Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kızlar şimdi beta hcg baktım <2 yani negatif çıktı hayırlısı artık bekledigim bi sonuçtu allah bekleyen bütün arkadaşlara nasıp etsin inş

Neden beklediğin bi sonuçtu? Kaçımcı günündü hayırlısı olsun zamanı değilmiş demek ki:110:
Yani biraz hissiyat mi desem 6.his mi desem bilemedim ama sedyeden kalktığımdan itibaren bi kötü hissediyordum zaten olmadı diye diğer oğlumda böyle değildim ve çok şükür oldu oğlum rabbim ona sağlık versin inş artik sıradaki tüp bebek işlemine kadar kafamı dinleyeceğim biraz

Yani biraz hissiyat mi desem 6.his mi desem bilemedim ama sedyeden kalktığımdan itibaren bi kötü hissediyordum zaten olmadı diye diğer oğlumda böyle değildim ve çok şükür oldu oğlum rabbim ona sağlık versin inş artik sıradaki tüp bebek işlemine kadar kafamı dinleyeceğim biraz
Aminn inşallah avunacagın oğlun var allah ona sağlık sıhhat versin:KK200:

Kızlar dün HCG baktirdigimda 15.9 çıktı. Yarın tekrar baktiracagim iki günde artılıyormus. Normalde yarın ortalama değerimin kaç olması lazım ?
Birde ilk baktirdigimda özele yaptırmıştım
Yarın devlet hastanesine gideceğim aynı yere yaptıramam çünkü sonuç int düşmediğinden birde otobüse binip gidip almam lazım sonucu buda beni çok yorar. İki ayrı hastane arasinda cıkan sonuç çok farklı olur mu ?

Kızlar dün HCG baktirdigimda 15.9 çıktı. Yarın tekrar baktiracagim iki günde artılıyormus. Normalde yarın ortalama değerimin kaç olması lazım ?
Yarın devlet hastanesine gideceğim aynı yere yaptıramam çünkü sonuç int düşmediğinden birde otobüse binip gidip almam lazım sonucu buda beni çok yorar. İki ayrı hastane arasinda cıkan sonuç çok farklı olur mu ?
Kız yok neden farklı sonuç çıksın. 15 cıktousa iki katı 30 cıkması lazım en aşağ.

Tatlım labaratuvardan labaratuvara farkediyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum da. Hani aman aman farketmese de belki üç beş farkedermis
Valla ilk dega duydum ben labartovardanlabaratovara değiştini. Sen git ver bakalım ne cıkıcak hayırlısı olsun

Amin inş bide kızlar bişey soracağım şu an ki tüp bebek maliyeti nekadar tutar sizce ben dondurulmuş transfer etmiştim hastaneyi aradım ulaşamadım daha
Ben yılbaşında başladım, ekstra vitamindi oydu buydu 12 filan verdik şimdiye kadar. Ama malum dolar Euro artınca ilaçlar pahalandı mı haberim yok.

Canım laboratuar değişince değer biraz değişebiliyor diyorlar. Bence aynı yere yaptır, rica et, tüp bebek de, gelemiyorum riskli de telefonda söylerler.

Ben yılbaşında başladım, ekstra vitamindi oydu buydu 12 filan verdik şimdiye kadar. Ama malum dolar Euro artınca ilaçlar pahalandı mı haberim yok.

Canım öbür konuda okudum, fakat sonra baya geride kalmış, bulamadım. İkili testin iyi çıkmış çok çok sevindim. Benimki de yarın inşallah. :)

X