Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Seybilcim yaptırıcam mecburn. Buraya yazarım sonucu, benden sonrakilere fikir olur.
Adet olacak gibiyim ama gelen giden yok. Adetimin erken gelmesini isteyeceğimi hiç dşünmezdim

Atlanta ne yaptın canım.. İnşallah yükselmiştir sonucun çok var çünkü öyle hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorumm

arkadaşlar benımde 12.gun değerım 989.9 çokşükür aradım doktorumu guzel dedı mevlam herkese nasıb etsın.

Son düzenleme:
balst emriyo transferin
9. günü bthcg 313.9
12. günü bthcg 780.8
6+6 ikiz hamileyim.
Hepimizin Sağlıkla bebeklerine kavuşmasını diliyorum Rabbimden.

canım benımde 12.gun 989.9 ama tek yumurta transfer edıldı ıkız olabılırmı acaba senın tekmıydı merak ettım haerşeyın hayırlısı kucağımızada alırız inşallah.herkese nasıb etsın mevlam

Merhaba arkadaşlar ne güzel birçok kişi buraya değerlerini yazmış.İNŞAALLAH bize de nasip olur buraya güzel şeyler yazmak.Transferimin 5.günü daha ve çok heyecanlıyım.Güzel sonucu alıp değerleri ben ve benim gibi birçok kişi yazarız inş.En erken kaçıncı gün kan testi yaptıralım fikri olan varmı?

şunun şurasında 7 Nisana ne kaldı...

bekleyin ben de yazacağım bu topiğe

Transfer günü sayılmıyor canım .. Ayın 19 da transferim oldu 26 sı sabahı kan verdim 118 çıktı..

ben sayarım transfer gününü , anlamammm

hatta pazarları 2 gün sayarım...yok pazarları 3 , cumartesileri 2 gün sayarım... o zaman benimm 20.günüm falan olur

geçmiyor günler geçmiyorrr

canım enguzelı bırazdaha bekle 10.gun yapabılırsın az çok bişeler çıkar ama ozamanda duşuk çıksa uzuluceksın 12 yı beklesen ıyı olur ama ıstersen 10.gunu ıdrar yap sonuçta çıkmasada çok normal erken olduğu için kafanada takmazsın tabı beklemen enguzelı olur oda ayrı ben oylesıne yaptım beklentım hiç yoktu 7.gun dıye çok sılık çıkmıştı şansa heralde erken tutunmadan sabret derım ben.

teşekkürler canım bugün 9.günüm idrarda yaptım ama çıkmadı

selam kızlar benm transferim 5. gün transferi. cumartesi günü de opumun 12. günü yani transferimin 10. günü oluyo:) benm cumartesi günü alacağım değerler yanıltıcı olur mu? yani 3. yada 5. gün transferi için değerler değişir mi biraz bilgilendirebilir misiniz:))

benim fikrim beklemen...

anladığım kadarı ile transfer değil , çatlatma iğnesi ile test günü arasındaki zaman daha belirleyici test için. Çatlatma iğnesinden 14 sonrasında kimi idrarda kimi düşük değerle de olsa kanda görüyor.

Ben bekleyeceğim... Sabrettim bu kadar... 5 nisanda ilk kan testimi yaptıracağım.

Rabbim hepimize hayırlısıysa pozitif haberleri versin

transferden 12 gün sonra ilk test 257 14 gün 660 bir hafta sonra tek bir kese 10 gün sonrada kalp atışı rabbim herkeze göstersin

transferden 12 gün sonra ilk test 257 14 gün 660 bir hafta sonra tek bir kese 10 gün sonrada kalp atışı rabbim herkeze göstersin

ayyy çok sevindimmm , şu değerlerin güzelliğine bak...

Sonuna kadar böyle güzellikler yaşa arkadaşım...

Darısı hepimizin başına olsun

canım bhcg değeri embriyo gelişimine göre artış gösteren bi değer çatlatma iğnesisadece yumurtaları belli bi olgunluğa getirmek için yapılıyo. bence transfer günü baz alınıyo ama 5. gün transferi olduğu için ben çok emin olamadım. dediğin gibi ben de idrarı denemiycem okadar bekledim kanda sonucu görmek daha garanti geliyo

maşallah böyle haberleri duyunca çok seviniyorum Allah kucağına da almayı nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…