Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Sanada cok sevindim arkadaşım. Sağsalim kucağına alırsın inşallah

evet canım yarın yapacam
gerçekten ümitli olabilir miyim sence
ben dünden beri karalar bağladım evde oturuyorum
adet yok çok şükür ama sancılarda yok göğüsleride acı azaldı
yarınki sonucu yazarım canım
inşallah katlanır ve meleğim benimledir:26::26:

Hamilelikte beliren gögüs hassasiyetiyle transfer sonrasındaki hassasiyet aynı değil cnm. İğnelerden kaynaklanıyor ve iğneler vücuttan atılırken his de azalıyor. Bikaç hafta sonra tekrar hassasiyet başlıcak işte o gebelik belirtisi. Değer 5 den yüksek ise 100 de olsa 300 de olsa farketmez kimyasal gebeliğin de değerin düşükle alakası yok. Burda yüksek değerle de düşük değerle de kimyasalı yaşayanları biliyorum. Sen hiç düşük olduğuna üzülme dediğim gibi öemli olan sadecee katlaması gürganda mı yaptırdın anlatsana kaç yumoş oldu kaçı döllendi dondurulmuş varmı

evet canım gürganda yaptırdım
tek embriyo oluştu 1. kalite
ama bana gebelik aşısı yapmadılar sadece o yüzden memnun kalmadım
inşallah yarın artmış olur hayırlısı bakalım canım sağol verdiğin destek için

Ay yarın erkenden yaptır testi sonucu da hemen yaz olur mu çok merak ediyorum mucx

canım dua etmezmiyim hiç allah hayırlısı ile güzel bir şekilde gebelik nasip eder inşallah hepimize forumdaki tüm arkadaşlar olarak mutluluklarımızı paylaşmayı nasip etsin

Ay yarın erkenden yaptır testi sonucu da hemen yaz olur mu çok merak ediyorum mucx

canım dua etmezmiyim hiç allah hayırlısı ile güzel bir şekilde gebelik nasip eder inşallah hepimize forumdaki tüm arkadaşlar olarak mutluluklarımızı paylaşmayı nasip etsin

sağolun kızlar yarın sonuç ne olursa olsun yazacam bende sizi öptüm
görüşürüz

slm kızlar bugün 9. günüm ve dayanamayıp test yaptık ve sonuç 117. daha test zamanına 3 gün olmasına rağmen değerim beni cok mutlu etti. ama düşerse diye korkuyorum. 9. günde test yaptırıp sonuçu iyi cıkan arkadaşlar oldu mu?

Benim 9.gün 88 di hersey yolun 16. Haftadayım

Merhaba arkadaşlar başlığı görünce dayanamadım ben bu gün test yaptım sonucumu yazayım dedim 15inci gün betahcg 339 iyimi bilmem şimdiden teşekkür ederim.

2 emriyo verilmişti 10.gün değerim 17 çıktı 12.gün 66 değerim çıktı tranferin 21.günündeyim değerlerim düşük olduğu için ikiz değildir tek bebiş diye düşünüyorum doğru mu siz ne düşünüyorsunuz :18::18::18:

9. Gün hcg--> 29
11. Gün hcg-->24
2 gün sonra tekrar kan ver diyorlar ama artık ne anlamı var ki, ha 2 gün ha 4 gün sonra

9. Gün hcg--> 29
11. Gün hcg-->24
2 gün sonra tekrar kan ver diyorlar ama artık ne anlamı var ki, ha 2 gün ha 4 gün sonra

canım üzülme değerin düşmüş ama belli mi olur sen yine de test yaptır hayırlısı olsun

Seybilcim yaptırıcam mecburn. Buraya yazarım sonucu, benden sonrakilere fikir olur.
Adet olacak gibiyim ama gelen giden yok. Adetimin erken gelmesini isteyeceğimi hiç dşünmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…