- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 45
Harikaaaa. Maşallah canım tebrik ederim. Bekleyen herkes böyle güzel sonuçlar alsın inşallah. Moraller yükselsin birazKızlarrr hamileyimmmmmmmmm :)
Allah tüm isteyenlere de yüzünü güldürsün sonucun 309
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikaaaa. Maşallah canım tebrik ederim. Bekleyen herkes böyle güzel sonuçlar alsın inşallah. Moraller yükselsin birazKızlarrr hamileyimmmmmmmmm :)
Allah tüm isteyenlere de yüzünü güldürsün sonucun 309
Aynen öylenallah yardımcımız olsun. Sol yanıma sürekli sancılar girip girip çıkıyor neden acabaEvet çarşamba artık kesin sonuç olur. Bakalım hayırlısı artık valla düşün düşün insan kafayı yiyecek
Neden beklediğin bi sonuçtu? Kaçımcı günündü hayırlısı olsun zamanı değilmiş demek kiKızlar şimdi beta hcg baktım <2 yani negatif çıktı hayırlısı artık bekledigim bi sonuçtu allah bekleyen bütün arkadaşlara nasıp etsin inş
Yani biraz hissiyat mi desem 6.his mi desem bilemedim ama sedyeden kalktığımdan itibaren bi kötü hissediyordum zaten olmadı diye diğer oğlumda böyle değildim ve çok şükür oldu oğlum rabbim ona sağlık versin inş artik sıradaki tüp bebek işlemine kadar kafamı dinleyeceğim birazNeden beklediğin bi sonuçtu? Kaçımcı günündü hayırlısı olsun zamanı değilmiş demek ki
Aminn inşallah avunacagın oğlun var allah ona sağlık sıhhat versinYani biraz hissiyat mi desem 6.his mi desem bilemedim ama sedyeden kalktığımdan itibaren bi kötü hissediyordum zaten olmadı diye diğer oğlumda böyle değildim ve çok şükür oldu oğlum rabbim ona sağlık versin inş artik sıradaki tüp bebek işlemine kadar kafamı dinleyeceğim biraz
Kız yok neden farklı sonuç çıksın. 15 cıktousa iki katı 30 cıkması lazım en aşağ.Kızlar dün HCG baktirdigimda 15.9 çıktı. Yarın tekrar baktiracagim iki günde artılıyormus. Normalde yarın ortalama değerimin kaç olması lazım ?
Birde ilk baktirdigimda özele yaptırmıştım
Yarın devlet hastanesine gideceğim aynı yere yaptıramam çünkü sonuç int düşmediğinden birde otobüse binip gidip almam lazım sonucu buda beni çok yorar. İki ayrı hastane arasinda cıkan sonuç çok farklı olur mu ?
Kız yok neden farklı sonuç çıksın. 15 cıktousa iki katı 30 cıkması lazım en aşağ.
Valla ilk dega duydum ben labartovardanlabaratovara değiştini. Sen git ver bakalım ne cıkıcak hayırlısı olsunTatlım labaratuvardan labaratuvara farkediyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum da. Hani aman aman farketmese de belki üç beş farkedermis
Amin inş bide kızlar bişey soracağım şu an ki tüp bebek maliyeti nekadar tutar sizce ben dondurulmuş transfer etmiştim hastaneyi aradım ulaşamadım dahaAminn inşallah avunacagın oğlun var allah ona sağlık sıhhat versin
Ben yılbaşında başladım, ekstra vitamindi oydu buydu 12 filan verdik şimdiye kadar. Ama malum dolar Euro artınca ilaçlar pahalandı mı haberim yok.Amin inş bide kızlar bişey soracağım şu an ki tüp bebek maliyeti nekadar tutar sizce ben dondurulmuş transfer etmiştim hastaneyi aradım ulaşamadım daha
Kızlar dün HCG baktirdigimda 15.9 çıktı. Yarın tekrar baktiracagim iki günde artılıyormus. Normalde yarın ortalama değerimin kaç olması lazım ?
Birde ilk baktirdigimda özele yaptırmıştım
Yarın devlet hastanesine gideceğim aynı yere yaptıramam çünkü sonuç int düşmediğinden birde otobüse binip gidip almam lazım sonucu buda beni çok yorar. İki ayrı hastane arasinda cıkan sonuç çok farklı olur mu ?
Ben yılbaşında başladım, ekstra vitamindi oydu buydu 12 filan verdik şimdiye kadar. Ama malum dolar Euro artınca ilaçlar pahalandı mı haberim yok.
Ben idrar yaptım negatif. Benim olmadı bence. İnşallah senin pozitif çıkarKızlar kan verdim biraz önce bugun 11. Günüm hiç umudum yok
Senin kaçıncı günündü?Ben idrar yaptım negatif. Benim olmadı bence. İnşallah senin pozitif çıkar
Bugün 10.Senin kaçıncı günündü?
İnşallah güzel çıkar canım senin de. Gerçi tam kesin bir test değil ama yine de kötü çıksa kafa karıştıracaktı.Canım öbür konuda okudum, fakat sonra baya geride kalmış, bulamadım. İkili testin iyi çıkmış çok çok sevindim. Benimki de yarın inşallah. :)
Kısmet değilmiş hayırlı olsun canım. Dondurulmuş çar mıydı. İbşallah en kısa zamanda pozitif görürsünBugün 10.