Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Benim ikinci transferim doktor rahim ağzı kısalığı var dedi yardım kızlar eğer tutarsa dikiş atacaz dedi bu dikiş korkuttu beni böyle olanlar varmı kızlar
Transferin hayırlı olsun canım. İnşallah sonucu da güzel olur . Hiç kafana takma, annesine tutunur o merak etme, gönlünü hep ferah tutmaya çalış, başka şeylerle ilgilen, güzel şeyler düşünmeye çalış. Rahime dikiş atılan arkadaşlarım oldu, onun da çaresi var işte hiç düşünme. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize. Amin

Selam kizlar test günüme 5 gun olmasına rağmen bugün kan verdim kan değerim 12.15 cıktı
5. Gün embryosu transfer edildi
Degeri düşük olup düzene giren arkadaşlar varmi??

Selam kizlar test günüme 5 gun olmasına rağmen bugün kan verdim kan değerim 12.15 cıktı
5. Gün embryosu transfer edildi
Degeri düşük olup düzene giren arkadaşlar varmi??
Hayırlı olsun canım daha çok erken ama gebe çıkmış daha yeni bence güzel çıkmış Rabbim hayırlısı ni nasip etsin inşallah

İşallah Rabbim hepimize nasip etsin belki daha erken ama dikiş söz konusu oldumu korkuyorum inşallah anestezi li olurda artık ağrılara katlanamıyorum vallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin innnnnsssssaaaaallllaaaaahhhh

Hayırlı olsun canım daha çok erken ama gebe çıkmış daha yeni bence güzel çıkmış Rabbim hayırlısı ni nasip etsin inşallah
Hay Allah razi olsun şuan ikiside olabilir diye bekliyorum ama güzel şeyler duyunca da moral olmuyor değil
2. Denemem bu ilkinde gebe kaldim 11. Hafta da kaybettim bebegimi
Şimdide düşük cikti bakalim Nasipte neler var

Hay Allah razi olsun şuan ikiside olabilir diye bekliyorum ama güzel şeyler duyunca da moral olmuyor değil
2. Denemem bu ilkinde gebe kaldim 11. Hafta da kaybettim bebegimi
Şimdide düşük cikti bakalim Nasipte neler var
düşük deyil daha çok erken ondan öyle çıkmıştır kaç tane transfer oldu canım

Kızlar 15. Günde 3. Kez kan verdim 939 çıktı bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun..
9. Gün 35
11. Gün 130
15. Gün 939
Tekrar kan isterler mi bilmiyorum ‍ hastaneden arayan olmadı henüz..
Eşim artık ben hamileyim diyebilecek misin ?diyor kıyamam
İsteyen herkese,rabbim versin en kısa zamanda
Ama herşeyin bir zamanı varmış gerçekten çünkü mayıs ayında çok büyük sorunlar yaşadım ben bittim dedim ama Rabbim yettim dedi çok duygusalım kusıra bakmayın..

Hayırlı olsun canım, çok güzel maşallah değerlerin. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.

Kızlar bugun transferimin 8. Günü. 3. Gün embiryosunu koydular. Tranaferin 5. Günü gittim kan verdim sonuç 0.633 acaba yükselir mi moralim çok bozuk aranızda böyle olan varmı

Kızlar bugun transferimin 8. Günü. 3. Gün embiryosunu koydular. Tranaferin 5. Günü gittim kan verdim sonuç 0.633 acaba yükselir mi moralim çok bozuk aranızda böyle olan varmı
Canım 3. Gün embriyosu ve test içinde çok erken inşallah artar değerin Kendini strese soktun erkenden... beklemek çok zor biliyorum ama biraz sabredicez

Ben
Duydunuz mu böyle başına gelen hiç
Benim 5. Gün emriyosuydu 9. Gün testim 35 çıktı şükür artarak devam etti. Senşnde inşallah öyle olur.
3. Güm embriyosu için 5. Günde test yapmak çok erken bunu biliyorum. Normal kan testi gününü bekle
Bende çok merak etmiştim kan vermedim erken gebelik testi yaptım evde o da 7. Günden sonra

Bebeğini sağ sağlım kucagına almayı basip etsin allahım İnşallah sizin dediğini gibidir.çok pişmanım yaptırdıgım için. Bugun 9. Günüm ayın 16 sı test tarihim bekliycem o günü

Kızlar 30 temmuzda dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi 11.gün 36.2 çıktı değerim bugün 13.günümdü 64 çıktı çok şükür yükselmiş ama değer düşük mü sizce
Değer kişiden kişiye değişiyor düşük ilerler bi bakarsın üç kat üç kat artmaya başlamış canım gayet iyi doktor da eminim öyle demiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…