dondurulmuş 5.gün blastosist 1.kalite tek embriyo transferiyapıldı.
transferin 9.günü idrarda çift çizgi
11.günübetahcg 302.87
14.günü betahcg 870.71
perşembe günü ultrason yapılacak rabbim izin verirse 16 yıl ve 10. tüpbebek denememden sonra mucizem gerçek olacak
Aaaaaaaaaa ben ne okuyorum böyle canımmm değerin 7 küsür değerin düşük olduğuna sakın aldanma hiiiiç öemli degil eğer gün aşırı yaptığın test en az %60 artıyorsa senin de normal seyreden gebelik sürecin var. Ay çok mutlu oldum inan. Yarın mı test yapıcaksın yine
Hamilelikte beliren gögüs hassasiyetiyle transfer sonrasındaki hassasiyet aynı değil cnm. İğnelerden kaynaklanıyor ve iğneler vücuttan atılırken his de azalıyor. Bikaç hafta sonra tekrar hassasiyet başlıcak işte o gebelik belirtisi. Değer 5 den yüksek ise 100 de olsa 300 de olsa farketmez kimyasal gebeliğin de değerin düşükle alakası yok. Burda yüksek değerle de düşük değerle de kimyasalı yaşayanları biliyorum. Sen hiç düşük olduğuna üzülme dediğim gibi öemli olan sadecee katlaması gürganda mı yaptırdın anlatsana kaç yumoş oldu kaçı döllendi dondurulmuş varmıevet canım yarın yapacam
gerçekten ümitli olabilir miyim sence
ben dünden beri karalar bağladım evde oturuyorum
adet yok çok şükür ama sancılarda yok göğüsleride acı azaldı
yarınki sonucu yazarım canım
inşallah katlanır ve meleğim benimledir:26::26:
Hamilelikte beliren gögüs hassasiyetiyle transfer sonrasındaki hassasiyet aynı değil cnm. İğnelerden kaynaklanıyor ve iğneler vücuttan atılırken his de azalıyor. Bikaç hafta sonra tekrar hassasiyet başlıcak işte o gebelik belirtisi. Değer 5 den yüksek ise 100 de olsa 300 de olsa farketmez kimyasal gebeliğin de değerin düşükle alakası yok. Burda yüksek değerle de düşük değerle de kimyasalı yaşayanları biliyorum. Sen hiç düşük olduğuna üzülme dediğim gibi öemli olan sadecee katlaması gürganda mı yaptırdın anlatsana kaç yumoş oldu kaçı döllendi dondurulmuş varmı
evet canım gürganda yaptırdım
tek embriyo oluştu 1. kalite
ama bana gebelik aşısı yapmadılar sadece o yüzden memnun kalmadım
inşallah yarın artmış olur hayırlısı bakalım canım sağol verdiğin destek için
senin adına çok sevindim canım Allah jayırlısıyla kucağına versin canım
benim içinde dua eder misin hamilelerin duası olurmuş
benim dün 12. gün değerim 7.05 yarın bir daha test yap dediler Allahtan ümit kesilmez
ama çok da ümit bağlamıyorum
Ay yarın erkenden yaptır testi sonucu da hemen yaz olur mu çok merak ediyorum mucx
canım dua etmezmiyim hiç allah hayırlısı ile güzel bir şekilde gebelik nasip eder inşallah hepimize forumdaki tüm arkadaşlar olarak mutluluklarımızı paylaşmayı nasip etsin
slm kızlar bugün 9. günüm ve dayanamayıp test yaptık ve sonuç 117. daha test zamanına 3 gün olmasına rağmen değerim beni cok mutlu etti. ama düşerse diye korkuyorum. 9. günde test yaptırıp sonuçu iyi cıkan arkadaşlar oldu mu?
Benim 9.gün 88 di hersey yolun 16. Haftadayım
Sanada cok sevindim arkadaşım. Sağsalim kucağına alırsın inşallah
evet seni erkek infertilesi bölümünden tanıyorum canım hamileliğne çok sevinmiştim darısı bizlere inşallahhhhh.....
Merhaba arkadaşlar başlığı görünce dayanamadım ben bu gün test yaptım sonucumu yazayım dedim 15inci gün betahcg 339 iyimi bilmem şimdiden teşekkür ederim.
Bende seni hatırladım. Saol darısı sizlere sen ne durumdasın
ikiz olabilir hayırlı olsun .bnm 10.gün 333 tü:))
9. Gün hcg--> 29
11. Gün hcg-->24
2 gün sonra tekrar kan ver diyorlar ama artık ne anlamı var ki, ha 2 gün ha 4 gün sonra