- 13 Mayıs 2017
- 648
- 956
- 36
İnşallah değerin güzel güzel yükselir darııs bize ama işte kısmett allah bilirGününü bekle canım 5. Gün çıkmaması gayet normal benim 9. Gün 12 Cıktı yani düşün eğer bi gebelik varsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah değerin güzel güzel yükselir darııs bize ama işte kısmett allah bilirGününü bekle canım 5. Gün çıkmaması gayet normal benim 9. Gün 12 Cıktı yani düşün eğer bi gebelik varsa
İnşallah iyi haberler yazasın buraya dualarımız seninleeGünaydın kızlar ,şimdi hazırlanıyorum kan vermeye gidecaz eşimle ,eşim diyorki kalbim fırlayacak yerimde bende aynısıyım,ama şimdiye kadar hiç ne ağrı ne sızım yoktu o üzden sanki tutmamış düşünüyorum,lütfen bana bol bol dua edin
Aminnn inşallahhh,Allah rıza olsun sendenİnşallah iyi haberler yazasın buraya dualarımız seninlee
Kaç günlük embiryoydu bugun kaçıncı günü ? Sonycu mutlaka yaz olur mu merak ederizAminnn inşallahhh,Allah rıza olsun senden
5.günlük embriyosu 2 tane transfer ettiler,10 gün bugün,inşallah yaaaKaç günlük embiryoydu bugun kaçıncı günü ? Sonycu mutlaka yaz olur mu merak ederiz
İnşallah degerin güzel çıkar dua et allah yardımcın olsun5.günlük embriyosu 2 tane transfer ettiler,10 gün bugün,inşallah yaaa
Inşallah yaaa ,çok korkuyorum ama gene negatif alacam diye yaaa,tedaviler negatif 4 aşılama negatif 2 tüp bebek negatif sonra ameliyat oldum tüplerimi bağlattım ve bu 3.cü tüp bebekİnşallah degerin güzel çıkar dua et allah yardımcın olsun
Allah büyüktür dua et ne olacagı bellimi olur bende 3 asılama yaptırdım bu ilk tüp bebegim bugun 10.gün ama 3. Gün embiryodu. Ne hikayeler var 9. Tüp bebeğinde tutan. Kan verdin mi ne zaman çıkcakInşallah yaaa ,çok korkuyorum ama gene negatif alacam diye yaaa,tedaviler negatif 4 aşılama negatif 2 tüp bebek negatif sonra ameliyat oldum tüplerimi bağlattım ve bu 3.cü tüp bebek
Aynen öyle yaaa ,yarım saat önce verdim kanı 1.5 saat sonra çıkar Artık hayırlısıAllah büyüktür dua et ne olacagı bellimi olur bende 3 asılama yaptırdım bu ilk tüp bebegim bugun 10.gün ama 3. Gün embiryodu. Ne hikayeler var 9. Tüp bebeğinde tutan. Kan verdin mi ne zaman çıkcak
Hadi bakalım hayırlısı inşallah pozitif olurAynen öyle yaaa ,yarım saat önce verdim kanı 1.5 saat sonra çıkar Artık hayırlısı
Seninki 12 gün sonra yaptırmak lazım eğer 3.gün embriyoAllah büyüktür dua et ne olacagı bellimi olur bende 3 asılama yaptırdım bu ilk tüp bebegim bugun 10.gün ama 3. Gün embiryodu. Ne hikayeler var 9. Tüp bebeğinde tutan. Kan verdin mi ne zaman çıkcak
İnşallah yaaa ,seninki de inşallah pozitif görürüz yaaaHadi bakalım hayırlısı inşallah pozitif olur
Ben gittim 5. Gün kan testi verdim sonuç 0.633 dü. O yüzden umudum yok canım vakti gelmedi benimkini sanırım dahaİnşallah yaaa ,seninki de inşallah pozitif görürüz yaaa
Canım öyle düşünme yaaa ,sen çok erken yapmışsin testi çıkmaz tabiki , güzel sonuç çıkar inşallah yaaaBen gittim 5. Gün kan testi verdim sonuç 0.633 dü. O yüzden umudum yok canım vakti gelmedi benimkini sanırım daha
İnşallah bakalım artık bende çarsamba veririmCanım öyle düşünme yaaa ,sen çok erken yapmışsin testi çıkmaz tabiki , güzel sonuç çıkar inşallah yaaa
Inşallah canim inşallah yaİnşallah bakalım artık bende çarsamba veririm
Natalia01 sonucun belli oldumu bende bugün kan vermek istiyorum fakat korkuyorum 5. Gün embriyosu ve 9. Günüm bugünInşallah canim inşallah ya
Yok daha çıkmadı ,versen çıkar ama genede sen bilirsinNatalia01 sonucun belli oldumu bende bugün kan vermek istiyorum fakat korkuyorum 5. Gün embriyosu ve 9. Günüm bugün
Haber bekliyoruz sendenYok daha çıkmadı ,versen çıkar ama genede sen bilirsin