Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

slm arkadaslar ben yeni üye oldum 4gün sonra sonucum belli olcak fakat agrılrm oluyo normal mi acaba

benim karnım ağrıdı 3--4 gün hatta transferin 10. günü akşam yok dedim ya olmadı hasta olcam dedim yani o durumdaydım sabaha test yaptık silik de olsa göründü bebeğim. kanda 72 çıkmıştı çok şükür...inşallah sen de bu duyguları yaşarsın..

Ranaaa ıkız mı kı:))) benım dusuk cıkıyor allahdan katlanıyor ılk degerım 58 sonrası 140 te carsamba gıtcem bı daha sadece 3 test mı olunuyor bı haberın var mı canım:KK66: allah kucagımıza almayı nadıp edr ınsallah

canım büyük bir ihtimal ikiz...cumartsi görcez bakalım...3.kez test istediler bende şaşırdım ama arkadaşlara sorunca normal olduğu anladım isteniliyormuş...seninki de iyi artış var Allah tamamına erdirsin canım

arkadaşlar beta hcg illaki 2 kat mı artmak zorunda 2 katına çıkmayan ama sürekli asrtıp gebeliği sağlıklı olan yokmu???

Selam kızlar.

Transfer tarihim 10.01.2012. 12 gün ilk bhcg sonucum 89,94. Yarın ikinci testi yaptıracağım. Biraz ortalığı karıştırdım 90 az mı diye:18: Bu mübarek gecede Allahtan isteyen herkesin evlad sahibi olmasını diliyorum.

merhaba arkadaslar bizde tüp bebek yaptrıdık 10 ocakta transfer yapıldı.transferden sonra 12.gün b-hcg 566 çıktı bugün tekrar yaptırdık 1877 çıktı sizce nasıl?? cevap lütfenn..

merhaba arkadaslar bizde tüp bebek yaptrıdık 10 ocakta transfer yapıldı.transferden sonra 12.gün b-hcg 566 çıktı bugün tekrar yaptırdık 1877 çıktı sizce nasıl?? cevap lütfenn..

çok güzel değerin ikiz gibi sanki eğer dondurulmuş yada 5.gün embriyosu deilse

Benim kan değerim 13. Günde 27 çıktı bakalım yarın tekrar test olucam Allahım inşallah yükselme vardır.benim durumumda olup da gebeliği devam eden var mı acaba ?

selam benim durumumda senin gibi sanırım bu gün bende kan verdim 12. günüm 22.66 çıktı çok panik oldum hemen doktoruma gittim korkacak bişey yok sevinmelisin hamilesin dedi sadece iki gün sonra yeniden kan ver önemli olan yükseliş dedi bakalım 22. şubat ta yeniden kan vericem bakalım umarım yükselir allah hepimize bol bol şans versin

1 adet blast embriyo transferi, 9.gün evde gebelik testi 2.çizgi
12.gün beta hcg 41.87
14.gün 28
sonuç kimyasal gebelik:KK43:

dün transferimin 10.günü idi. bhcg değerim 59.41 çıktı. Ancak doktor bu değerin çok düşük olduğunu hamile olduğumu söyleyebilmek için USG de kesenin mutlaka görülmesini beklemek gerektiğini söyledi. Yarın 12. günü ve tekrar bhcg testi yaptırıcam merakla bekliyorum acaba yükselecekmi

dondurulmuş 5.gün blastosist 1.kalite tek embriyo transferiyapıldı.
transferin 9.günü idrarda çift çizgi
11.günübetahcg 302.87
14.günü betahcg 870.71
perşembe günü ultrason yapılacak rabbim izin verirse 16 yıl ve 10. tüpbebek denememden sonra mucizem gerçek olacak

dondurulmuş 5.gün blastosist 1.kalite tek embriyo transferiyapıldı.
transferin 9.günü idrarda çift çizgi
11.günübetahcg 302.87
14.günü betahcg 870.71
perşembe günü ultrason yapılacak rabbim izin verirse 16 yıl ve 10. tüpbebek denememden sonra mucizem gerçek olacak

senin adına çok sevindim canım Allah jayırlısıyla kucağına versin canım
benim içinde dua eder misin hamilelerin duası olurmuş
benim dün 12. gün değerim 7.05 yarın bir daha test yap dediler Allahtan ümit kesilmez
ama çok da ümit bağlamıyorum

:emir_bebek:
senin adına çok sevindim canım Allah jayırlısıyla kucağına versin canım
benim içinde dua eder misin hamilelerin duası olurmuş
benim dün 12. gün değerim 7.05 yarın bir daha test yap dediler Allahtan ümit kesilmez
ama çok da ümit bağlamıyorum

Aaaaaaaaaa ben ne okuyorum böyle canımmm değerin 7 küsür değerin düşük olduğuna sakın aldanma hiiiiç öemli degil eğer gün aşırı yaptığın test en az %60 artıyorsa senin de normal seyreden gebelik sürecin var. Ay çok mutlu oldum inan. Yarın mı test yapıcaksın yine

6.gün 11
9.gün 88
11.gün 186:nazar:

Cnm büyük olasılıkla senin de kızın olucak yaklaşık benimde böyleydi kızımız olucak allahın iZni ile. Biyerde okumustum düşük olursa erkek yüksek olursa kız yada ikizzzx:KK49:

X