• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası belirtiler

Gebelik ilerledikçe ağrılar artıyor zaten canim benim tabi bazılarında hiç birşey olmuyor yani herşey allah'tan ama benim böbrek ağrılarım sırt ağrılarım bel kaşık ağrısı niğde ağrısı ile başladı gebeligim
Haklisin canim gecmeyen agri olunca panige kalip korktum.zaten hormonlarimiz bizi allak bullak ediyor hayirlisi deyip beklemek düşüyor bizede

8836C36C-4A70-4840-B00F-A8D3C887C59D.jpeg 8836C36C-4A70-4840-B00F-A8D3C887C59D.jpeg

İnşallah ya yarın kan testi yaptıracağım bakalım 5 .gün transferi yapıldı 1emriyo koyuldu bakalım hayırlısı inşallah kan testindede çıkar belirtilerim gögüslerim şişdi kasık ağrılarım baş ağrım oldu 😍

İnşallah ya yarın kan testi yaptıracağım bakalım 5 .gün transferi yapıldı 1emriyo koyuldu bakalım hayırlısı inşallah kan testindede çıkar belirtilerim gögüslerim şişdi kasık ağrılarım baş ağrım oldu 😍
Yaa ne guzel kanda da cıkar canm test cok net🌸benimde 5.gün embrıyosu 4.günüm ama hıc göğüslerimde fln hassaslık yok 😔

sakın öyle moralini bozma illa belirti olacak diye birşey yok herkeste aynı olmuyor kötü düşünme canım 😍 hiç belirti yaşamayanlarda var ama hamiş olanlar içini ferah tut sen sendende pozitifleri bekliyorummmm :anneadayı:

Yaa ne guzel kanda da cıkar canm test cok net🌸benimde 5.gün embrıyosu 4.günüm ama hıc göğüslerimde fln hassaslık yok 😔
Hiç üzülmeyin ben de bütün sayfalarda belirtilerim yok diye ağladım günlerce üzüldüm bugün kan tahlili verirken bile 2. Denemeyi ne zaman yapabiliriz diye sordum o kadar umutsuzdum ama buhün kan testimde bhcg173 çıktı hamileyim 👶🏻🤰👶🏻🤰🤰 umut olur belki size de

Hiç üzülmeyin ben de bütün sayfalarda belirtilerim yok diye ağladım günlerce üzüldüm bugün kan tahlili verirken bile 2. Denemeyi ne zaman yapabiliriz diye sordum o kadar umutsuzdum ama buhün kan testimde bhcg173 çıktı hamileyim 👶🏻🤰👶🏻🤰🤰 umut olur belki size de
Yaa süper hayırlı olsn Allah kucağınıza almayı nasip etsin çok çok sağolun şuan belirti aramıyorum erken olduğunuda biliyorum umutsuzluk daha çökmedi ama ufak tefek belirti olsa insanın hosuna daha çok gider tabi😊🌼

10.günüm bugün 5.gün transfer yapıldı yarın kan vermeye gideceğim inşallah kandada sonucum yüksek çıkar 😍 sen nasılsın durumlar nasıl
He baya beklemisin:)) kesin cikar ozaman kuzum ben ilkinde dayanamamistim 6. Gun baktim 54 cikmisti benim 3 ay once kaybettim tek yumurta ucuzlerimi simdi transfer oldum 2 . Gunumdeyim 7. Gun kan veririm cikio zaten

Back