slm arkadaslar ben yeni üye oldum 4gün sonra sonucum belli olcak fakat agrılrm oluyo normal mi acaba
Ranaaa ıkız mı kı:))) benım dusuk cıkıyor allahdan katlanıyor ılk degerım 58 sonrası 140 te carsamba gıtcem bı daha sadece 3 test mı olunuyor bı haberın var mı canımallah kucagımıza almayı nadıp edr ınsallah
Ranacim ucuncu tahlili bekliyorum ayyy bana mutlaka hel haber ver allah kucagimizi almayi nasip etsin isteyen bekleyen herkese nasip etsib
null[/QUOTE ]
Yok guzelim gayet iyi katlanmasi onmli..ama o bile blli olmuuor nasip hersry,)
merhaba arkadaslar bizde tüp bebek yaptrıdık 10 ocakta transfer yapıldı.transferden sonra 12.gün b-hcg 566 çıktı bugün tekrar yaptırdık 1877 çıktı sizce nasıl?? cevap lütfenn..
çok güzel değerin ikiz gibi sanki eğer dondurulmuş yada 5.gün embriyosu deilse
yok canım ilk denememiz 2 embriyo taransfer edildi.7 ocakta yumurta toplama işlemi yapıldı 10 ocakta tarnsfer..
ozaman gözün aydın ikizlerin olucak hayırlı olsun rabbim tamına erdirsin..
ozaman gözün aydın ikizlerin olucak hayırlı olsun rabbim tamına erdirsin..
Benim kan değerim 13. Günde 27 çıktı bakalım yarın tekrar test olucam Allahım inşallah yükselme vardır.benim durumumda olup da gebeliği devam eden var mı acaba ?
dondurulmuş 5.gün blastosist 1.kalite tek embriyo transferiyapıldı.
transferin 9.günü idrarda çift çizgi
11.günübetahcg 302.87
14.günü betahcg 870.71
perşembe günü ultrason yapılacak rabbim izin verirse 16 yıl ve 10. tüpbebek denememden sonra mucizem gerçek olacak
senin adına çok sevindim canım Allah jayırlısıyla kucağına versin canım
benim içinde dua eder misin hamilelerin duası olurmuş
benim dün 12. gün değerim 7.05 yarın bir daha test yap dediler Allahtan ümit kesilmez
ama çok da ümit bağlamıyorum
6.gün 11
9.gün 88
11.gün 186