canım içini ferah tut hamilesin inşallahmerhaba kızlar benim tranferinin 9.günü dayanamayıp bthcg değerine baktırdım 53.4 çıktı .yaşadığım yerdeki doğum doktoru tebrik etti 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.hala inanamadım ilaçlara bağlı deildir dimi???
mrb arkadaşlar benim transferden sonra 10. gün 500 12. gün 1000 14. gün 2286 çıktı galiba ikiz..
Bana progestan iğne takviyesi verdiler sana takviye alma konusunda bişey vermediler mibugün test yaptım kızlar sonuç 30.46 çıktı. merkezi aradık ama çok iç açıcı konuşmadılar ama yine de yükselebilir 2 gün sonra tekrarlayalım kan testini dediler bakalım hayırlısı inşallah yükselir. normalde 12. günde kaç çıkması gerekiyodu acaba bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? ilk tüp bebek denemem çünkü yorum bile yapamıyorum kendime çok üzgünüm(
Bana progestan iğne takviyesi verdiler sana takviye alma konusunda bişey vermediler mi
? Yarın bakalım artma olmuş mu,yazarım burdan .bana merkezindeki hemşire 10 un üstünde değeri olup da hamileliği devam etmiş olan birçok kişi olduğunu söylediler . Sana ne dediler peki?
bana da pruloton iğne verdi onu yaptık bugün.kesin konuşmadılar ne kötü ne iyi dediler.sadece 12 gün için istenilen değer değil kesin konuşmak için dediler. bide dinlen bol bol su iç dediler. transferden sonra rapor aldım evde dinlendim ama şimdi almayı düşünmüyorum çalışıyorum ama kendimi evde ve iş yerinde yormamaya dikkat ediyorum.
bugün test yaptım kızlar sonuç 30.46 çıktı. merkezi aradık ama çok iç açıcı konuşmadılar ama yine de yükselebilir 2 gün sonra tekrarlayalım kan testini dediler bakalım hayırlısı inşallah yükselir. normalde 12. günde kaç çıkması gerekiyodu acaba bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? ilk tüp bebek denemem çünkü yorum bile yapamıyorum kendime çok üzgünüm([/QUOTE
olumlu düşünmeye çalış derim benim değerim 12.gün 17 idi benim doktorumda pek içi açıcı konuşmamıştı bende çok ağladım yok herhalde olmadı diye ama gün geçtikçe değerim yükseldi kese göründü ve kalp atışları için gittiğimde 2 kalp atıyordu tek yum ikizi dünya tatlısı iki kızım var şimdi 10 aylık oldular bile yani yeterki Rabbim ol desin sen ve umutla bekleyen tüm anne adayları sevinçli hayırlı haberler alırsınız inş.
merhaba kızlar benim tranferinin 9.günü dayanamayıp bthcg değerine baktırdım 53.4 çıktı .yaşadığım yerdeki doğum doktoru tebrik etti 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.hala inanamadım ilaçlara bağlı deildir dimi???
mrb arkadaşlar benim transferden sonra 10. gün 500 12. gün 1000 14. gün 2286 çıktı galiba ikiz..
bugün test yaptım kızlar sonuç 30.46 çıktı. merkezi aradık ama çok iç açıcı konuşmadılar ama yine de yükselebilir 2 gün sonra tekrarlayalım kan testini dediler bakalım hayırlısı inşallah yükselir. normalde 12. günde kaç çıkması gerekiyodu acaba bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? ilk tüp bebek denemem çünkü yorum bile yapamıyorum kendime çok üzgünüm([/QUOTE
olumlu düşünmeye çalış derim benim değerim 12.gün 17 idi benim doktorumda pek içi açıcı konuşmamıştı bende çok ağladım yok herhalde olmadı diye ama gün geçtikçe değerim yükseldi kese göründü ve kalp atışları için gittiğimde 2 kalp atıyordu tek yum ikizi dünya tatlısı iki kızım var şimdi 10 aylık oldular bile yani yeterki Rabbim ol desin sen ve umutla bekleyen tüm anne adayları sevinçli hayırlı haberler alırsınız inş.
ben de olumlu olmak istiyorum kötü düşünüp bebeğimi de kötü etkilemek istemiyorum.inşallah bana sımsıkı tutunur. senin durumun bana umut oldu aslında çok teşekkür edrim.bu değerden hem de ikiz olması mucize allah size bağışlasın miniklerinizi :) yarın tekrar teste gitcem ben de allahın izniyle yükselr inşallah.
benim de 11. gün 72 13. gün 222 15. gün 475 ...inşallah allahım hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder....sizce nasıl ?
mrb lar bende forumda yeniyim aralık 15 emb transferim yapıldı.3 test sonucum 42 iken 26 da sadece 55 e yükselmiş çok üzüldüm acaba böyle başlayıp kalp atişlarını duyan varmı
Hosgeldin canim mrb ben de ayni durumdayim yalniz benim ilk degerim dusuk cikti ikincisi yarin insallh. Boyle baslayip dogum yapanlar bile varmis insallah allahim bizim de yuzumuze bakar da bizlr de bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz. Uzulup hem kendine hem de bebege zarar verme iyi dusunmeye calis biliyorum cok zor ama elden bisey gelmiyo.
10.gün 454
12.gün 1332,9
14.gün 2804,1
çok şükür Rabbime ...Allah tamamına erdirir inş.
10.gün 454
12.gün 1332,9
14.gün 2804,1
çok şükür Rabbime ...Allah tamamına erdirir inş.