tutan. Kan verdin mi ne zaman çıkcak
Aynen öyle yaaa ,yarım saat önce verdim kanı 1.5 saat sonra çıkar Artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…