Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

canım içini ferah tut hamilesin inşallah

Bana progestan iğne takviyesi verdiler sana takviye alma konusunda bişey vermediler mi
? Yarın bakalım artma olmuş mu,yazarım burdan .bana merkezindeki hemşire 10 un üstünde değeri olup da hamileliği devam etmiş olan birçok kişi olduğunu söylediler . Sana ne dediler peki?

bana da pruloton iğne verdi onu yaptık bugün.kesin konuşmadılar ne kötü ne iyi dediler.sadece 12 gün için istenilen değer değil kesin konuşmak için dediler. bide dinlen bol bol su iç dediler. transferden sonra rapor aldım evde dinlendim ama şimdi almayı düşünmüyorum çalışıyorum ama kendimi evde ve iş yerinde yormamaya dikkat ediyorum.

Kısmetlerinde varsa zaten tutunacaklar inşallah ama insan düşünmeden de edemiyo yükselecek mi diye kaygılanıyorum yarın Belli olacak test sonucunu görücez inşallah yükselme olmuştur diye umut ediyorum.

sen yat dinlen canım.değerin yükselecek inşallh.yatmazsan olmaz bak

mrb arkadaşlar benim transferden sonra 10. gün 500 12. gün 1000 14. gün 2286 çıktı galiba ikiz..

heheeeee süppeerrr ikiz gebelik şekerim bnm de 333 tü 10.gün şuan ikizlere hamileyim.şimdiden sevinebilirsin.Allah kucağına da almayı da nasip etsin inşallh.dikkat et ve dinlen.bol su iç

benim de 11. gün 72 13. gün 222 15. gün 475 ...inşallah allahım hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder....sizce nasıl ?

mrb lar bende forumda yeniyim aralık 15 emb transferim yapıldı.3 test sonucum 42 iken 26 da sadece 55 e yükselmiş çok üzüldüm acaba böyle başlayıp kalp atişlarını duyan varmı

mrb lar bende forumda yeniyim aralık 15 emb transferim yapıldı.3 test sonucum 42 iken 26 da sadece 55 e yükselmiş çok üzüldüm acaba böyle başlayıp kalp atişlarını duyan varmı

Hosgeldin canim mrb ben de ayni durumdayim yalniz benim ilk degerim dusuk cikti ikincisi yarin insallh. Boyle baslayip dogum yapanlar bile varmis insallah allahim bizim de yuzumuze bakar da bizlr de bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz. Uzulup hem kendine hem de bebege zarar verme iyi dusunmeye calis biliyorum cok zor ama elden bisey gelmiyo.

inş bizim için iyi olan neyse o olsun ama sabahtan beri forumlardaki yorumları okumaktan yoruldum bu sürecin çabucak geçnesini istiyorum artık

9.gün akşam 45 12.gün sabah 128 nasıl bu değerler.doktor 2ye katlamasına gerek yok periyodik artış olsun yeter diyor ama benim içime bir türlü sinmiyor...

KEN DEĞERİM 454 ÇIKTI...valla ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Allah'ı m inş. tamamına erdirir...darısı başınıza inş.

10.gün 454
12.gün 1332,9
14.gün 2804,1

çok şükür Rabbime ...Allah tamamına erdirir inş.

10.gün 454
12.gün 1332,9
14.gün 2804,1

çok şükür Rabbime ...Allah tamamına erdirir inş.

Ranaaa ıkız mı kı:))) benım dusuk cıkıyor allahdan katlanıyor ılk degerım 58 sonrası 140 te carsamba gıtcem bı daha sadece 3 test mı olunuyor bı haberın var mı canım allah kucagımıza almayı nadıp edr ınsallah

slm arkadaslar ben yeni üye oldum 4gün sonra sonucum belli olcak fakat agrılrm oluyo normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…