canım bhcg değeri embriyo gelişimine göre artış gösteren bi değer çatlatma iğnesisadece yumurtaları belli bi olgunluğa getirmek için yapılıyo. bence transfer günü baz alınıyo ama 5. gün transferi olduğu için ben çok emin olamadım. dediğin gibi ben de idrarı denemiycem okadar bekledim kanda sonucu görmek daha garanti geliyo
maşallah böyle haberleri duyunca çok seviniyorumAllah kucağına da almayı nasip etsin inş..
benimde değerim
9. gün 28.66
10. gün 50.77 bilemedimm iyimi kötümü. yarın 12. gün yani asıl test günüm inş değerim katlanarak artmıştır
9. Gün hcg--> 29
11. Gün hcg-->24
2 gün sonra tekrar kan ver diyorlar ama artık ne anlamı var ki, ha 2 gün ha 4 gün sonra
bu mesajımı gördüm de, sonucunu yazayım. daha sonra değerim 16 ya enson sıfıra kadar düştü. kimyasal gebelikti yani. şimdi çok şükür tekrar hamileyim
moral bozmak yok bayanlar.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Selam Kizlar
Benim değerlerim ;
8. Gün = 6,58
9. Gün =14,58
12. Gün = 27,16
Degerim cok artmadı umudumda kalmadı(
sanmıyorum canım bugün 14.gun ve değerim 36,88((((( hiç umut yok
Sanırım bu bana umut oldu :)Selam tatlım .Dün 18. günümdü yine test yaptırdım değerim 288 olmuş Rabbime şükürler olsun . Bebeğim şu anda benimle ve inşl benimle kalır . Benim için Allahımdan gelen bir hediye mucize ve herşey bu . Biliyorsun değerlerim gerçekten de iç açıcı değildi.
allahım herkese nasip etsin inşl ...
Sanırım bu bana umut oldu :)
İşte böyle canım.Umudunu yitirme.Ben bu topiği bugün baya bir okudum.Sana ve musmutluya dair umutlarım arttı.
İlk denemem. 5. gün blastosist transferi yapıldı. Transferimin 7. günü 8bugün) test yaptım 7.92 çıktı!!!
Umutlanmalı mıyım bilemedim. Değeri benim gibi olup da artış gösteren var mı??