Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Benim pko dan olmuyor başka bir sorunumuz yok. 3 kez aşılama yaptırdım bu da ilk tüp bebek denememiz

E ama çok erken vermişsin 5.gün zaten imkansız yani çıkması, ki zaten bizim 3.gün embriyosu. Senin de iki tane mi?
Evet benimkide 3. Gün embiryosu 2 tane koydular. O yüzden 16 sını bekliycem artık napıyım. Sende belirti falan varmı durumlar nasıl

Evet benimkide 3. Gün embiryosu 2 tane koydular. O yüzden 16 sını bekliycem artık napıyım. Sende belirti falan varmı durumlar nasıl
Bugüne kadar adet ağrısı çektim ama bugün pek kalmadı. Başka da bir şey hissetmiyorum. Sen?

Bugüne kadar adet ağrısı çektim ama bugün pek kalmadı. Başka da bir şey hissetmiyorum. Sen?
Benden 26 yumurta toplandı onyüzden yumurta topladıktan sonra bi 8 gün agrılarım çok çok şiddetli oldu iki büklüm gezdim evden hiç çıkamadım. Suan da da adet sancısı gibi sancılarım var, arada saplanıyor böyle. Gögüslerim şiş değil ama sızlıyor.

Ooo maşallah. Senin o zaman dondurulmuş embriyolar da vardır. Bende malesef hiç yok. O yüzden olumsuz olursa tekrar başa saracağım için üzülüyorum

Ooo maşallah. Senin o zaman dondurulmuş embriyolar da vardır. Bende malesef hiç yok. O yüzden olumsuz olursa tekrar başa saracağım için üzülüyorum
5. Güne 4 embiryo gitti donduralım mı dediler yok dedik. Hata ettik keşke dondurtsaydık çğnki suan hiç umudum yok

Oo masallah canim gebesin
6. Gunde 15.9 çıktıysa test gunun de daha güzel çıkar
Hadi gozun aydin

Cnm Allah razı olsun
Artmayacak diye çok korkuyorum yada dış gebelik kimyasal vs olacak diye . O yüzden sevinemiyorum ne zaman düzgün artışını görürüm o zaman hamileyim diyeceğim bakalım

Cnm Allah razı olsun
Artmayacak diye çok korkuyorum yada dış gebelik kimyasal vs olacak diye . O yüzden sevinemiyorum ne zaman düzgün artışını görürüm o zaman hamileyim diyeceğim bakalım
Sacmalama kiz 6. Gunde bu değer harika zaten yerleseli bi kac gun olmuş bebisi strese sokma bakiyim
Harika olması gereken değer cikmis

Aa neden öyle yaptınız ? Benim bi embriyom daha vardı bölünmesi durduğu için dondurtamadım. 4 embriyo çok iyiymiş
Valla ne biliyim malum bu işler çok masraflı bu tutarsa verdiğimiz paraya yazık olur dedik falan filan ama şuan çok pişmanım resmen delik deşik oluyoruz iğnelerden allah herkesin yardımcısı olsun

Valla ne biliyim malum bu işler çok masraflı bu tutarsa verdiğimiz paraya yazık olur dedik falan filan ama şuan çok pişmanım resmen delik deşik oluyoruz iğnelerden allah herkesin yardımcısı olsun
Keşke dondursaymışsın bu tutsa bile 2-3 sene sonra bidaha yapardın
Benim mesela yumurtam 2 seferdir 15 tane toplanıyor 5. Güne sadece 1 tane kalıyor
Dondurulmuş olması büyük kolaylık

Anladım hayırlısı olsun,inşallah gerek kalmaz

Ya hiç umudum yok. 3. Gün embiryosu bugun 9. Günüm. 5. Gün gittim kan verdim sonuç negatif o yüzden umudum yok malesef

Allah seni emi :) 3 gün embriyosu hiç beşinci gün cikarmi :) Benim 5 gün embriyosuydu 6-7 gün çıktı. Hiç bozma moralini dokuzuncu onuncu gün fln kan ver bı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…