Doktorla yarın görüşücem cnm 36 çıktığında bizim için yeterli bi değer önemli olan artması demişti yarın ne dicek merak ediyorumDeğer kişiden kişiye değişiyor düşük ilerler bi bakarsın üç kat üç kat artmaya başlamış canım gayet iyi doktor da eminim öyle demiştir
Aynen önemli olan artması daha da artacak inşallahDoktorla yarın görüşücem cnm 36 çıktığında bizim için yeterli bi değer önemli olan artması demişti yarın ne dicek merak ediyorum
Bende 5. Gün baktırdım sonuc koca bir 0Bende yarın testimi tekrarlayacağım ve çok meraktayım 7.Gün 2 cıktı 9.Gün yarın artma ihtimalini umut ederek baktiracagim yine umut fakirin ekmeğidir bi umut bekliyoruz istebenimgibi olan varmi acaba 7 .gun dusuk cikip sonradan yükselen
Yarın bak inşallah artacakk canım içini ferah tutBende yarın testimi tekrarlayacağım ve çok meraktayım 7.Gün 2 cıktı 9.Gün yarın artma ihtimalini umut ederek baktiracagim yine umut fakirin ekmeğidir bi umut bekliyoruz istebenimgibi olan varmi acaba 7 .gun dusuk cikip sonradan yükselen
Elfidaberra çok sağol cnm inş yükselir 2.tüp bebeğim bu 1. Si oldu coksukur bi oğlum var bunda da dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bakalım hayırlısı olsun inşYarın bak inşallah artacakk canım içini ferah tut
Sizin hastalıgınız nedir? Benimde ilk tüp bebek denemem pko lıyum. Bekarken ilaçsız adet göremezdim o yüzden hiç cocugum olmuycak diye cok korkuyorumElfidaberra çok sağol cnm inş yükselir 2.tüp bebeğim bu 1. Si oldu coksukur bi oğlum var bunda da dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bakalım hayırlısı olsun inş
Cnm benim eşimde morfoloji bozukluğu var bide varikosel ondan olmadı mecburen tüp bebeğe yöneldik bende de pko var fakat mm lik old için gebeliğe engel değil senin pko dan mi olmuyor adetin yoksa başka bi durumun mu var cnm benim adetim 35 45 gün arasında düzensiz oluyorduSizin hastalıgınız nedir? Benimde ilk tüp bebek denemem pko lıyum. Bekarken ilaçsız adet göremezdim o yüzden hiç cocugum olmuycak diye cok korkuyorum
Benim 5.Gün embriyo transferinde 7.Gün yaptım çıkmadı moralim çok bozuk bence yapmayın3.gün embriyosunun 9.gününde test yapsam çıkar mı kızlar? erken gebelik testim var ve yarın 9.günüm
Bence hamilesin cnm darısı başıma olsun ama benim 7.gün-de değerim 2 çıkmıştı bugün 8.günüm yarın tekrarlayacağım pek umutlu değilim yarın tekrar test yapacağım inş sende korkma cnm katlanarak artarKızlar bende bugün kan testi verdim. 5 gün embriyosuydu bugün 6 gunum. Kan degerim 15.90 çıktı inşallah artar çok korkuyorum
Bence hamilesin cnm darısı başıma olsun ama benim 7.gün-de değerim 2 çıkmıştı bugün 8.günüm yarın tekrarlayacağım pek umutlu değilim yarın tekrar test yapacağım inş sende korkma cnm katlanarak artar
Amin inş cnm yarın değerimi yazacağım bakalım artikİnşallah cnm senin benim bütün isteyenlerin değerleri çok güzel artsın Rabbim kimsenin karnını da kucağını da boş bırakmasın inşallah :)
Amin inş cnm yarın değerimi yazacağım bakalım artik
Kızlar bende bugün kan testi verdim. 5 gün embriyosuydu bugün 6 gunum. Kan degerim 15.90 çıktı inşallah artar çok korkuyorum
Değerin artmış gözün aydın. Stres yapma herkesin hamileliği farklı canım. Pozitif haberin tadını çıkar. TebriklerKızlar 30 temmuzda dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi 11.gün 36.2 çıktı değerim bugün 13.günümdü 64 çıktı çok şükür yükselmiş ama değer düşük mü sizce
Çıkabilir de çıkmayabilirde. Kişiden kişiye değişir. Bir gün daha bekle en azından3.gün embriyosunun 9.gününde test yapsam çıkar mı kızlar? erken gebelik testim var ve yarın 9.günüm
Aaa aynıyızz3.gün embriyosunun 9.gününde test yapsam çıkar mı kızlar? erken gebelik testim var ve yarın 9.günüm